Ikony v programu Categories

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Martynet

Ikony v programu Categories

Příspěvek od Martynet »

Zdravim... Jsem celkem cerstvym uzivatelem iPhonu a jsem velmi nadseny... Aplikaci jsem si nainstaloval celkem dost a zaplnilo mi to snad 10 stranek :-) Tak jsem se rozhodl pro pouziti aplikace "Categories", ktera mi umoznila vse rozdelit do sekci a tim padem pouzivam nyni pouze 2 stranky... Opravdu vynikajici napad a jsem za tento softik vdecny... Avsak nic neni dokonale a ma otazka zni... Je mozne nejak dostat do iphonu vice ikon pro ruzne sekce? Mate s tim nekdo zkusenosti... Ty co tam jsou se mi totiz moc nelibi a chtel bych si je nahradit za jine... A moje druha otazka zni, jak docilit toho aby se ikonu jednotlivych aplikaci zobrazovaly stejne jake ve standartnim iphone menu...zaoblene rohy a stinovane... Nektere se totiz zmenily na strohe ctverce be iphone stylu...

Gs.Sk MiKe.CzE
Host
Host

Re: Ikony v programu Categories

Příspěvek od Gs.Sk MiKe.CzE »

no na "iphone style" urcite na internetu existuje nejake psd, některé aplikace to tak bohužel mají a zrovna v pripade categories je to docela otravné, ale tento problem resi zakoupeni programu CategoriesSB z Cydie...

ikony pro categories muzes rozšiřovat tak že je nahraješ pomoci OpenSSH a napriklad WinSCP do složky /private/var/stash/Applications.sF4YBP/Categories.app/icons
musí být v standartním rozlišení jako všechny originalni iPhone ikony a ve formatu PNG, to už ale asi víš

BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od BlazingUFO »

uplne staci si vytvorit priecinok s hocijakou ikonou a potom mu pridas ikonu ktoru chces do temy vo winterboard....
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO

Martynet

Příspěvek od Martynet »

tak jsem to vyresil instalaci categories SB :-) vse je jak ma byt... a jeste jsem si iphone vytunil skinem illumine a jsem stastnej :-)

Odpovědět