Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zdravim Drive jsem mel nokii a tam to funguje snadno i bez pipani. Byl jsem nemile prekvapen, ze toto snad zadny program na iphone neumi, nebo se pletu? Byl bych rad za jakoukoliv radu. (jestli je na Cydii atd.) Mam telefon tyden, tak prosim poradte kam se obratit. Rad ten soft koupim, jen aby vubec neco bylo (potrebuji pracovne na objednavky)... Dekuji.
pisou tam: Auto-save recording before an incoming phone call.
Podle obrazku to asi funguje. Jeste kdyby je napadlo aby se nahravka jmenoval slozeninou cisla telefonu a datumu s casem. Kdyz tak na to prosim kouknete-je to na appstore za 79 centu. Nemam zadnou vhodnou kartu kterou bych to zaplatil, jenom jednu a tu do inetu davat vsanc nechci. Udelam si asi extra nejakou jen na tyhle platby. Ale zkuste prosim jestli to slape DIKY...
no taky bych neco na nahravani bral, na wm to nebyl problem. Holt musim mit u sebe jeste tusku ...
btw "Auto-save recording before an incoming phone call" znamena, ze to pokud je zapnuto nahrávání a nekdo zavolá, tak to pred ukoncenim nahravani data ulozi a az pak vypne tu aplikaci ... ne ze by to nahravalo hovor.
Par programku na nahravani je, ale vzdy funguji jen v urcite lokalite (naposledy jsem v cydii videl neco pro Izrael?) ...