Varovanie apple pred JB:)
-
- Moderator fóra
Re: Varovanie apple pred JB:)
Já se moc nedivím, chrání si co vytvořil, tobe by se taky nelibilo kdyby Tvoje dílo někdo naboural a pak jsi měl kvuli tomu jeste výdaje na reklamace atd... Podivej na toto fórum kdyby se tu neřešil nelegální JB, tak tu je tak 20% postů, víc ne 

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Klub čistého iOS
Je to každého věc. Muj názor je, že iPhon bez JB je jako láska bez sexu 

Jj aj ja tvrdim......a Applu to vadi len preto ze tym straca zisky:)
-
- Mírně pokročilý
Taky se nedivím, ale Apple si za to tak trochu může sám
Nedává všechno, co lidi chtějí, tak je tu alternativa. Ale myslím si, že mu hlavně vadí warez typu [zakázáno], kde přichází o peníze...

iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
-
- Moderator fóra
zdcerny píše:Je to každého věc. Muj názor je, že iPhon bez JB je jako láska bez sexu
No příchodem OS3 tohle pravda neni....
Já jsem četl zase tohle:
" iPhone je prave sex, a kvalitní se stálou přitelkou či manželkou, se vším všudy věrnost, laska, a hlavně legálnost ,atd... ale JB je milenka, která je nelegální, nemorální, ale možná na chvilku hezká, co má svoje rizika, ztráty záruky a i ona může utect a má riziko a jak se to dozví manželka tak je konec i s manželkou a někdy milenkou."
Každého věc jeslti chce riskova, nefunkcni voláni, GPS, wifi, a mraky dalsích problémů, včetne záruky. Mě z cydie nic nechybí, natáčet video? Videl jsem ty videa a dekuji nechci

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
zloděj, zloděj...
takže když ukradnu iPhone nebo přehraju jeho FW, tak jsem stejný zloděj? To snad ne
takže když ukradnu iPhone nebo přehraju jeho FW, tak jsem stejný zloděj? To snad ne

-
- Starý pes fóra :)
ale tak prichadza o zisky ako vcom
napriklad ja mam jb ale v iphone nemam ani jednu nezaplatenu hru ! cydiu pouzivam napr. na sbs settings winterboard , cize jednoducho aplikacie ktore mi pracu s iphonom usnadnuju a sprijemnuju
a nie to ze chcem nejakym sposobom pripravit o zisky

To ze ty si stiahnes s cydie nahradu dakej aplikacie ktora je napr v itunes platena:)
bla bla bla :-ň) nebudte smiesny kazdy kto ma JB tak iba preto aby si mohol nieco upravit nejaku temu ci slovencinu pridat a mnohe ine ....nemyslim kvoli warezu ze sa s tym niekto zapodieva...
samotny woz ma jb..a dokonca to priznal v jednom rozhovore 

