Vypnutí zvuků aplikací
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Vypnutí zvuků aplikací
Dobrý den,
existuje ňáká aplikace pomocí které lze vypnout zvuk? Ulomilo se mi tlačítko na vypínání zvuku. Děkuji
existuje ňáká aplikace pomocí které lze vypnout zvuk? Ulomilo se mi tlačítko na vypínání zvuku. Děkuji
-
- Starý pes fóra :)
Re: Vypnutí zvuků aplikací
no neviem ale asi
NASTAVENIA - ZVUKY ???
stiahneš hlasitosť na 0 a je ticho ale nie je to 100% tiche
NASTAVENIA - ZVUKY ???
stiahneš hlasitosť na 0 a je ticho ale nie je to 100% tiche
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
To jsem zkoušel ale problém je že ve škole je kupodivu někdy moc velký ticho a i na minimum je to celkem dost slyšet.
Právě že stratil. Ale asi tam budu muset něco přilepit jestli se žádná aplikace nenajde.
-
- Senior uživatel
Alebo si ten gombik kup z ebay alebo z dealextreme a potom si ho tam prilepis 

bohužel nemám ani na jednom konto a ani jsem to tam nák nenašel.
-
- Host
Volume Slider Widget do SBSettings...
repo: BigBoss
repo: BigBoss
No k tomu potřebuju nákej ten jailbreak že? nikde sem nenašel jaké výhody a nevýhody to má tak nevím jestli se do toho mám pouštět nebo ne. Tedy zatim sem na to neměl nák čas to hledat.
-
- Starý pes fóra :)
a z perom (ihlou) to nevieš prepnuť
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26739
tu to je a stačí si založiť paypal učet,kreditku snad maš,a pošlu ti to do týždna zadara zaplatíš len výrobok
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26739
tu to je a stačí si založiť paypal učet,kreditku snad maš,a pošlu ti to do týždna zadara zaplatíš len výrobok
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB