blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Re: blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
To snad není možné:D:D JB už mám...mam ikonu blackrain v telefonu ale nějak se mi nechce stáhnout a nainstalovat Cydia....myslíte že mi pomůže custom FW, který už Cydii obsahuje? Jestli ano nemáte někdo link na takoví FW? Předem díky......
EDIT: Píše to no connection při stahování...řikam si jestli to není způsobeno omezením rychlosti připojení u denního limitu u Vodafone:D
EDIT: Píše to no connection při stahování...řikam si jestli to není způsobeno omezením rychlosti připojení u denního limitu u Vodafone:D
-
- Host
Úspěšně provedeno na iPod Touchi 2G, win7....na poprvé
Ahojte lidi no ja som to robil podla tohto navodu a hned na prvy krat mi to vyslo.... http://www.youtube.com/watch?v=ja68PnNNLJg&feature=related
-
- Starý pes fóra :)
gudzoo : to je presne navod od GEOHOTA
A když se podíváte na předchozí stránku, tak tam je ode mě screen, že přímo GeoHot teď zas udělal 3G až na 6-tý pokus, takže pořád a pořád a dokola a dokola platí to, co už jsem tady xxxx krát napsal, že to chce zkoušet a zkoušet a zkoušet a žádný postup není 100%-ní, je to spíš o "haluzi".
-
novacci: mejte nervy,a nebrecte hned.musite zkouset..me to taky nejakou dobu trvalo az se mi podarilo tam dat ten JB blackra1n
a brečel jsi tady a napsal asi 8 příspěvků za 40 minut ve stylu "proč to nejde", "to je divný", "co teď budu dělat" 7luke
a brečel jsi tady a napsal asi 8 příspěvků za 40 minut ve stylu "proč to nejde", "to je divný", "co teď budu dělat" 7luke
-
- patron iPhone.cz
7luke.com píše:..... že to chce zkoušet a zkoušet a zkoušet a žádný postup není 100%-ní, je to spíš o "haluzi".
Nebo koupit 3GS
-
- Klub čistého iOS
OT: scorpi: za 20 000,- asi si ho nasi vydridusi strcej do spic
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
-
- Host
scorpi píše:7luke.com píše:..... že to chce zkoušet a zkoušet a zkoušet a žádný postup není 100%-ní, je to spíš o "haluzi".
Nebo koupit 3GS
Já jsem ho koupil 3GS 3.1.2 a Jailbreak ne a ne udělat
edit:
Tak už jsem nějak zničen nejde to a nejde uvažuji jestli koupě 3GS za 1Kč opravdu stála zato.
Naposledy upravil(a) bodmrazu dne ned říj 18, 2009 4:36 pm, celkem upraveno 2 x.
První JB v poho, ale nešlo sbs a winterboard, tak jsem znovu nainstaloval fw a opět jb. Jenomže to už nešlo, zlobilo to. Nakonec po x pokusech se na iphonu objevil geohot a vše se zdálo být ok. Jenomže potom se objevila bílá obrazovka a nic se nedělo. Ta jsem iophona restratoval ručně a vypnul se.
Na zapnutí nyní již nereaguje, black screen . Naví někdo co s tím dál ??? I když ho dám do pc přes usb, nereaguje to.
Iphone 3G 8GB T-mobile, fw 3.1.2, jb blackra1n.
EDIT:
Je to už asi ok, je to dost zvláštní ... dfu vůbec nereagoval až snad po xtém pokusu se to rozjelo a pustilo mě to flashnout fw.
.... to jsem se zapotil
edituj svoje příspěvky a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek
Na zapnutí nyní již nereaguje, black screen . Naví někdo co s tím dál ??? I když ho dám do pc přes usb, nereaguje to.
Iphone 3G 8GB T-mobile, fw 3.1.2, jb blackra1n.
EDIT:
Je to už asi ok, je to dost zvláštní ... dfu vůbec nereagoval až snad po xtém pokusu se to rozjelo a pustilo mě to flashnout fw.
.... to jsem se zapotil
edituj svoje příspěvky a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek
Mě to nefunguje já vždycky to rebootnu a pak mě to hodí (ten iphone) na obrázek že se chce připojit na itunes pls help
bodmrazu píše:Tak už jsem nějak zničen nejde to a nejde uvažuji jestli koupě 3GS za 1Kč opravdu stála zato.
Nestála - dám Ti za něj 2000, bereš? Kdyžtak PM
-
1KC???to by ti prodali folii(ani ne...)