-
- Mírně pokročilý
markus.22: Steve Wozniak, počti si - http://cs.wikipedia.org/wiki/Steve_Wozniak
EDIT: Aha, jo toho (:
EDIT: Aha, jo toho (:
Naposledy upravil(a) hawkes dne ned zář 06, 2009 11:51 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Přidám taky reakci.
Apple se chová čistě jako obchodník a není na tom nic divného. Jde jim, jako každému podnikateli či firmě především o zisk. No a ten jim v případě jailbreaknutého iPhonu citelně uniká, protože co si budeme povídat warez je poměrně rozšířen i na této platformě, takže jim chybí dolárky, které by lidé nasypali do aplikací z AppStore (Apple má z každé prodané aplikace 30%), pokud by nebyla jiná možnost. Takže jak z toho ven?
Jednoduché řešení prohlásíme JB za nelegální a je to.
Pokud si vzpomenete jak to bylo v době uvedení prvního iPhonu, tak apple proti JB a odblokování vůbec neprotestoval ani se k tomu nijak negativně nevyjadřoval. Důvod?
Měli z toho peníze, jelikož iPhone byl nejprve dostupný pouze v USA a později i v několika dalších zemích. Ovšem prodával se ve velkém po celém světě, zejména kvůli tomu, že se dal odblokovat. A apple byl zticha, protože mu to generovalo zisk.
Takže ve skutečnosti applu nejde o to, že lidé mají s JB telefony problémy a kdesi cosi. Jde pouze o jedno
o peníze !
Apple se chová čistě jako obchodník a není na tom nic divného. Jde jim, jako každému podnikateli či firmě především o zisk. No a ten jim v případě jailbreaknutého iPhonu citelně uniká, protože co si budeme povídat warez je poměrně rozšířen i na této platformě, takže jim chybí dolárky, které by lidé nasypali do aplikací z AppStore (Apple má z každé prodané aplikace 30%), pokud by nebyla jiná možnost. Takže jak z toho ven?
Jednoduché řešení prohlásíme JB za nelegální a je to.
Pokud si vzpomenete jak to bylo v době uvedení prvního iPhonu, tak apple proti JB a odblokování vůbec neprotestoval ani se k tomu nijak negativně nevyjadřoval. Důvod?

Takže ve skutečnosti applu nejde o to, že lidé mají s JB telefony problémy a kdesi cosi. Jde pouze o jedno

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Mírně pokročilý
z iPhone bez JB bych byl smutný, jen se stále dívat na černou plochu bez možnosti si ji změnit, ani obrázkové logo operátora bych nemohl mít.. a tj. to úplně to nejmenší. JB mi dává svobodu, která by mi jinak opravdu chyběla -nemožnost přístupu do souborů iPhone, výhody rychlého používání nastavení přes sbsetting, možnost zaheslovat si sms, mít natáčení videa i na 2G, 3G, atd.atd.atd.
Jistě je to jak říká např. toncek, apple jde o peníze, zároveň ale apple zablokováním přístupu do tlf. k jeho modifikování a instalování app. jedinou možností přes iTunes brání všemožná neznalá trdla před sebou samými, aby si nezlikvidovali tlf. Přes iTunes dostanou zkontrolované, fungující app. a to, že nemůže každý do systému je také pro většinu lidí dobře.
- "útěk z vězení" není pro každého a není žádnou zlodějnou. Tím, že si odemknu tlf. nic nekradu, ale otvírám si další možnosti k používání v kterém vím co dělám. JB nepoškozuje tlf. poškodit jej mohou jenom lidé svojí následnou činností-tím co si do něj dají a s jak moc velkou neznalostí se v něm začnou hrabat.
