Našel by se někdo, kdo by mi vykopíroval ze svého iPhone (pokud možno z firmware 3.1) složku Cydia.app z adresáře aplikací (/Applications) a nahrál mi to např. na edisk?
Díky předem
Cydia.app z firmware 3.1
-
- Starý pes fóra :)
Cydia.app z firmware 3.1
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
Re: Cydia.app z firmware 3.1
a proc,co se stalo
-
Zkrátka se mi Cydia po odstranění dvou repozitářů zbláznila, nic víc.
Jinak doplním, že reinstalace přes Terminal nefunguje. Respektive funguje jen ta první část, kdy Cydii odstraním, ale následná instalace hodí vždy error. Chyba bude nejspíš v tom atypickém custom firmware. Proto bych rád zkusil jednoduché překopírování, třeba to pomůže a já se vyhnu Restore..
Jinak doplním, že reinstalace přes Terminal nefunguje. Respektive funguje jen ta první část, kdy Cydii odstraním, ale následná instalace hodí vždy error. Chyba bude nejspíš v tom atypickém custom firmware. Proto bych rád zkusil jednoduché překopírování, třeba to pomůže a já se vyhnu Restore..
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Administrator
já bych ti rád pomohl, ale čekám až se situace uklidní 

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
díky Julku, opravdu si toho cením
Jinak mi to vykopíroval jeden uživatel ze zahraničního fóra, čímž mu i touto cestou děkuji.
Můžete to zamknout
ok. lock toncek

Jinak mi to vykopíroval jeden uživatel ze zahraničního fóra, čímž mu i touto cestou děkuji.
Můžete to zamknout
ok. lock toncek