iWipe [CYDIA]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
JackieTran
Starý pes fóra :)

iWipe [CYDIA]

Příspěvek od JackieTran »

Obrázek ->> Obrázek
Mate zpomaleny a sekavy IP? Mozna vam pomuze programek v CYDII "iWipe" .Vymaze prebytecne soubory a veci ve vasem IPnu,a vas IP bude mit vice mista a bude rychlejsi ;)

Obrázek
Naposledy upravil(a) JackieTran dne stř lis 11, 2009 10:02 pm, celkem upraveno 1 x.

Bill

Re: iWipe [CYDIA]

Příspěvek od Bill »

Jackietran a máš s tím nějaké zkušenosti? Nesmaže to třeba nějaká data,která musí být v iP? A funguje to jak má?

JackieTran

ja to mam v IP,prave ted to delam,a nic nesmaze jenom to co neni treba

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

A není to tak, že to pouze přepíše smazaný data, aby se nedaly obnovit a aktuálních souborů se ani nedotkne? Že se vytvoří prázdný soubor o velikosti prázdného místa, který se pak smaže?

JackieTran

podle toho co jsem zjistil,tak ten program smaze zbytecne a nepotrebne veci v IP a budetw mit vetsi kapacitu pameti,mam to vyzkousene ;)

milan2022
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od milan2022 »

Ten program to robi tak ze prenesie volne miesto z root particie a to co zoberie vam ubudne z volneho miesta pameti,ked iwipe odstranite vrati sa vsetko spet.
Mne sa zda ze po tom je iphone trochu sviznejsi,mal som v nom bordel tak toto mi pomohlo:)

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

JackieTran

ano jak jsem uz psal tak yo vymaze bordel v ip a zrychly o trosicku

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ale nezmaze mi to kontakty a videa aaa fotky, ze? :)
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

JackieTran

:shock: néé
bud v klidu

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

Akze ak som dobre pochopil je to niečo ako napr.CCleaner?
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Ešte spomeniem, že to stojí $2.99

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

ako dlho Vám to trvá,kým to dojde do konca? 3GS 16 GB

ak to zruším Home button,pôjde to odznova od začiatku?vďaka

EDIT.Jackietran-ako si to stihol,veď som to ani neodoslal a už mám odpoveď :wink:
Naposledy upravil(a) undy dne pát lis 13, 2009 11:20 am, celkem upraveno 1 x.
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

JackieTran

mam 8GB a me to trvalo tak 8-10 min celkove

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

ešte stále mi to ide-erasing free space momentálne 8,9GB....
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Vy ste si to teda aj tak kupili zo Cydie? A fakt to urychluje jailbreaknuty IP?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

JackieTran

ano,castecne,a hlavne ti uvolnuje mista v IP

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Místo vůbec neuvolňuje, pouze vytváří na volném místě soubor, obsahující samé nuly a to proto, aby se nedaly obnovit smazaná data nebo zjistit emaily, čísla atd.

Na soubory, které existují v iPhonu nesáhne!

iWipe is a new application of security available in Cydia Store that allows us to erase all data in user memory. In fact, as you know, despite the removal of any element in a digital device, using special instruments will always be able to recover that information. The only way to permanently delete them, is to overwrite a number of times all memory locations, and then delete them.

The action of iWipe is this. Overwrite all data "dead" on the partition of the user, and then release the memory.

Ultimately it may be useful only to remove traces of your email, private information, and similar stuff, but unless you send messages with projects on how to rob banks.

JackieTran

"..and then release the memory"
uvolnuje :)

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Ano uvolní, ale jen tím, že smaže onen vytvořený soubor..

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Presne tak, tato aplikace je urcena k vymazani (jiz vymazanych) citlivych dat, nikoli k uvolneni mista. Drive se jmenovala iErase. Je to bezpecnostni aplikace.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Mám otazocku. Zohnal a nainštalovali som si iErase a to je vlastne to iste ako iWipe. Pise mi to, že všetky live súbory nebudú zmazane. To znamená, že mi nezmaze ani maily ani SMS ani fotky a kontakty?? To zmaze teda iba nejaký bordel temporaly files alebo ako? A musím tuto aplikáciu mat stále nainstalovanu? Keď ju odinstal. tak sa mi všetko vráti naspäť?