Mám JB a vše mi funguje perfektně a dokud apple nepřidá do fw např. mod pro pokročilé, který by umožňoval to co s JB využívám a potřebuji (nemyslím Instalous atd. sloužící k používání hacklého softu - ten si může apple pro za mě blokovat až do aleluja) budu mít JB.
Tož závěrem: Apple si varováním před JB chrání zisky a neznalce chrání před rozhašením si tlf. který by si po JB mohli svojí neznalostí způsobit.
Nepoužívat JB se zdůvodněním - nekradu, je mírně řečeno hloupé, protože samotný JB není krádež - JB ti krást umožní, ale krást nemusíš. Leda by se člověk obával sám sebe, že kdyby měl možnost krást, tak by hned začal - potom bych to chápal, že nepoužít JB je pro takového člověka dobré.
Jistě je to jak říká např. toncek, apple jde o peníze, zároveň ale apple zablokováním přístupu do tlf. k jeho modifikování a instalování app. jedinou možností přes iTunes brání všemožná neznalá trdla před sebou samými, aby si nezlikvidovali tlf. Přes iTunes dostanou zkontrolované, fungující app. a to, že nemůže každý do systému je také pro většinu lidí dobře.
- "útěk z vězení" není pro každého a není žádnou zlodějnou. Tím, že si odemknu tlf. nic nekradu, ale otvírám si další možnosti k používání v kterém vím co dělám. JB nepoškozuje tlf. poškodit jej mohou jenom lidé svojí následnou činností-tím co si do něj dají a s jak moc velkou neznalostí se v něm začnou hrabat.
Mám JB a vše mi funguje perfektně a dokud apple nepřidá do fw např. mod pro pokročilé, který by umožňoval to co s JB využívám a potřebuji (nemyslím Instalous atd. sloužící k používání hacklého softu - ten si může apple pro za mě blokovat až do aleluja) budu mít JB.
Tož závěrem: Apple si varováním před JB chrání zisky a neznalce chrání před rozhašením si tlf. který by si po JB mohli svojí neznalostí způsobit.
Nepoužívat JB se zdůvodněním - nekradu, je mírně řečeno hloupé, protože samotný JB není krádež - JB ti krást umožní, ale krást nemusíš. Leda by se člověk obával sám sebe, že kdyby měl možnost krást, tak by hned začal - potom bych to chápal, že nepoužít JB je pro takového člověka dobré.
-
- Moderator fóra
No ano finance je jedna vec ale druha vec je že po JB ( zvlaste když se neco podělá ) tak jak tu je o tom hodne temat, IP zlobí a mnoho lidi s tím letí na reklamacku a mnohdy dostanou novy IP a takže unikají peníze i tímto směrem.
Na druhou stranu utjíkají i penize těm co do apstore aplikace dali, jelikož díky JB opět mají zdarma. Jednoduse je to krádež.
To je každému jasné.
Je to na každém jak se zachová. Kdyby někdo z nás udělal aplikaci a jeden si ji koupil a 9 lidí ukradlo, tak se taky bude zlobit.
JB: Není krádež, ale je to nelegální upravení SW, které také stejně trestné a poruseni záručních podmínek. Kradeni aplikací je druhá věc, stejně nelegální.
Na druhou stranu utjíkají i penize těm co do apstore aplikace dali, jelikož díky JB opět mají zdarma. Jednoduse je to krádež.

