iPhone mini
-
- Pokročilý uživatel
iPhone mini
Dnes se na novinky.cz objevil zajímavý článek o iPhone mini..Co Vy na to??
citace:Až doposud měly všechny iPhony dotykový displej o velikosti 3,2 palců, díky kterému si jej většina lidí tolik oblíbila. Díky prostornému displeji totiž byla práce na přístroji velice pohodlná a přesná.
Velká úhlopříčka ale pochopitelně znamenala také větší rozměry přístroje. A to je jeden z důvodů, proč si iPhone dodnes nekoupila velká část uživatelů. A především pro tuto skupinu lidí by měl být určen iPhone Mini, který bude mít menší displej s úhlopříčkou 2,8 palců.
iPhone Mini bude stejně výkonný jako 3GS
Co se technických parametrů, funkcí i vlastností týče, menší komunikátor by se neměl takřka lišit od iPhonu 3GS, který byl představen na začátku června. Nově by však měl obsahovat unikátní kombinovaný modem pro příjem rychlého internetu, jež bude schopen pracovat v sítích UTMS i CDMA.
Díky menším rozměrům by měl být iPhone mini také lehčí, než jeho předchůdci. Společnost Apple přípravu nového přístroje nepotvrdila, ani nevyvrátila. Podle spekulací by se však měl přístroj začít prodávat již příští rok u operátora Verizon Wireless.
zdroj:http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/184203-jak-bude-vypadat-iphone-mini-z-applu-unikly-tajne-informace.html
citace:Až doposud měly všechny iPhony dotykový displej o velikosti 3,2 palců, díky kterému si jej většina lidí tolik oblíbila. Díky prostornému displeji totiž byla práce na přístroji velice pohodlná a přesná.
Velká úhlopříčka ale pochopitelně znamenala také větší rozměry přístroje. A to je jeden z důvodů, proč si iPhone dodnes nekoupila velká část uživatelů. A především pro tuto skupinu lidí by měl být určen iPhone Mini, který bude mít menší displej s úhlopříčkou 2,8 palců.
iPhone Mini bude stejně výkonný jako 3GS
Co se technických parametrů, funkcí i vlastností týče, menší komunikátor by se neměl takřka lišit od iPhonu 3GS, který byl představen na začátku června. Nově by však měl obsahovat unikátní kombinovaný modem pro příjem rychlého internetu, jež bude schopen pracovat v sítích UTMS i CDMA.
Díky menším rozměrům by měl být iPhone mini také lehčí, než jeho předchůdci. Společnost Apple přípravu nového přístroje nepotvrdila, ani nevyvrátila. Podle spekulací by se však měl přístroj začít prodávat již příští rok u operátora Verizon Wireless.
zdroj:http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/184203-jak-bude-vypadat-iphone-mini-z-applu-unikly-tajne-informace.html
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme
Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme
Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone mini
za 1) iPhone NEMÁ!!! 3,2-inch displej!!!
za 2) na obrázku je jakejsi čínskej fejk;
za 3) novinky.cz nejsou seriózní zdroj...
za 2) na obrázku je jakejsi čínskej fejk;
za 3) novinky.cz nejsou seriózní zdroj...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
TAK TOHLE NOVINKY.CZ PŘEHNALY
Čínská hračka pro děti a oni z toho teď udělají aféru. Sice se aspoň mluví o iPhone, ale v souvislosti s tímhle šmejdítkem je to donebevolající.
Dalo by se říci, že tenhle článek je na vyhazov redaktora
edit: ubral jsem vykřičníky

Čínská hračka pro děti a oni z toho teď udělají aféru. Sice se aspoň mluví o iPhone, ale v souvislosti s tímhle šmejdítkem je to donebevolající.
Dalo by se říci, že tenhle článek je na vyhazov redaktora

edit: ubral jsem vykřičníky
-
- Administrator
novinky.cz co se divíte
?

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
wow
....

prave mi napsala jedna kamoska " co rikas o tohle " ..jde videt ze kazdy to cte a mysli ze bude doopravdy MINI IP

prave mi napsala jedna kamoska " co rikas o tohle " ..jde videt ze kazdy to cte a mysli ze bude doopravdy MINI IP
Prekvapilo ma, že tam nie sú skoro žiadne debilné komentáre :)
Ľudia už aspoň niečo vedia.
Ľudia už aspoň niečo vedia.
-
- Host
gurke píše:Panebože, novinky.cz, to někdo čte?!
omg
Sedí, ale tn.cz je ještě vetší brak...
-
- Administrator
to gurke :
viděl ten tvůj avatar už Beavers

viděl ten tvůj avatar už Beavers

-
- Moderator fóra
Viděl jsem ho, provokatéra 

-
- Administrator
ot: pěkný bobr slečno .. mohu si ho vám pohladit ?
no nic nechám toho dneska už 

-
- Host
No jestli je na tom aspoň trochu pravdy se dovíme na Macworld v lednu =) pokud vyjde tak si ho hned pořídím a k němu přikoupím iTouch 
PS: na novinkách je napsáno že se již prodává čínská kopie a ta je i na obrázku jediná chyba tam s 3.2 displayem

PS: na novinkách je napsáno že se již prodává čínská kopie a ta je i na obrázku jediná chyba tam s 3.2 displayem
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Music powered by Klipsch Image One S4
-
To je ale zase pitomost. Novinky.cz evidentne odkazuji na tento rok a pul stary clanek na ilounge.com. Apple zadny iPhone mini nechysta ani nikdy nechystal.
Zamykam.
Zamykam.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013