Brouzdal sem na internetu a narazil jsem na zajímaví telefon Samsung S5230 má dotykoví display s rozlišením WQVGA a má 3MP fotoaparát na mobilmánii se píše že ho už vlastní přez 5 milionu lidí .Bude to Konkurence pro iphone?A co mě nejvíce zarazilo je cena stojí kolem 4 000 kč!To mi přijde velmi podivné tak málo ??? má několik stejných funkci jako iphone napč to čidlo když se otočí telefon tak se otočí i obrazovka (prominte že sem to tak pojmul nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje) Jestli se chcete na něj podívat tak tady odkaz http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx
Zajímalo by mě co si o něm myslíte vy?
Samsung S5230 Star?Co si o něm myslíte?
-
- Sons of Jailbreak
-
- Starý pes fóra :)
Re: Samsung S5230 Star?Co si o něm myslíte?
nema wifi tim padom uz dalej ani necitam ....
spoluziak ma velmi podobny mobil ak nie rovnaky a len tazko ho porovnat s iPhone 

priatelka ma TouchWiz a koniec....ten touch sa na ip nechyta absolutne a telefon niekedy nereaguje a podobne...cize na iP to nema ani nahodou
-
- Mírně pokročilý
Nemá to gps,nemá to wifi, od iphone-u to má ďaleko. Je to low-endový telefón za pár korún, a preto si ho už kúpilo toľko ľudí 

Viete prečo porazil pred 30 rokmi Microsoft ostatné spoločnosti?
Pretože presvedčil vývojárov aby robili svoje programy pre DOS. Keď bolo všetko pre DOS, museli sa všetci výrobcovia hardvéru snažiť aby na ňom DOS bežal,pretože inak by ich počítače nekupoval, pretože by nemal aplikácie. Keďže DOS (neskôr aj Windows) bežal na všetkom hardvéri, vývojárom sa oplatilo robiť aplikácie len naň.
U iPhonu je to trocha inak, ale v podstate je dnes už kopec telefónov, ktoré majú funkcie iPhonu a často ich zvládajú lepšie. Nemajú ale aplikácie (a ak majú tak je ich 20) a preto nás ani nenapadne o nich uvažovať.
Pretože presvedčil vývojárov aby robili svoje programy pre DOS. Keď bolo všetko pre DOS, museli sa všetci výrobcovia hardvéru snažiť aby na ňom DOS bežal,pretože inak by ich počítače nekupoval, pretože by nemal aplikácie. Keďže DOS (neskôr aj Windows) bežal na všetkom hardvéri, vývojárom sa oplatilo robiť aplikácie len naň.
U iPhonu je to trocha inak, ale v podstate je dnes už kopec telefónov, ktoré majú funkcie iPhonu a často ich zvládajú lepšie. Nemajú ale aplikácie (a ak majú tak je ich 20) a preto nás ani nenapadne o nich uvažovať.