Je to na každém jak se zachová. Kdyby někdo z nás udělal aplikaci a jeden si ji koupil a 9 lidí ukradlo, tak se taky bude zlobit.

JB: Není krádež, ale je to nelegální upravení SW, které také stejně trestné a poruseni záručních podmínek. Kradeni aplikací je druhá věc, stejně nelegální.

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- patron iPhone.cz
Pájaa
Nemám nic proti tvému postoji k jailbreaku, ale tvoje tvrzení, že je jb trestný, je minimálně zcestné. Kdo mě jako za to potrestá? Dostanu 300 hodin veřejnoprospěšných prací od společnosti Apple nebo jak mě a hlavně kdo potrestá?
Klidně tu vystupuj jako mravokárce, ale jedno ti garantuji. Úplně jinak bys mluvil, kdybys měl iPhona před rokem, či dvěma roky. Tehdy by sis totiž bez toho tebou a tvým podobným zatracovaným jailbreaku ani neuprdnul a koukal bys na locked device.
Uvědom si, že ne všichni mají nebo měli 3G nebo 3GS od českého operátora.
A plně se ztotožňuji s názorem předpisatele.
Jailbreak není znehodnocení iPhonu a nezpůsobuje kolize, či zpomalení systému. je to pouze odemčení adresářové struktury systému.
To, že jsou jedinci, kteří takto uvolněným přístupem dostávají volnou ruku k tomu, aby iPhone zasírali kdejakou kravinou s pocitem, že hlavně je to zadarmo je druhá věc a je to přinejmenším smutné. Vlastním už asi osmý iPhone, v rodině máme další 4 kousky. Nikdo z nás žádné problémy nemá a neměl. To, že baterka klesá rychleji při aktivních PUSH a wifi není věc jailu, stejně tak mi to dělalo na iPhonech vytažených z krabice.
Čili problém si vytváří useři sami, tak jak již napsal kolega.
A že ztratím záruku? Neznám nikoho ze svého okolí, kdo náhodou reklamoval iP a nebyla mu uznána reklamace, protože byl telefon jailbreaknut.
Navíc pokud telefon není poškozen mechanicky nebo nevyhoří, či neplaval v bazénu, tak lze rozchodit témeř vždy. V opačném případě záruka stejně uznaná nebude.
Nechápu proč se pořád poukazuje na to, že Apple prohlásil, že jail je nelegální. Proč tomu tak je, víme.
Proč se nepoukazuje na to, že se hackuje symbian, že se hackuje BlackBerry?
Nebude v tom souvislost s tím, že ani jedna platforma nemá v nabídce oficiálních aplikací ani tisícinu co Apple? Takže o co tady vlastně jde? No samozřejmě, že o ty zasraný peníze!
Nemám nic proti tvému postoji k jailbreaku, ale tvoje tvrzení, že je jb trestný, je minimálně zcestné. Kdo mě jako za to potrestá? Dostanu 300 hodin veřejnoprospěšných prací od společnosti Apple nebo jak mě a hlavně kdo potrestá?
Klidně tu vystupuj jako mravokárce, ale jedno ti garantuji. Úplně jinak bys mluvil, kdybys měl iPhona před rokem, či dvěma roky. Tehdy by sis totiž bez toho tebou a tvým podobným zatracovaným jailbreaku ani neuprdnul a koukal bys na locked device.
Uvědom si, že ne všichni mají nebo měli 3G nebo 3GS od českého operátora.