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Pokud trochu rozumis anglicky, tak nejlepe je to popsane tady. Ten program zadne soubory nesmaze. Naopak vytvori jeden velky soubor, ktery obsahuje pouze nuly a tim prepise misto, kde by se mohly vyskytovat zbytky po !vymazanych! zpravach, emailech apod. Tim zaruci, ze tyto data nemuzou byt obnovena...

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Aha takze ono to zamedzi obnovovat, resp. Po každom používaní IP, neobnovi tie zmazane súbory. Teda nenavita a IP bude rýchlejší. Tak idem ja teda vyskúšať te iErase. Ale škoda, že keď sa zmaze, tak sa to vráti naspäť. Ale za zvýšenie rýchlosti to stojí.

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Asi jsi mne spatne pochopil. Ja velmi pochybuju, ze tato aplikace telefon urychli. Tato aplikace je bezpecnostni, aby nikdo nemohl z tveho telefonu vytahnout data, ktera ty jsi chtel vymazat. Pokud bys pocitil nejake zrychleni, tak bych si dovolil odhadnout, ze to bude z toho, ze aplikace na konci procesu automaticky uvolni pamet.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Aha, jasne. No práve mi to dokončil program a to po hodine a pól!!! :( a medzitým mi vybehlo okno, že zmazte fotky a videá lebo máte malo miesta na disku. Tak to je už čo? A navyše. Keď som dal home button, tak sa mi začal hrozne zasekavat. Neviem prečo tu niekto písal, že vyzerá byt IP sviznejsi. Aj cely SB mi sekal. Už sa to nastastie ustalilo.

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Odpoved je snadna. Trva to dle toho, kolik mas volneho mista...cim vice, tim dele. Jak jsem psal, vytvori si velky soubor, kterym prepisuje to volne misto, tudiz telefon si na nejakou chvili muze myslet, ze mu misto dochazi. No a z hlediska toho sekani...tak to tu pamet mozna nevyprazdni :D Kazdopadne muzes mit klidnejsi spanek, ze az se k tobe dnes vecer vkrade federalni agent, tak zadne emaily o podvodnych machinacich s akciemi v tvem iPhonu nenajde :mrgreen:

goldwingtom

Příspěvek od goldwingtom »

Jakým spusobem a si to mám koupit.V cydii jsem našel credit ale nechce se mi tam někomu uvádět č. karty.Mám učet na paypal,dalo by se to odeslat z něj?,dík

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Jasne chápem chápem. :) a na kočíkom procesu Vám to aj niečo ukázalo? Lebo mne to prišlo na koniec a žiadna hladká, že je to hotové.

JackieTran

na konci je hlaska ze je hotovo

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ajaj, takze by bol ten ierase zly? Ved je to vpodstate to iste, len iny nazov. Mne nic take, ako hotovo nevypisalo :(

conectmetal

Příspěvek od conectmetal »

Neviem ako vy ale ja som ju stiahol zo cydie zadara

odleteldekel
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od odleteldekel »

skusil som app..prvy krat ked mi dobehla cinnost mi vypisalo ze mam malo miesta(mal som asi 4gb) tak som zmazal vsetky mp3 skusil zase ..vypisalo mi to to iste(vyse 10gb volneho miesta)...takze netusim o co ide
iPhone 6 ios 9.3.3 JB

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

A kdyz to vypise ten nedostatek mista, tak se ten proces prerusi?

conectmetal

Příspěvek od conectmetal »

nie proces funguje ďalej treba vydržať po ukončení ti to napíše že je to complete teraz som to robil a tiež to kecalo že to má nedostatok miesta len to v klude nehaj bežať

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Jaaj a kolko to asi trvalo, kym to vypisalo? Lebo som cakal asi 2-3 minuty a nic .. a nesekalo ti to po vyjdeni z aplikacie?

Edit: už je to vporiadku. Prebehlo to všetko dobre aj na konci s hlaskou complete. Ale mne to robilo vyše 12 Gb. A skoro hodinu a pól.

Odpovědět