Dnes se objevila tato zprava o uvedeni iphone 3G v květnu 2008. http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/3G-i ... fault.aspx
Osobně si chci iphone koupit, ale čekám na iphone 2.0, až vychytají jeho neduhy. MMS bych oželil s tim že hold to pošlu emailem, ale přijímat je by nebylo od věci. Hlavní co mi schází je možnost vyhledávat v seznamu a ještě pár maličkostí. Iphone jsem měl v ruce na Andělu a musím říct, že i když tam nemají simku, tak moc pěkná věcička na hraní a doufám, že i na telefonování. ;o) Denně se modlím za iphone 2.0 nejlépe s GPS čipem.
Iphone 3G
-
- Administrator
iPhone
Jistě iPhone 2 s GPS, 3G, MMS, holícím strojkem a kompasem, pokud tohle Apple udělá půjde úplně jiným směrem než původně zamýšlel. Steve někde řekl ( nebude to přesná citace ), že Apple nechce do iPhona nacpat x funkcí které konečný zákazník použije 1x za měsíc. Na focení mám přeci fotoaparát, na navigování mám navigaci
. MMS nepotřebuji. Ruku na srdce kolik MMS posíláme ? Nechci aby Apple byl jako Nokia, každý týden nový tel. a pořád dokola, jsem rád že iPhone není běžně dostupný a že je přesně takový jaký je. Toto je můj čistě subjektivní názor.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Host
Souhlasim. To odemne bylo jen info ze se vynorila zprava o iphone 3G. Ja osobne 3G nepotrebuji. GPRS bohate staci. Rikam, ze si pockam spise na vychytani chyb ci nedodelku. Hledani v adresari by fakt bodlo. dost casto nekoho hledam dle kriterii s kterym tak casto nehovorim, ale zdrovna ho potrebuji. MMS mi par prijde a par poslu a vysvetluj lidem ze ti maji posilat email z mobilu, kdyz ani nevi ze to jde. ;o) Odeslat fotku s textem potrebuji dost casto. Nechci zadne extra funkce a verim, ze radu z toho co potrebuji vyresi update firmware. Java v safari by taky nebyla od veci. Beru to tak, ze se jedna o prvni kousek a jiste apple nezustane jen u verze 1.0 a trosku to poladi. hm? To GPS by byl uz jen bohus.
Re:novy iphone
Mms posilat lze, vyhledavat fulltextove v kontaktech taky. Stahnes si aplikaci ve installeru a mas vse.
Z obchodniho hlediska si myslim, ze novy iphone bude az tak na podzim. Soucasny se prodava dobre i v evrope a cim vic "kravinek" by v nem bylo tim horsi baterka (mimojine zivotnost baterie me jedinej duvod proc tam neni 3G uz ted) a tezsi mozna vetsi pristroj. Gps modul uz je taky na svete v novym firm. te lokalizuje googlemaps podle bts, takze taky vyreseno.
Kdo chce iphone at si sezene 1.1.1 hackne a raduje se. Za dvermi je 1.1.3 a neni hackla 1.1.2 to jsou mizerne vyhlidky. Rikam ze bude hur a novej iPhone bude zabezpecenej tak moc, ze to komunita vzda, protoze vsichni uz maji sve iphony a vyblbnou se na nich dost. A vznik nove generace komunity neocekavam.
Z obchodniho hlediska si myslim, ze novy iphone bude az tak na podzim. Soucasny se prodava dobre i v evrope a cim vic "kravinek" by v nem bylo tim horsi baterka (mimojine zivotnost baterie me jedinej duvod proc tam neni 3G uz ted) a tezsi mozna vetsi pristroj. Gps modul uz je taky na svete v novym firm. te lokalizuje googlemaps podle bts, takze taky vyreseno.
Kdo chce iphone at si sezene 1.1.1 hackne a raduje se. Za dvermi je 1.1.3 a neni hackla 1.1.2 to jsou mizerne vyhlidky. Rikam ze bude hur a novej iPhone bude zabezpecenej tak moc, ze to komunita vzda, protoze vsichni uz maji sve iphony a vyblbnou se na nich dost. A vznik nove generace komunity neocekavam.
-
- Administrator
Re: Iphone 3G
pe.ková a co tohle
??? vytáhl jsem to z archívu 

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.