A plně se ztotožňuji s názorem předpisatele.
Jailbreak není znehodnocení iPhonu a nezpůsobuje kolize, či zpomalení systému. je to pouze odemčení adresářové struktury systému.
To, že jsou jedinci, kteří takto uvolněným přístupem dostávají volnou ruku k tomu, aby iPhone zasírali kdejakou kravinou s pocitem, že hlavně je to zadarmo je druhá věc a je to přinejmenším smutné. Vlastním už asi osmý iPhone, v rodině máme další 4 kousky. Nikdo z nás žádné problémy nemá a neměl. To, že baterka klesá rychleji při aktivních PUSH a wifi není věc jailu, stejně tak mi to dělalo na iPhonech vytažených z krabice.
Čili problém si vytváří useři sami, tak jak již napsal kolega.
A že ztratím záruku? Neznám nikoho ze svého okolí, kdo náhodou reklamoval iP a nebyla mu uznána reklamace, protože byl telefon jailbreaknut.
Navíc pokud telefon není poškozen mechanicky nebo nevyhoří, či neplaval v bazénu, tak lze rozchodit témeř vždy. V opačném případě záruka stejně uznaná nebude.
Nechápu proč se pořád poukazuje na to, že Apple prohlásil, že jail je nelegální. Proč tomu tak je, víme.
Proč se nepoukazuje na to, že se hackuje symbian, že se hackuje BlackBerry?
Nebude v tom souvislost s tím, že ani jedna platforma nemá v nabídce oficiálních aplikací ani tisícinu co Apple? Takže o co tady vlastně jde? No samozřejmě, že o ty zasraný peníze!
-
- Moderator fóra
2 scorpi: Já přece nejsem mravokáce
dyť tu píšu at si to každý riskne na své triko. Ale tvrdit tu nesmysl že to je legální, když je napsané že není, maš to v zaručních podmínkách, mě na to upozornovali v O2, i odkazy tu jsou...
Záruku už prý pár lidem neuznali, nevím, on se s tím asi nikdo chlubit nebude taky. Četl jsem to na jiných fórech, ale to neni smysl naší debaty prece.
Jen se mi líbí jak tu každy když chce nekdo vyložene hru naistalovat jinde než z apstore zamykáte za warez, a na druhe strane jsou tu propacované navody jak to udelat s JB, bez ktereho by ten warez nešel naistalovat. Kdo Tě potrestá nebo nepotrestá se mě neptej já nepreji Tobe ani nikomu jinému aby jim neuznali záruku nebo je někdo trestal, to opravdu ne. Jen když koukám jak tu lidi 2. den po koupi IP ihned jdou na JB a pak tu brečí jak nejde telefonovat, GPS, nebo jim telefon nenabehna vubec, tak mi to připadá směšné. Ano souhlasím aby apple zpristupnil svuj OS... ale tím že ho craknete už jste na tenkém ledě. Ale prosim, netvrďte tu nesmyl lidem že JB je nutnost a legální věc. Není, ikdyž se to nelíbí Tobe ani mě tak prostě není. Bohužel
Každopadně je to jako s dopravní vyhláškou, každy zná limit rychlostí.. ale kdo tam jezdí? Všichni?..Ne!.., ale pokud ano ok. Pokud ne tak proste mám svoje rizika, ale nebudu tvrdit že je spravné porušovat rychlost jen kvuli tomu že mě zatím nechytili nebo že to ukecám... Znovu opakuji ať jde do JB kdokoliv kdo chce, ale tvrdit že to je legální není pravda.

