Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
take polovicne OT ( a mozno ani ne ) : skusal niekto ci smartscreen widgety funguju sucasne s intelliscreen? (pri SS by som konkretne uvital, keby widget yet another clock fungoval s intelliscreen)
Našiel som zoznam aplikácii ktoré nefungujú zo smartscreenom: IntelliScreen IntelliDial LockDockBar Modern LockScreen Clock QuickSMS QuickUnlock Cydget QuickWidgets biteSMS (with widgets TwitFeed and WeatherFeed - QuickCompose causes Safe Mode) iRealSMS (with QuickSend and QuickReply enabled
Pokial dobre viem tak lite verzia je plne funkcna len s tym ze max 3 Widgety mozete mat naraz. Ten Widget na kontakty sa mi dost paci aj tie nove hodinky. Len sa Widgety nedaju vypinat. Musia sa rucne oddinstalovavat v cydia.
milan2022 píše:Asi to nebude fungovať veď vyskúšaj
Našiel som zoznam aplikácii ktoré nefungujú zo smartscreenom: ... Cydget ...
K tomu Cydgetu, v Cydii se objevil plugin, který dovoluje mít oboje a funkční. Nezkoušel jsem to, protože Cydgety nepoužívám. Jmenuje se to "SmartScreen Cydget Plugin".
Taky se nemůžu dočkat. Smartscreen zatím nepoužívám právě kvůli absenci kalendáře (používám LockCalendar). Ještě by bylo fajn, kdyby vyřešili (resp patrickotten) to, když nejsem online a kliknu na refresh počasí, nebo tweeter widgetu. Načítá načítá a pak spadne.
pouzivam Weatherfeed a mne to to nerobi.. Iba vkuse prebieha nacitavanie.. aj to by mohol vyriesit.. ked widget zisti, ze nema pristup k sieti nacitavanie by mohlo byt zrusene.. naco iphone zatazovat zbytocnym procesom.. Btw: je vonku widget LockVox za docasnu cenu 1.99$.. pre mna zbytocny widget
měl bych otázku...Dá se nějak určit počet obrazovek...Např: mám Yet another clock který bych chtěl mít na první obrazovce, což nejni problém...Ale chtěl bych tam ten widget mít samotný, ale automatycky se mi na tu první obrazuvku pod hodiny hodí další widget.. díky
prosím vás neviem čím to je ale nejde mi keď som v home screene dvojklikom otvoriť "ipod" ... absolútne neviem čím to je lebo som si to všomol až teraz ale dosť za to obviňujem práve túto aplikáciu ako ste ne tom vy ?
No,mám trošku podobnej problém.Po odinstalování SmartScreenu a jeho widgetů,se mě stále ukazuje na lockscreenu,ta úvodní popsaná stránka.Netušíte jak se ji zbavit?
Edit: Vyřešeno - Restore
Naposledy upravil(a) Nucleus dne pát úno 18, 2011 3:05 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 2G 16GB - od 03.05.2008 do 23.07.2011 iPhone 4S 32GB - od 14.11.2011 do 17.1.2015 iPhone 6 64GB - od 17.1.2015 do 14.12.2016 iPhone 7 128GB - od 14.12.2016 do ?
už to používam asi 4 dni....musím to velmi pochváliť! vôbec nevidím ôbytok baterky, toto je presne to čo sa mi na androidoch moc páčilo...dúfam že budô ešte nejaké widgety lebo ja mám zatial úplne všetky čo existujú ...páčilo by sa mi keby tam fungoval napr. Panorama, Parallax....bolo by to ako v androide..
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
řekl bych že další nevýhoda např. widgetu search bar nebo quick launch (obě dvě používám), že když vám někdo čmajzne iphone tak tam můžete mít androidlock, nebo klidně 100 místnej kód ale stačí kliknout na nějakou app v quick launchu nebo search baru a nemusí se nic odemykat