Vie mi niekto povedat preco dva rovnake iPhone 3G maju rozdielne polozky v menu? Oba su z T-Mobilu SK a maju OS 3.1 oba bez JB pred nahranim noveho OS bol robeny Restore na 3.1 (polozka "Riadok")
A taktiez pri jednom chyba moznost "nikdy"
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM --------------------------------------- May Way - FingerPiano
No to je teda zajímavé no, oba by meli mit stejnou kapacitu i FW. Zkusil bych jeste reset all settings, ale je divny že OS maji stejny že by se to lisilo...
Oba sú 3G 8GB. Kupovane v rovnakom čase. V oboch bol predtým JB ale oba som dal restore na 3.1 a neobnovoval zálohu. Ten prvý čo hovoríte že je divny je môj a práve tá možnosť "nikdy" by sa mi hodila ale viem že ta mi zmizla pri prechode z 2.2 na 3.0 a manželke nie. Pri 3.0 keď sme mali obaja JB tak som myslel že je to tým ale teraz po restore tomu fakt nechápem.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM --------------------------------------- May Way - FingerPiano
Něco na tom bude. Před časem jsem potakal kamaráda, který má stejný 3G 8Gb, kupovaný v ČR jen u jiného operátora. Když jsem jeho telefon zkoumal, tak byl nějaký jiný, doslova se mi zdál být silnější. Stejný pocit měl můj kamarád z mého iPhone. Zkoumali jsme je dlouho na nic jsme nepřišli, ale tem pocit tam zustal.... Od té doby ničemu nevěřím....