TVU player

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
radimovo

TVU player

Příspěvek od radimovo »

Kdo z vás znáte podobnou aplikaci na PC, je i její forma pro iphone. Běží přes Wifi a bohužel iphone pro naprostou většinu tv kanálů nestíhá, takže jede obraz a zvuk úplně mimo. Ale pro některé kanály je optimalizace na mobil, a ty fungují bez problémů. Docela zajímavý je us program CW.
Aplikace je free a je ke stažení apps store.
Uvádím to sem vzhledem k tomu, že tv bych na iphonu měl docela rád, a nějaký podobný soft by asi byla cesta.

To že je to tvůj první příspěvek tě v žádném případě neopravňuje k tomu, že budeš vymazávat ze svého příspěvku upozornění moderátora fora, abys příspěvek upravil dle pravidel!
Dostáváš varování! Doporučuji ti nastudovat stanovy fora!! scorpi

Za to smazani pripominek se omlouvam, proste jsem to doplnil bez znalosti pravidel. Budu si na to davat pozor. Co se tyka aplikace, mozna jsem cekall, ze ji vsichni budou hledat na apps store, takze znovu je to free apps na store pod nazvem tvu player, a je treba vybrat tv ktera je optimalizovana na mobilni prijem, a ta jedna z nejzajimavejsich je americka tv cw. A jeste pripominka, ne v kazdy cas vsechny tv funguji.
Naposledy upravil(a) radimovo dne stř bře 18, 2009 1:23 am, celkem upraveno 5 x.

PeterKiss

Re: TVU player

Příspěvek od PeterKiss »

Prosím ta a kde sa dá kúpiť.(itunes,cydia?)

A na akom konte pls.

Edit:mam ju v polskom na us som sa nepozrel je free on appstore.

Dolfi

Příspěvek od Dolfi »

Na app storu jsem zadnou aplikaci CW nenasel

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

TVU player tam je check it(poland account) :mrgreen:

Apache23
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Apache23 »

Aký je, ak teda je rozdiel oproti aplikácii Television?
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

radimovo

Příspěvek od radimovo »

Rozdíl je v tom, že v television jsou podle popisu jen vybrané pořady a je placený, v tomto je vysílání klasické televize. V popisu aplikace jsou doporučené programy které chodí, ostatní iphone moc nestíhá a jsou určené spíše pro pc.
Jinak, rozhodl jsem se na tomto fóru skončit, pokud se moderátor neomluví a nezmění své chování. Jsem už dost starý na to aby se mnou někdo mluvil jak s pětiletým dítětem.

Tady se bohužel věková kategorie nerozlišuje. Jestli je ti 10 nebo 75 je úplně jedno, pravidla platí pro všechny stejně. Pokud tě urazilo, že jsem tě upozornil abys doplnil svůj post tak, jak praví stanovy a následně varoval za porušení pravidel, tak to je jen tvůj problém a rozhodně se není za co omlouvat.
Pokud se ti na mém chování nelíbí, kontaktuj administrátora fora. scorpi

Ty si asi nic nepochopil. Nemám problém přiznat chybu a napravit ji. Nemám ani problém s věkovou kategorii. Ale aby si někdo na mě léčil svůj komplex viz. pm mi opravdu za to nestojí. Měl jsem pocit že toto fórum je o tom, že si lidé sdělují své postřehy o iphonu a proto jsme tady. Z Tvého vyjádření mám ale jediný pocit, a to že si jen musíš dokazovat jak to máš pevně v rukou. Tvá reakce byla naprosto neadekvátní. Končím

fblack

Příspěvek od fblack »

Je opravdu skoda, ze se toto tema tak nestastne rozbehlo, i kvuli tomu, ze tato app po mem testovani vypada konecne jako funkcni program pro sledovani stream videa - zkuste - treba SkyNews - Jen jsem nezjistil, zda je mozne zapnout video do full screenu /myslim ze zatim ne/ :wink: Kde se hrabe mplayer - nepouzitelny

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Nějaké CZ stanice jedou?

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Žádné CZ sem nenašel ale našel sem Cartoon Network ale to mi nejede :D :(

Straif

Příspěvek od Straif »

už je placená :( , šlape to dobře?