Documents To Go? for Your iPhone? or iPod touch? (AppStore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Golf
Starý pes fóra :)

Documents To Go? for Your iPhone? or iPod touch? (AppStore)

Příspěvek od Golf »

Tohle mi dnes přišlo do mailu (konkurence QuickOffice):
http://www.dataviz.com/products/documen ... PhoneLearn

Používal jsem tenhle balík kancelářských aplikací na SE P910i (UIQ Symbian) a tam byl každopádně lepší než zmíněný QuickOffice, tak uvidíme. Navíc do konce měsíce za "zaváděcí" cenu...

Obrázek

Documents To Go for Apple iPhone is now available in the App Store with special pricing for two weeks only*

Documents To Go Highlights

Edit, create and view Microsoft Word documents (Including Word 2007, 2008).
Unique InTact Technology retains original document formatting of edited files.

View and synchronize Microsoft Excel, PowerPoint, Adobe PDF, Apple iWork and other files.
For Microsoft Exchange users, you can now access your attachments right within 'Documents To Go with Exchange Attachments' and create new emails and attach files to send off right away.

Includes a desktop application (Win and Mac) with 2-way file synchronization via WiFi.

FREE UPGRADE!
Buy either version now and receive a FREE update (when available) with support for editing and creating Microsoft Excel spreadsheets and more!

Buy 'Documents To Go' with MS Word
editing and desktop sync for only $4.99.

Buy 'Documents To Go with Exchange Attachments' for MS Word editing, desktop sync and Exchange Attachments for only $9.99.

Uprav si ten obrázek - rozhazuje layout fóra. Jinak ti ho smažu. toncek
Edit: upraveno, akorát nevím, kdo by tím smazáním byl potrestaný :wink:
Naposledy upravil(a) Golf dne čtv říj 08, 2009 7:13 am, celkem upraveno 3 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

annaud

Re: Documents To Go? for Your iPhone? or iPod touch? (AppStore)

Příspěvek od annaud »

Ráda bych slyšela od někoho srovnání, pokud bude možné. Už jsem vyhodila balík za Quickoffice, tehdy v blahém domění, že jde o tuto aplikaci. Ale zatím jsem vcelku spokojená. Tudíž bych ráda slyšela, že se vyplatí utratit další eura a vyhodit dražší app :)

masino

Příspěvek od masino »

v piatok vam poviem ake to je :) ale vypada to perfektne..skusim ako slape

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Malé srovnání Documents To Go versus Mobile Files Pro:

Osobně si myslím, že na zařízení jako je iPhone spíš využijete možnost editace nějakých jednoduchých excelovských tabulek než editace textových dokumentů ve wordu. Sám si dávám do tabulky třeba hesla, naběhaný kilometry atd. Psaní a nějaká větší editace textů mi na iPhone moc nesedí, to už si radši pustím notebook.
Proto pro mě tahle aplikace moc není a spíš bych tedy doporučil Mobile Files Pro, ale každému podle jeho gusta...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Golf

Příspěvek od Golf »

Vytváření a editace excelu tam teď opravdu není, ale s dalším upgradem bude, a každý má potřebu editovat něco jiného, já čas od času i word (znám ale lidi, kteří jenom word a excel zase vůbec ne). To cos napsal není srovnání ale zdůvodnění toho co a proč to používáš.
V každém případě to vypadá dobře, neodolal jsem... Ale zatím mám smolíka, ne a ne rozchodit DocToGo Desktop, jak zadám kód pro synchronizaci tak mi prostě spadne a konec - "DocToGo desktop přestal pracovat..." (mám Visty a ty by to mělo podporovat). Zatím na laborování nemám moc času tak uvidím (a jako annaud budu používat QuickOffice - taky jsem asi vyhodil 16 euro)...
Jinak tahle příjemnější cena asi bude pro tuhle ne úplně kompletní verzi, takže něco za něco, teď si to koupím ne úplně komplet (ale s upgradem získám i zbytek), nebo pak komplet (ale ta cena pak bude třeba dvojnásobná). Alespoň takhle to na mě zatím působí...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Myslím, že jsem upozornil na poměrně důležitý rozdíl a to sice která aplikace si poradí s editací ve wordu a která s editací v excelu, čímž jsem porovnal jeden poměrně důležitý parametr, řekl bych že klíčový. Samozřejmě jsou i další rozdíly a to možná i podstatné, ale těmi jsem se nezabýval. Přidal jsem i osobní názor, protože mám možnost porovnat obě aplikace. Třeba to někomu pomůže...
Jinak ani mě se zatím nepodařilo rozchodit spojení s desktop aplikací na synchronizaci, tak jsem musel použít SSH... Mám taky Visty...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Golf

Příspěvek od Golf »

Tak stále nikdo, komu se ta synchronizace povedla rozchodit?

