notebook nabija iba ked je vypnuty
-
- Starý pes fóra :)
notebook nabija iba ked je vypnuty
Zdravim vsetkych, viem ze sa to netyka iPhone ani Apple produktov, ale chcel by som sa spytat, ci niekto nemal niekedy podobny problem. Priatelka ma notebook Toshiba Satellite Pro U400 a proste z nicoho nic raz odpojila notebook s nabijacky a bol uplne vybity. Sprava sa nasledovne, ked je book zapnuty a pripojeny je AC adapter vobec neindikuje, ze sa nabija, nesvietia kontrolky, nesignalizuje to operacny a ani sa skutocne bateria nedobija, akonahle vsak stroj vypnem rozsvietia sa kontrolky pripojenia do siete a baterie a notebook normalne dobije. Skusal som takisto vybrat bateriu a pustit ho len zo siete avsak kontrolky svietia a akonahle pustim power zhasnu, napadlo mi flashnut BIOS avsak program mi nechce spustit lebo notebook musi byt pripojeny k sieti. Mate nejake napady co by s tym mohlo byt? Jasne servis, ale beriem ako uz poslednu moznost lebo prist o book na mesiac to nie je ktovieco. Je tam operacny system Vista 32bit. Dakujem vsetkym za rady pripadne postrehy 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
- rony
- Klub čistého iOS
Re: notebook nabija iba ked je vypnuty
baterka a nabijacka spolupracuju - jeden kontakt je vnutri baterky pripojeny na odpor, ktorym si nabijacka overi jej kapacitu. Dalej sa nabijanie vypina podla teploty baterky (tej po nabiti stupne teplota a to "zaveli" aby sa nabijanei odpojilo).
Takze celkom kludne ti mohla baterka exnut. Pripadne poruseny kabel nabijacky.
Rozhodne servis
Takze celkom kludne ti mohla baterka exnut. Pripadne poruseny kabel nabijacky.
Rozhodne servis

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
dik za reakciu avsak ked necham ten book cez noc na nabijacku tak ono ho z 10% pekne dobije na 100% cize tomuto nechapem :/
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
- Administrator
pokud ti baterka drzi atd atd, zkusil bych novy system, o nabijeni vim prd, ale zkusil bych to z principu, nevim do jake miry systen nabijeni ovlivnuje .. vyzkousej za pokud nic nedas ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Moderator fóra

Pokud se mýlím, podej mi o tom důkaz. Nejedná se o spor s tebou, ale tato věc by mě opravdu zajímala z technického hlediska.