App jako iPod
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
App jako iPod
Nevíte, jestli existuje aplikace, která by vypadala jako iPod(tzn. že by tam bylo kolečko atd.)?
Nikde sem ji nenašel. Kamarád mi řikal, ze něco takového je.
Díky
Nikde sem ji nenašel. Kamarád mi řikal, ze něco takového je.
Díky
Re: App jako iPod
O žiadnej som nepočul, ale dal by sa urobiť perfektný emulátor Nana 3G, display na iPhone je takmer presne taký veľký ako tento iPod + status bar.
Bohužiaľ keď som na toto prišiel, žiaden neexistoval, ale možno sa to zmenilo.
Bohužiaľ keď som na toto prišiel, žiaden neexistoval, ale možno sa to zmenilo.
-
- Host
-
- iPhone expert
Koukal jsem se na ty tvoje linky, ale zadnej emulator iPodu jsem tam nenasel, tak nevim kde se stala chyba 

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Host
Přečti si to ještě jednou:
(Nevíte, jestli existuje aplikace, která by vypadala jako iPod(tzn. že by tam bylo kolečko atd.)?)
O žádném emulátoru tu není řeč.

(Nevíte, jestli existuje aplikace, která by vypadala jako iPod(tzn. že by tam bylo kolečko atd.)?)
O žádném emulátoru tu není řeč.
-
- iPhone expert
jonas.hajek píše:Nevíte, jestli existuje aplikace, která by vypadala jako iPod(tzn. že by tam bylo kolečko atd.)?
O emulatoru řeč je
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Ano. Tak jsem to myslel. App, která kdyby se zapla, tak by se objevil např. Nano nebo Classic a byla by v něm hudba, která je v iPhonu. Tzn. objevil by se iPod a ovládal by se jako iPod a byla v něm všechna hudba popř. videa a obŕzky.
tak snad aby to vypadalo ako iPod tak by to muselo mat ovladanie ako ma clickwheel a to nema ziadna aplikacia pokial sa nemylim
-
- iPhone expert
To je docela dobrej nápad na app. Až začnu s programovaním v Cocoe a v iPhone SDK (potom co se doučim C), tak bych se o to mohl pokusit. 

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
iClassic - 2.99 ze Cydie, simulátor iPodu Classic. Funguje stejně jako skutečný classic a na výběr je černý a bílý, akorát aby se s nima nesoudili že to kopírujou, tak je malinko jiný design ale v nějakém repozitáři můžete nalézt verzi zdarma a origo classic design. Jo a má to clickwheel
-
- Starý pes fóra :)
iClassic je bomba! Doporučuju pohledat na netu, je tam skin pro přesný vzhled. A clickwheel je plně funkční. Celá aplikce mi funguje bez problémů na 3.1.2 FW 

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
applejabko to je síce pekné ale v ten čas keď dotyčný zakladal túto tému tak táto app ešte neexistovala 

-
ygy: taky na to teď čumím, jaká je tam prodleva 

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
co si matne pamatuji, tak autor loni v prosinci nekde na webu "vyhrozoval" , ze tu app zkusi dat i do appstore, nejenom na cydii. Ale mozna je jeste brzy...jinak se mi to take libi 

No já abyste to věděli a nehledali zbytečně dál... 
EDIT: Sakra, to je prodleva!
No to jo, ale ta aplikace mu neprošla, asi kvůli designu, který určitě vypadal z 99% jako iPod

EDIT: Sakra, to je prodleva!
No to jo, ale ta aplikace mu neprošla, asi kvůli designu, který určitě vypadal z 99% jako iPod