-
- Host
7luke.com píše:bodmrazu píše:Tak už jsem nějak zničen nejde to a nejde uvažuji jestli koupě 3GS za 1Kč opravdu stála zato.
Nestála - dám Ti za něj 2000, bereš? Kdyžtak PM
Asi ne
edit: ikdyž je to slušná cena no nechám si to projít hlavou
Naposledy upravil(a) bodmrazu dne ned říj 18, 2009 6:10 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
jackietran píše:1KC???to by ti prodali folii(ani ne...)
mám u Vodafonu nejaký bonus tak jsem vzal dva za dvě koruny
edit od 7luke:
bodmrazu píše:Asi ne
tak se s něma klidně trap dál
edit:
holt asi budu muset
Zdravím, tak se mi úspěšně povedlo jailbreaknout iphone 3g 16gb od O2 s blackra1n pomoci tohodle videjka http://www.youtube.com/watch?v=le55dgA3UF8
-
- Host
Tak na podruhý i můj 3G už má 3.1.2 JB díky všem na foru za návody
iPhone 4 16Gb,iPhone 6 64Gb, iPhone 7 128Gb , new iPad 32 Gb
Tak pridavam se k lidem kterym tam zustava running hlaska... Vista 64bit, Iphone 3G
Kdyby nekdo mel nejaky opravdu overeny zpusob, tak nam ho sem prosim postnete.
Diky
Kdyby nekdo mel nejaky opravdu overeny zpusob, tak nam ho sem prosim postnete.
Diky
Technicky dotaz,
Kdyz mam tedy iPhone 2G, dovoz USA a fw 3.1,
jailbreak se mi nepodari? nepujde mi CZ operator?
Sry za opetovny dotaz a dik za odpoved
Kdyz mam tedy iPhone 2G, dovoz USA a fw 3.1,
jailbreak se mi nepodari? nepujde mi CZ operator?
Sry za opetovny dotaz a dik za odpoved
-
- Mírně pokročilý
Zail: Ověřený není..máš pár způsobů na 1 stránce, chce to zkoušet a zkoušet..
rmaczman: Jailbreak půjde, ale unlock ne, jedině přes custom fw.
rmaczman: Jailbreak půjde, ale unlock ne, jedině přes custom fw.
iPhone 6 16GB Space Grey
čaute,prosím o pomoc.vyskoušel jsem snad všechny spusoby co jsou tady na foru ale pokaždé se mi telefon uvede do stavu že je tam USB a CD dam DFU a někdy naskočí zpět ale ted to chce pokaždérestore,je to tak zdlouhavé to znovu nahrávat spět jailbreak se mi nedaří nahrat.už jsem s toho zoufalý.je nějaký jiný spusob jak ho provést.nebo dělám něco špatně?nevím
goldwingtom: jsem na tom podobne.. ted jsem po 4te restoroval a uz opravdu nemam chut to delat po 5te.. Holt pockam na neco opravdu overeno. Metoda pokus-omyl me po 5ti hodinach opravdu odradila.
možná jen to chce jiný postup,nedá mi to budu pokračovat,jen doufám že tím skoušením nezničím IP
Thompson : Neni mi jasne toto : telefon ma fw 3.1 ae je odblokovany, jdou na nem cesky operatori. Akorat neni jailnutej... takze pokud pouziju blackra1n, vyresim tim pouze jail (coz potrebuju) a iPhone zustane dal funkcni na CZ operatory?
-
- Mírně pokročilý
Měl by být, ale je mi divný, že na něm máš 3.1 co funguje s českými operátory, custom bez JB jsem neviděl a unlock na dovoz. telefony taky ne..
iPhone 6 16GB Space Grey
Nevim nevim, tak jsem ho koupil proste uz. Prej je z USA a ma tam 3.1 fw, cesky operatori, ae jail ne.
-
- Mírně pokročilý
Tak unlock prý na 2G je: viewtopic.php?f=96&t=21910
iPhone 6 16GB Space Grey
to uz jsem take videl, jenze.... je to na MAC
Zail píše:goldwingtom: jsem na tom podobne.. ted jsem po 4te restoroval a uz opravdu nemam chut to delat po 5te.. Holt pockam na neco opravdu overeno. Metoda pokus-omyl me po 5ti hodinach opravdu odradila.
měl jsi teda zkusit jiný OS, jiné PC, ..... tak to zabal... a čekej... na nic
-
- Host
Thompson píše:Tak unlock prý na 2G je: viewtopic.php?f=96&t=21910
jn ale ipod 2g se dá i cracknout blackra1nem ale probleby jsou u ipodu 3g
mazafka : zkusim zitra jb 2G iPhonu s blackran1n a uvidime, co se stane.
