Pristup na WAP
Pristup na WAP
Riesim jeden problem jedna sa konkretne o WAP stranku wap.orange.sk ide o to ze v Orange pri aktivaci GPRS/EDGE je monzost kontroly spotreby pausalu na wap.orange.sk pri nastaveni GPRS/EDGE staci zadat APN "internet" a vsetko funguje lenze na wap.orange.sk Treba : APN "orangewap"
meno heslo "wap" + proxy 213.151.208.156:8799 typ: HTTP, tu je ten problem ako nastavit to proxy vedel by mi niekto poradit je na to nejaka plikacia??? myslim ze aj iny operatory v CR aj SR maju podobne nastavenia pre wap.
meno heslo "wap" + proxy 213.151.208.156:8799 typ: HTTP, tu je ten problem ako nastavit to proxy vedel by mi niekto poradit je na to nejaka plikacia??? myslim ze aj iny operatory v CR aj SR maju podobne nastavenia pre wap.
-
- Administrator
iPhone

Jinak o nastavení proxy někde ručně, mimo Wi-Fi nevím.
Ještě mě napadlo v nastavení máš počítadlo dat. Nevím zda se tím dá spolehlivě řídit možná ale lepší než si s tím moc lámat hlavu....
Osobně mám dat. paušál takže to neřeším.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

O tom pocitadle dat viem. Lenze na tom wape je aj Pocet volnych,SMS,MMS atd.. takze mne ide hlavne o tie minuty datovy pausal som mal 10 MB co beznom mobile stacilo teraz asi prejdem na 1000MB. Len potreboval by som kontrolovat tie minuty. Na SK v T-Mobile to funguje cez WEB normalne a zadarmo lenze oragne aby bolo mozne kotrolovat spotrebu cez WEB si treba za to platit. Takze v tom je to nebudem platit 40 korun mesacne za stupiditu ze si 1x tyzdenene pozrem spotrebu, na WAPe je to free pri datovom programe.
zmenilo sa odvtedy nieco? Volal som do orange, tam mi povedali zhodne nastavenie ako peco napisal. Na tu spotrebu sa cez wap nedostanem:-(
BTW niektore wap stranky mi idu nacitat aj cez APN internet (wap.kamnapivo.sk), na vascsine vsak iba zakladne xml (napr wap.fony.sk), wap.orange.sk (kde je spotreba) mi nejde vobec:-( Cez APN-orangewap mi nejde nic:-(
BTW niektore wap stranky mi idu nacitat aj cez APN internet (wap.kamnapivo.sk), na vascsine vsak iba zakladne xml (napr wap.fony.sk), wap.orange.sk (kde je spotreba) mi nejde vobec:-( Cez APN-orangewap mi nejde nic:-(
- rony
- Klub čistého iOS
maslo ma na hlave orange
ze nie je schopny poskytnut tieto data aj na stranke trebars orangeportal.sk
resp. trosku vhodnejsie by bolo na zjednodusenej html stranke.
poviem rovno, ze su to ****** internetovi mastodonti, ktori neurobia ani prd bez toho, aby na tom neotocili pol miliardy.
druha vec je, ze WAP by sa dal riesit keby som nasiel najeaku WAP proxy na webe. tazko sa to ale hlada.
fungovalo by to ako web stranka, kam natuknes wapku kam chces ist
ten server ju nacita a prekonvertuje na bezne http vo formate html
ze nie je schopny poskytnut tieto data aj na stranke trebars orangeportal.sk
resp. trosku vhodnejsie by bolo na zjednodusenej html stranke.
poviem rovno, ze su to ****** internetovi mastodonti, ktori neurobia ani prd bez toho, aby na tom neotocili pol miliardy.
druha vec je, ze WAP by sa dal riesit keby som nasiel najeaku WAP proxy na webe. tazko sa to ale hlada.
fungovalo by to ako web stranka, kam natuknes wapku kam chces ist
ten server ju nacita a prekonvertuje na bezne http vo formate html
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Pristup na WAP
V orange oddnes funguje kontrola spotreby aj cez web. V orangeportali pribudla sekcia Môj mobil a v nej Spotreba, kde sa da pozriet spotreba. Cez ajfon je to sice utrpenie, lebo tam treba zadat capcha kod a potom este kod z smsky, ale cez web je to v pohode;-)
No tak dnes som to testoval cez WEB moentalne cekam uz 8 min a SMS s kodom asi uviazla niekde
tym ze je to zadarmo asi je cooldown na SMS 12 hodin alebo mozno 24 hod. ak to orange zvykne. su to chrapuni
rony ma pravdu ale divne ze to spristupnili na webe a zadarmo 

-
- Pokročilý uživatel
Inak ked brnknes na 905 (zakaznicka linka orange) možeš si tam zistit spotrebu MMS,OW,SMS a tak...
Zdravim, sry ze obnovujem starsiu temu ale mam otazku, mam iphone 3g s orange 3G pausalom 150 a mam rovnaky problem s wapom.. nejde mi o spotrebu ale skor o sledovanie internetovej televizie... na N95 som si v pohode cez wap.orange.sk sledoval telku avsak vdaka nepodpore wapu safari nemam teraz tu moznost, resp neviem sa k tomu dopracovat. neviete niekto kde inde sa nachadza pristup k tv od orange? dakujem