Cydia problém

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
cinho
Host
Host

Cydia problém

Příspěvek od cinho »

Dobrý :wink:

Na mojom iPhone som sa pokúšal dať si novú tému (len tak som chcel vyskúšať).. ale nejak sa nič nestalo. Iba tak to, že teraz keď spustím cydiu, tak mi ju vypne. Taktiež mi ani nefungujú veci ako OpenSSH a flash player pre niektoré videá... App, ktoré som si zo cydie nainštaloval ale idú bezproblémov. No je to dosť nanič, keď si tam už nemôžem teraz pridávať veci, ktoré by som rád dával

Vedel by mi niekto poradiť, ako nainštalovať znovu cydiu? Ale bez toho, aby som urobil restore na mobile, nakoľko v tých app zo cydie mám dosť veľa vecí ktoré nemôžem zálohovať a hlavne preto, že nemám ani čas si tam zas dávať znovu všetky veci a tak...
Dá sa to nejako?

Vopred Ďakujem :roll:

TommyS

Re: Cydia problém

Příspěvek od TommyS »

Jestli máš Terminal skus tohle :wink:

cinho
Host
Host

Příspěvek od cinho »

Ani neviem, čo to je :D
Dá sa to nejako nanštalovať aj bez tej cydie? :)

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

:-) to čo je ?
hlavne že maš AAJfoun nie
no prečítaj si ten odkaz, ak ti to nepomože tak ešte raz a ked ani do tretice ti to nepomože tak sa na to vys...r
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

cinho
Host
Host

Příspěvek od cinho »

Ale veď ako to asi tak spravím, keď ani neviem čo je to terminál... Takže ak tam nie je od začiatku, tak ho pravdepodobne nemám...

cicolably

Příspěvek od cicolably »

tak si najdi na fore slovníček pojmov a preštuduj si
ale kedže si nemal terminal ani predtým a ani teraz nevieš čo to je tak z CYDIOu je asi koniec iba by si to vedel obnoviť cez winSCP
ale to asi teiž bude problem (a nie len pre teba) takže restore pomože a neinštaluj všeliake somariny na iP
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Bulwa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bulwa »

Nešlo by to zkusit nějak odinstalovat (opravit) přes iPhone PC Suite ? Objevil jsem to teprve nedávno,že se dají věci ze Cydie instalovat přes tenhle program .

Obrázek
Obrázek

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

O tadytěch věcech přímo mluvíme v tématu iPhone PC Suite tady na fóru. Ale díky Tobě jsem teď docela koukal, protože si dlouho říkám, že od těch Číňanů je tam v ENG hnusný font. Ale na Tvém screenu je to krásné :shock: Používám to na 2 počítačích a na obou mám fonty o ničem:

Obrázek

Bulwa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bulwa »

OT: Nevím co má na font vliv,nic jsem v programu neupravoval.Nechtěl jsem nějak vyzdvihovat PC Suite,jen mě napadlo,že by se možná dalo přes něho dostat do Cydie ,nebo do iPhonu,když funguje i bez Open SSH.
Obrázek

cinho
Host
Host

Příspěvek od cinho »

Teraz som si už na to našiel trochu času... len nvm, kam mám dať ten priečinok Terminal.app do iphonu
Vedel by mi niekto poradiť?

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Nevšimol som si, že ti nejde Cydia.
Toto teda neplatí:
Nikam!
Spusti Cydia, Sections, Terminal Support a tam nainštaluj Mobile Terminal. :wink:
Naposledy upravil(a) libco dne pon lis 09, 2009 6:24 pm, celkem upraveno 1 x.

cicolably

Příspěvek od cicolably »

LIBCO
keby si si to prečítal od začiatku tak by si vedel žemu cydia NEJDE -PADAAA
rada nad zalto
CINHO preinštaluj si iPhone daj si tam FW 3.1.2 cez iTunes original a potom daj blackra1n a budeš maž pokoj
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

cinho
Host
Host

Příspěvek od cinho »

to práve nechcem... keby to chcem, tak to urobím dávno... ale mám v iphone dosť vecí, ktoré nebudem mať ani čas zálohovať...
a ten terminál sa dá vraj nainštalovať aj cez SSH.. mám ho len neviem kam...

Odpovědět