Ja zas cetl ze s 2G dovezenejma iPhonama je problem.
Ja zas cetl ze s 2G dovezenejma iPhonama je problem.
7luke.com píše:Zail píše:goldwingtom: jsem na tom podobne.. ted jsem po 4te restoroval a uz opravdu nemam chut to delat po 5te.. Holt pockam na neco opravdu overeno. Metoda pokus-omyl me po 5ti hodinach opravdu odradila.
měl jsi teda zkusit jiný OS, jiné PC, ..... tak to zabal... a čekej... na nic
Jj, jiny PC, jiny OS, jiny program, jiny telefon.. co jeste jineho zkusit a kolik hodin s tim travit nez se poveda ta proklamovana "haluz" na ktery to vlastne cely zavisi?
Ne diky.. radeji si pockam na normalni navod, ktery doopravdy zabere a nebude to o nahode a 10ti promenných prvcích.
Když dělám ChickHEN na PSP, jednou už jsem to dělal i 6 hodin - je to právě o haluzi, kdy se načte správně hack. A poté, když se v PSP omylem vybije baterie, je to vše pryč. "Haluz" je tam zcela standardní věc a všichni s tím počítají a zkoušejí. U jednoho PSP jsem si už myslel, že na něm to prostě FAKT nikdy nepůjde... a nakonec to stejně zabralo. Kašli na to a JB nedělej. Funkční iPhone koupím za 2000. 7luke
-
Zail : "Normalni navod" ?!takze ty jsi myslis ze ti kteri tu maji napsane navody nejsou normalni?nebo co?vis co,vykasli se na ten JB simte,sem GEoHot,ktery je sam autorem Blackra1nu musel ponekolikrat a az jednou se mu to povedlo jailbreaknout..a ver na to neni nikdy "normalni" navod a ani nebude,ty sam tu vidis,ze nekomu jde navod "a" a nekomu zas navod "b"..sni dal
Jen mě zajímá jestli ten mobil tim skousenim neznicim.to by mě štvalo.dik
-
ten ip si neznicis
Takže jestli to dobře chápu, tak už je funkční JB na 3GS, kterej jsem už koupil s FW 3.1 nebo je stále zapotřebí nějakýho toho certifikátu??
Pokud ano, tak tam bylo psáno, že telefon pak nemám obnovovat ze zálohy, je možný z tý zálohy vytáhnout alespoň nějaký data?? Nerad bych totiž přišel o savy z některejch her.. (My Brute, Dungeon Hunter,..)
Dík za odpověď..
Edit: ještě by to chtělo do ankety, že se zatím JB bojím
Pokud ano, tak tam bylo psáno, že telefon pak nemám obnovovat ze zálohy, je možný z tý zálohy vytáhnout alespoň nějaký data?? Nerad bych totiž přišel o savy z některejch her.. (My Brute, Dungeon Hunter,..)
Dík za odpověď..
Edit: ještě by to chtělo do ankety, že se zatím JB bojím
no takze sa pripajam k tym nestastnikom ktorym to neide a zastane to pri runing probleme s tym ze na iphone je usb kabel a itunes znak. nepomoze ani restart ani nic a skusal som asi vsetky navody. ked budete mat niekto este nieco ine rad vyskusam aj to. je to dost blbe byt bez jb ked som bol doteraz zvyknuty na vsetky jeho vyhody. inac mam iphone od ruzoveho operatora na slovensku 3g 16 gb
Taky jsem se s tím navztekal,zkoušel jsem všechno možný,pak to byla prkotina,připojil jsem iphona nechal naběhnout itunes pak jsem ho vypnul i ve spuštěných (ctrl+alt+delete/spravce uloh/procesy)nechal jsem aby si našel operátora a pak to šlo,restore mode ale asi až po minutě naskočil ten obrázek.Vypni si v itunes veškerou automatiku.
-
- Moderator fóra
ja se s tim hrabal, kdyz sem delal tatuv 3G...nakonec sem se na blackra1n vyprd a pouziv PWNage tool
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
tak hlásím že můj 3GS od Vodafonu asi po 20ti restorech a následném odinstalování a nainstalování iTunes a přidružených programů jsem nechal puštěný iTunes pustil jsem blackra1n a najednou vše roběhlo ok takže jde fakt o to kdo jak dlouho vydrží si s tím hrát