uvažuju o tom už delší dobu, mám střelit notes a koupit si iPhone?
jo a ještě jedna věc myslíte, že by alespoň z části nahradil notes?
dík za odpovědi
juramac píše:Tva prvni veta je vice, nez pravdiva.....nejsi snad svepravny ? O tom, co udelas se svymi penezi , si musis rozhodnout jen a pouze ty sam a o tom, a informaci o tom, co je iPhone je toto forum preplnene......
rony píše:ja by som si kupil iphone pricom notebook neriesimten predam, ked sa mi bude zdat, ze ho nepotrebujem
rony píše:ako povedal juramac: nevieme ake mas financne moznosti. zariad sa podla nich.
Jirkus píše:Pokud jsi svůj notes používal jenom na přehrávání filmů a empétrojek,občas jsi se podíval na net a napsal někomu mejl, pak by se dalo říct, že pro tebe bude iPhone plnohodnotnou náhradou.
Pokud k tomu všemu ještě občas něco napíšeš ve wordu nebo vytvoříš tabulku v excelu, je to tak napůl.
A pokud jsi náročný počítačový maniak, který na PC dělá všechno možné, pak si raději ten svůj notes nechej.
lemon84 píše:To Pitris: Kazdopadne pre plnohodnotne vyuzivanie iPhonu potrebujes comp (s iTunes + DiskAid, iRinger a ine) ci uz stolovy alebo notes (nahravanie, synchronizovanie, zalohovanie, modifikovanie...). Ak mas iba notas a uz nemas iny comp, rozhodne si ho nehaj a nasetri na iPhone, ak mas viac pocitacov, rozhodni sa ktory bude pre teba najvhodnejsi a ten si nehaj...
lemon84 píše:ak je ten tvoj druhy pocitac co si chces nehat plne kompatibilny s iTunes a iPhonom a notas nejako extra nepotrebujes k praci, ci zabave a mas financne limity, tak iPhone ako komunikator je vyborna volba, avsak poriadne si nastuduj OS iPhonu, nakolko pre plnohodnotne vyuzivanie je potrebny JB...BEZ JB napr. nie je klasicky multitasking, vyuziva sa push, ofic. VoIP len cez WiFi a podobne...
lemon84 píše:to Pitris: praveze s XP byva problem
lemon84 píše:To Pitris: konkretne ti nepoviem, mam Vistu, ale zahliadol som na tomto fore problemy s XP, myslim ze to bolo hlavne s ceskym XP
juramac píše:Pokud skutecne pouzivas na pocitaci jen to, co jsi vypsal, tak ti iPhone bude defacto stacit.
Ale je potreba si uvedomit, ze k nemu stejne nejaky pocitac potrebovat budes, uz treba jen pro zalohovani kontaktu, muziky, videa apod....
Roony píše:Nic neres a kup si iP u operatora...
7luke.com píše:Prodej notes, kup třigées
pe.kova píše:Je to jen na tobě
nebo kup si 3g modem do notasu a mas cely problem vyřešen
máš pak z notesu skoro iPhone