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Me na MACu funguje synchronizace bez problemu.

A zmensi prosim obrazek, aby nerozhazoval layout fora.

slawei
Host
Host

Příspěvek od slawei »

taky mi nejde rozchodit synchronizace pod vistama, asi bude potreba nejaka uprava aplikace ze strany DataViz
iPhone 2G 8GB, Vodafone, OS 3.1.2
Windows 7

Golf

Příspěvek od Golf »

Škoda............ :evil:

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

pořídil jsem Documents To Go s podporou Exchange serveru, ale bohužel ta synchronizace s Exchange nefunguje, nemáte někdo radu jak na to?

slawei
Host
Host

Příspěvek od slawei »

Tak sem napsal mail DataViz, ze pada desktop aplikace pod vistama. Poslali mi odpoved s tim, ze jim mam poslat Save logs.

Hi Vladislav,

Is the desktop application crashing or hanging? When does this happen?

Are you prompted to pair your device with the desktop? Do you see a crash after you input the passcode and try to Finish on the desktop?

Please submit a copy of your logs.

Open Docs To Go on the desktop (Click Cancel to cancel pairing), then click the menu and choose Save Logs. You should see a zip file on your desktop that you can submit to this case.

To attach a file to this case:

1. Click "Post Reply"
2. Click "Attach Files"
3. Click "Browse" and choose a file on your computer
4. Click "Open" once the file is selected
5. Then click "Upload Files"
6. In the Text Box, type in any message you would like
7. Then click "Submit to DataViz"

Regards,

Chris

jenze nedari se mi podle tohoto postupu Save logs vytvorit, abych jim ho poslal....muze to tedy nekdo zkusit se stejnym problemem?
Windows 7

Golf

Příspěvek od Golf »

Je to nějaký prapodivný, ten log prostě nestvořím a nestvořím, ani najít pokud se to někam uloží nejde... A to jsem se na tuhle aplikaci celkem těšil :(

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

slawei
Host
Host

Příspěvek od slawei »

Presne, maji to nejaky doje*any, celkem me to stve.....
Vyhozeny penize, bez synchronizace je to k nicemu.

edit: Takze je nova verze Desktop aplikace, jenze ta jeste horsi nez ta predchozi. Chyba, ktera predtim vyskocila po synchronizaci, ted vyskoci hned na zacatku.

to golf: muzes zkusit najit save logs tady C:\Users\*Windows username*\App Data\Roaming\... chlapik z dataviz mi psal at se tam podivam, ja tam nic nemam...
Windows 7

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

jeenik píše:pořídil jsem Documents To Go s podporou Exchange serveru, ale bohužel ta synchronizace s Exchange nefunguje, nemáte někdo radu jak na to?

tak po včerejším updatu už synchronizace s Exchange serverem funguje, to je super

slawei
Host
Host

Příspěvek od slawei »

updatoval sem na novou verzi desktop programu a uz to funguje bez problemu
Windows 7

Golf

Příspěvek od Golf »

No sláva, konečně jsem se dokopal k vyzkoušení po updatu (jak je vidět, tak chyba byla pro widle u nich, ne mezi "klávesnicí a židlí"), chodí to... Teď ještě aby dodělali tu editaci excelu a nějaké další vychytávky. No a s 3GS to bude zase rychlejší :D (ale už aby byla a opadlo to prvotní šílenství :evil: )

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Dwarf

Příspěvek od Dwarf »

ide niekomu exchange inak ako cez MS napr. cez Google, mobileme .....?

xmike

Příspěvek od xmike »

Exchange na Gmail nefunguje. Dataviz to aj pise niekde na svojich stránkach. Ale nápis im to ako žiadosť o novú feature. Ja som im už napísal, tak nech nás je čo najviac

Dwarf

Příspěvek od Dwarf »

no ja som zatial nasiel len jeden sposob ako sa to da
je to cez Nuevasync ale 25USD za rok sa mi zda za tu sluzbu moc :(
asi im tiez napisem ....

xmike

Příspěvek od xmike »

Cez goodreader sa dajú stiahnuť prílohy z gmailu a aj napríklad následne presunúť do diskaid adresara, aby sa k ním dalo pristúpiť cez USB kábel.

Edit: samozrejme ale potom documents to go k nim nemajú prístup. Bolo by fajn, keby umožnia pristúpiť k media adresáru, kde sú fotky.

Dwarf

Příspěvek od Dwarf »

vsak to. Naco mi je editacia ked do softu nevies vlozit subor ktory chces editovat .... dost nedomyslene. A ked si mam nieco supat do iPhonu cez kabel alebo cez wifinu tak to uz mozem rovno urobit v tej masine.

Odpovědět