Rozpoznání přehrávané hudby
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Rozpoznání přehrávané hudby
cau slysel jsem ze je takova aplikace ze kdyz nahraju treba 10sec. nejake muziky (pres diktafon) ze to najde jak se to jmenuje.
-
- patron iPhone.cz
Re: nahravani muziky
Aplikace, které uvedl kendy pracují tak, že nemusíš úsek hudby vůbec nahrávat, postačí když si aplikace kousek hudby poslechne a následně ti vyhodnotí autora a název skladby.
Dovolil jsem si také upravit název vlákna tak, aby vystihoval co nejlépe tvůj dotaz.
Do budoucna to tak dělej, navíc ti to i určují pravidla, se kterými si souhlasil.
Dovolil jsem si také upravit název vlákna tak, aby vystihoval co nejlépe tvůj dotaz.
Do budoucna to tak dělej, navíc ti to i určují pravidla, se kterými si souhlasil.
-
- Senior uživatel
Re: Rozpoznání přehrávané hudby
Na jakym principu to funguje,??? Jako ze mu pustim Evu a Vaska a on mi napise Eva a Vaseka nazev pisnicky ??? To musim vyzkouset. Ale asi to bude tahat info z netu ne ???
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- patron iPhone.cz
To tě asi zklamu, čeští interpreti moc v oblibě nejsou
Pozná to všechny běžně hrané skladby v rádiích, v koncích budou aplikace asi po předložení nějakých garážových kapel nebo minoritních záležitostí, jinak celkem umí.
Upřesním, že pro funkčnost těchto aplikací je třeba připojení k internetu přes WIFI nebo EDGE. Sejmutý vzorek totiž aplikace posílá kamsi na internet a celkem brzy zobrazí výsledek.

Upřesním, že pro funkčnost těchto aplikací je třeba připojení k internetu přes WIFI nebo EDGE. Sejmutý vzorek totiž aplikace posílá kamsi na internet a celkem brzy zobrazí výsledek.
S Midomi mam prakticke zkusenosti a muzu rict, ze po poslednim update poznava hudbu z radia z 90ti procent. Nekdy se samozrejme stane, ze najde neco jineho.. ale spis to vzdycky vznikne tim, ze necham nahrat kousek pisnicky, ktery neni uplne typicky.. treba ruzne mezihry atd. Jinak si ji nemuzu vynachvalit! A samozrejme s ceskymi interprety je to na štýru.. A s evou a Vaškem se můžeš rovnou rozloučit.. 

Tip: Nahravat ide aj bez internetoveho pripojenia. Len ti vypise, ze to nedokazalo identifikovat. Doma alebo tam kde mas pripojenie znovu spustis aplikaciu a nahravku nechas otagovat. Funguje ako v shazam tak aj v midomi ultra. Celkom uzitocna vecicka
.

-
- Moderator fóra
Někde jsem četl, že midomi má cache, tzn. že si úsek nahraje (pokud zrovna nejste připojeni k netu) a v momentě, kdy se připojíte a samozřejmě pustíte aplikaci, tak daný song rozezná.
Je to tak?
Osobně používám shazam (protože je zdarma
) a taky si poradí s většinou skladeb.
EDIT:
ivane: Díky o této funkčnosti jsem u shazamu nevěděl. Zrovna jsem to vyzkoušel a opravdu si taky nahraje daný song pokud není dostupné připojení.
Je to tak?
Osobně používám shazam (protože je zdarma

EDIT:
ivane: Díky o této funkčnosti jsem u shazamu nevěděl. Zrovna jsem to vyzkoušel a opravdu si taky nahraje daný song pokud není dostupné připojení.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
toncek: Niekedy ale odporucam nahravat viackrat. Kludne aj 3x za sebou, zalezi ake je prostredie (rozdiel je v aute a v obchode kde je to slabo pocut). Ja to uz robim bezne podla toho ako moc chcem vediet nazov piesne
. Lebo nebolo by to prvykrat co vypise blabol o nenajdeni.
juramac: Ja som teda nikdy nebol a asi ani nebudem na nakupovanie mp3 kusoviek. Nikdy sa mi z nich nepodari vytvorit nejaky playlist co sa da pocuvat bez toho aby som nad tym nestravil vecnost. Favorites na youtube, tam uchovavam dobre piesne
.

juramac: Ja som teda nikdy nebol a asi ani nebudem na nakupovanie mp3 kusoviek. Nikdy sa mi z nich nepodari vytvorit nejaky playlist co sa da pocuvat bez toho aby som nad tym nestravil vecnost. Favorites na youtube, tam uchovavam dobre piesne

midomi ... skcela aplikacia ... mozem len odporucit ... 10s a nazov je k mani 

Tady je Midomi Ultra celkem podrobně popsané + 2 videa
http://www.7luke.com/portal/iphone/jak- ... iphone.php
Doporučuji ho více než Shazam

Doporučuji ho více než Shazam
-
- Host
Ja som mal midomi ešte vdobach keď bola free a po update ma veľmi potešilo
že za ňu nemusím dávať 4eura aspoň sa my zdá že toľko stala po vidani ultra verzie.
že za ňu nemusím dávať 4eura aspoň sa my zdá že toľko stala po vidani ultra verzie.
-
- Host
to hellmachine Shazam na US storu je stale ke stažení (mě osobně se zobrazuje a variantu stažení nabídne ovšem kolega který chtěl Shazam sosnout tak jej v APP prostě nemá.tzn zvláštní