Docela mě zajímá kolik máte v IP aplikací z apstore, cydie a kolik z toho her. Je mi jasné že tohle číslo malinko kolísá dycky vyjde neco nového, neco smažete... Já
2 Juramac: Já mam IP relativne kratce a stale si snim hraji. Jinak mi taky nejde do hlavy pripady co jsi popsal, znam lidi co maji pres 1000mailu v prijatych, odeslanych a jeste vice v koši outlooku a hrozne se diví že jim padá outlook Já tak nejak použivam vše co na IP mám, krom her na ty nemam čas. Ale tak 50% použivam často, zbytek občas.
Pokud nebudu brat v uvahu zakladni aplikace, tak tam mam cca 35 aplikaci, v iTunes jich je vic, jelikoz tam jsou i ty ktery uz v iPhonu nepotrebuje, je to cca 50/50 hry/aplikace, ale jak pise juramac, opravdu casto pouzitelnych je tak necela polovina - vse samozrejme pouze appstore, Cydie v planu neni..
Z tech ktery pouzivam a mit budu asi naporad jsou to Sygic Europe, Geocaching, Midomi, FB, slovnik, O2TV, PhotoForge a LockBox Pro a hry ted hraju Bejewelled 2Gangstar a obcas Solitaire nebo Sudoku.
Já mám 136...škoda, že tam je jenom 11 obrazovek. Ale už kolikrát se mi stalo, že jsem to přešvihl a nemohl spustit. Takže jsem musel něco promazat. Hodně aplikací mám pro případ co kdyby byla potřeba. A navíc se spoustou se dá pěkně vyblbnout. A navíc nakupování app mě uspokojuje
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Juramac má v otázce použitelnosti velkého množství aplikací pravdu. Když ono je to ale tak lákavé kliknout na to tlačítko buy. Sám se považuji za člověka, který má tehdenci před jakýmkoli nákupem zhodnotit jeho případný užitek (aplikace) a přesto mám už také naklikáno něco přes 200 kusů (aplikací).