Záruku už prý pár lidem neuznali, nevím, on se s tím asi nikdo chlubit nebude taky. Četl jsem to na jiných fórech, ale to neni smysl naší debaty prece.
Jen se mi líbí jak tu každy když chce nekdo vyložene hru naistalovat jinde než z apstore zamykáte za warez, a na druhe strane jsou tu propacované navody jak to udelat s JB, bez ktereho by ten warez nešel naistalovat. Kdo Tě potrestá nebo nepotrestá se mě neptej já nepreji Tobe ani nikomu jinému aby jim neuznali záruku nebo je někdo trestal, to opravdu ne. Jen když koukám jak tu lidi 2. den po koupi IP ihned jdou na JB a pak tu brečí jak nejde telefonovat, GPS, nebo jim telefon nenabehna vubec, tak mi to připadá směšné. Ano souhlasím aby apple zpristupnil svuj OS... ale tím že ho craknete už jste na tenkém ledě. Ale prosim, netvrďte tu nesmyl lidem že JB je nutnost a legální věc. Není, ikdyž se to nelíbí Tobe ani mě tak prostě není. Bohužel

Každopadně je to jako s dopravní vyhláškou, každy zná limit rychlostí.. ale kdo tam jezdí? Všichni?..Ne!.., ale pokud ano ok. Pokud ne tak proste mám svoje rizika, ale nebudu tvrdit že je spravné porušovat rychlost jen kvuli tomu že mě zatím nechytili nebo že to ukecám... Znovu opakuji ať jde do JB kdokoliv kdo chce, ale tvrdit že to je legální není pravda.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- patron iPhone.cz
Pájaa píše:... a na druhe strane jsou tu propacované navody jak to udelat s JB
Sakra Pájoo uvědom si, že tohle forum stvořilo pár nadšenců, kteří si v pravěku sehnali z Ameriky něco, co nikdo jiný neměl, ba dokonce neměl ani potuchy, že něco takového je. Bylo jich pár a sloužilo jako místo setkání těchto nadšenců, kde si vyměňovali zkušenosti a názory.
Ti lidé jsou tu pořád. A tím, že se z iP stala masivní záležitost se má vše postavit na ruby?
Že si Apple uvědomilo, že miliarda prodaných aplikací je sice nádhera, ale spousta dolarů jim protéká přes Cydii a proto přišlo s tím, že JB je nelegál?
Tím, se vše má změnit a najednou se budeme tvářit, že jb nevíme co je?
Ale prosim, netvrďte tu nesmyl lidem že JB je nutnost a legální věc.
Ukaž mi konkrétní případ, kdy někdo z administrace fora tvrdil, že JB je nutnost!
Správně píšeš, že je to naprosto každého věc a každého jeho zodpovědnost za to, že porušil nějaké podmínky.
Máš v počítači všechny mp3 a filmy zgrabované z originálů, a ty máš uložené v knihovně a posloucháš ty v pc, aby sis origo neponičil?
Osobně já jsem nikdy nikomu neradil jak něco ukrást. To, že se krade všude a všechno už není degenerací společnosti a pozůstatek totality, jak se mnohdy říkalo. Dnes je to bohužel jakási móda nebo jak to nazvat.
Osobně znám pár lidí, kteří neví co s prachama, v hospodě nemají problém utratit za večer 8 litrů, ale po zaplacení ukradne sklenici na mojito v hodnotě 30 korun.
Ano, i mě je z takových lidí na blití, ale s tím nic bohužel neudělám já, ani ty, ani nikdo jiný. Alespoň ne v tomto tisíceletí.....
A poslední věc k tomuto tématu:
Takových a podobných debat se tu vedlo a ještě povede mnoho. Nikdy nic nevyřešily, pouze založením takového vlákna vznikl flame war.
Víc se vyjadřovat nebudu a nechám na modech, jak s vláknem naloží.
-
- Moderator fóra
2 scorpi: " Sakra " Prosím nerozčiluj se, já Tě nenařknul
Já mluvím obecně...
Ukaž mi kde píšu že to rekl někdo z administrace
To přece neříkám!
Ale jsou tu lidi co okamžitě tvrdí že bez JB to nemá cenu... a pak se podivej kolik tu je dotazů typu help help nenajede mi IP.
O mě se prosím neotírej, já sám jsem tu napsal jinde že JB zkusím možná také, ale až po záruce.
Každopádně mi šlo o jedinou věc " netvrdit lidem že JB je legální a nutná věc, jelikož jde o lež. "
Taky si uvědom že já tohle vlákno nezaložil...
Ono taky by jsi změnil názor kdyby Tě živilo něco za co 10 lidí platí a dalsích 1000 to užívají nelegálně. Nemyslím tím lidi typu Bill Gates, ale obecně.
Jen si myslím že je třeba nazývat věci pravým jménem a ukazat rizika.
A když tady něco takového zazní tak hned smazat a šup nic se neděje.
Pro mě za mě si to klidně smažte, ale hodne lidi mi tady psalo zpravy typu " hele porad jak mam udelat JB prej kdo ho nema jako by IP nemel " a když jsem se zeptal co mu v apstore chybí proč JB tak odpovedlěi mnozí z nich co je apstore...

Ukaž mi konkrétní případ, kdy někdo z administrace fora tvrdil, že JB je nutnost!
Ukaž mi kde píšu že to rekl někdo z administrace

Ale jsou tu lidi co okamžitě tvrdí že bez JB to nemá cenu... a pak se podivej kolik tu je dotazů typu help help nenajede mi IP.
O mě se prosím neotírej, já sám jsem tu napsal jinde že JB zkusím možná také, ale až po záruce.

Každopádně mi šlo o jedinou věc " netvrdit lidem že JB je legální a nutná věc, jelikož jde o lež. "
Taky si uvědom že já tohle vlákno nezaložil...
Ono taky by jsi změnil názor kdyby Tě živilo něco za co 10 lidí platí a dalsích 1000 to užívají nelegálně. Nemyslím tím lidi typu Bill Gates, ale obecně.
Jen si myslím že je třeba nazývat věci pravým jménem a ukazat rizika.
A když tady něco takového zazní tak hned smazat a šup nic se neděje.
Pro mě za mě si to klidně smažte, ale hodne lidi mi tady psalo zpravy typu " hele porad jak mam udelat JB prej kdo ho nema jako by IP nemel " a když jsem se zeptal co mu v apstore chybí proč JB tak odpovedlěi mnozí z nich co je apstore...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
I když JailBreak na svém telefonu nemám, troufnou si tvrdit, že tím, že si někdo "otevře" svůj telefon, aby mohl svobodně nakládat se svými soubory, se nedopouští z logiky věci ničeho nekalého.
Firmware telefonu je volně ke ztažení zdarma, takže o warezu také nemůže být vůbec řeč.
Na druhou stranu chápu i stanovisko Apple, které říká, že JailBreak je možné zneužít k provozování nelegálních (ukradených) aplikací.
Potlačování JailBreaku podle mne, však slouží pouze k posilování obchodních praktik společnosti Apple.
Věřím tomu, že kdyby Apple umožnila svým zákaznkům svobodně nakládat se svými daty a zároveň technicky znemožnila komunikaci JB telefonů se svým SW iTunes, vůbec by se otázka JailBreaku nemusela řešit.
Jsem optimista. Apple musí reagovat na požadavky svých platících zákazníků a všichni známe např. její názorový posun v otázce tetheringu nebo MMS.
Firmware telefonu je volně ke ztažení zdarma, takže o warezu také nemůže být vůbec řeč.
Na druhou stranu chápu i stanovisko Apple, které říká, že JailBreak je možné zneužít k provozování nelegálních (ukradených) aplikací.
Potlačování JailBreaku podle mne, však slouží pouze k posilování obchodních praktik společnosti Apple.
Věřím tomu, že kdyby Apple umožnila svým zákaznkům svobodně nakládat se svými daty a zároveň technicky znemožnila komunikaci JB telefonů se svým SW iTunes, vůbec by se otázka JailBreaku nemusela řešit.
Jsem optimista. Apple musí reagovat na požadavky svých platících zákazníků a všichni známe např. její názorový posun v otázce tetheringu nebo MMS.

-
- Moderator fóra
Mnohokrát je to zde na fóru probíráno. Stále dokola, jako na kolotoči.
-
- Mírně pokročilý
Pájaa píše:Já se moc nedivím, chrání si co vytvořil, tobe by se taky nelibilo kdyby Tvoje dílo někdo naboural a pak jsi měl kvuli tomu jeste výdaje na reklamace atd... Podivej na toto fórum kdyby se tu neřešil nelegální JB, tak tu je tak 20% postů, víc ne
Tj ,ale zas bez JB by prodej klesl o 80%
ja osobne bych si ho , aniz by sel proste upravit ,nekoupil
- rony
- Klub čistého iOS
suhlas scorpi jirkus.
Historicky sme vysli zo skupiny nadsencov nad hlinikovym iPhone.
Urcite nikomu nehovorime, ze jailbreak je jedine riesenie pre majitela iPhone. Urcite uz po tych rokoch vieme rozpoznat motivaciu novacika ak sa pyta na jailbreak
Je nevyhnutne pochopit, ze ucit nejakeho hlupaka kradnut nie je najrozumnejsie riesenie. Ak to mam povedat velmi pejorativne: ak sa k tomu nedokaze dopracovat sam, je naozaj hlupy.
Historicky sme vysli zo skupiny nadsencov nad hlinikovym iPhone.
Urcite nikomu nehovorime, ze jailbreak je jedine riesenie pre majitela iPhone. Urcite uz po tych rokoch vieme rozpoznat motivaciu novacika ak sa pyta na jailbreak

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- patron iPhone.cz
Děkujeme za názor juramaca.
Tímto jsme opětovně a po několikáté získali názory obou "táborů" a vlákno může být locknuto.
Už jsem napsal trochu výš, na flame tady asi nikdo není zvědavý.
Pokud by někdo z userů měl relevantní dodatek, požádejte kteréhokoli z modů o odemknutí.
Tímto jsme opětovně a po několikáté získali názory obou "táborů" a vlákno může být locknuto.
Už jsem napsal trochu výš, na flame tady asi nikdo není zvědavý.
Pokud by někdo z userů měl relevantní dodatek, požádejte kteréhokoli z modů o odemknutí.