iPhone 3GS 32GB - dost věrná čínská kopie , padělek
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 3GS 32GB - dost věrná čínská kopie , padělek
Amen, niet viac co dodat. SK trh je s nimi presiaknuty tiez...
-
- Host
Beastmaster píše:no tak naposled zde. Nejsem zloděj!!! Celou věc řeším již ustavičně 4 dny. Kdo vám někde vrátí peníze bez vrácení zboží??? O takovém postupu jsem nikde neslyšel....Kupující věděli že jde o zboží z jiné země, objednané a placené z jejich peněz - proto je nutné uplatnit nárok na vrácení tam a bohužel bez vrácení zboží to asi nepůjde, to dá rozum. To asi vaše chytré hlavinky ale nenapadlo. Pokud tedy radíte aby mi kupující telefony neposílali a tím mi znemožnili je vrátit prodejci do zahraničí, tak v tom případě říkám já: ANO - zavřete mě!!! protože já osobně nemám takové peníze abych je z vlastního vrátil.
Jen by mě zajímalo když umíte všichni tak krásně radit, zda si dokážete všichni i tak bezproblémově poradit ve svém životě...zda jste všichni tak dokonalí, bezproblémoví, sebejistí, neoklamatelní a neschopní nějaké chyby jako já v tomto případě. Kdo by např. nabízel k prodeji svůj fotoaparát za 5000Kč když jsem ho koupil za 19000Kč - jenom kvůli této kalamitě mimochodem...kdo z vás, ptám se??? A to mě zde označujete za podvodníka???? Jděte všichni k šípku a nechtě věc na mě a lidech co s tím mají co společného. Není doba králů a špatných rádců, pokud chcete našeptávat do ouška, tak našeptávejte sobě a nechte druhé být.
V první řadě, pokud chci něco prodávat, tak musím vědět, CO prodávám. Takže jsou dvě možnosti - buď jste to začal prodávat s tím, že jste vědomě chtěl vydělávat na neznalosti lidí a nebo je tu druhá varianta - prodávat hlava nehlava a vůbec se nestarat, o co vlastně jde, jen ať se prašule sypou... Obojí je ale na pendrek. Sice je možné tímto způsobem vydělat prašule, aniž by to většina lidí reklamovala, ovšem za cenu takzvané "psychické a morální devastace", která se Vám stejně jednou vrátí, když to budete nejméně očekávat. Jen si například vemte, že nějaký studentík si koupí u Vás tuto kopii s tím, že bude očekávat iPhone a ne nějakou kopii. Pro něj to bude rozčarování a totálně zpřeházený žebříček hodnot, vypěstovaná nedůvěra k okolí, navíc, pokud na to dají peníze rodiče, tak i řádný průser doma.. Stojí Vám tohle za to? Pokud jste ovšem "tvrďák, jdoucí přes mrtvoly", tak opravdu stojí.. Hlavně když je byznys.. Víte, ono prodat šmejd s nápisem "iPhone" - to nic není, to umí kdejaký k.k.t, ale napsat poctivě, že prodáváte "zdařilou kopii jednoho telefonu jedné nejmenované značky" - jo, tak to už je umění a na to fakt každý nemá. A hlavně - nehažte nic na kupující, že si neumí přečíst něco. Už jen tímto poukazujete na nečestnost prodeje.. Kupující k Vám jde s důvěrou a nezaslouží si podraz. Ale to už si srovnejte sám s sebou..
-
- Mírně pokročilý
Ukazoval jsem to video cinske kopie svoji druzce a myslite si, ze by poznala, ze to neni original? Nepoznala. A to original vlastnim. Presto by nepoznala rozdil. Nebo informace, ze to ma javu, nebo pametovou kartu, to ma prece kdejakej WMobile, dokonce i jeji obycejna nokie, nad tim by se taky nepozastavila. Jeste, ze mi iphona nekupovala ona.... (koupil jsem ho totiz taky prez inzerat, ale koupenej u nas, se zarukou, osobni predani, kontrola imei atd)
Ja tyhle prodeje taky chapu jako podvod na zakaznika, kde prodavajici moc dobre vi, ze se nejedna o original, ale schvalne to tam nenapise, aby se rybky chytily. Ble...
Ja tyhle prodeje taky chapu jako podvod na zakaznika, kde prodavajici moc dobre vi, ze se nejedna o original, ale schvalne to tam nenapise, aby se rybky chytily. Ble...
Hmm,vidím že v číně k "iPhone" dávají dokonce 2 pouzdra,to by jednoho zamrzelo ze k iPhone od applu nedostane v podstatě nic.Otec k HTC touch HD dostal semyšové pouzdro(které používám já) myslím že by Applu neobylo kdyby dali ke každému iPhone kousej semyše
-
- Moderator fóra
OT: Semiš, kamaráde, semiš. Není to z myší kůže, proto tam není ypsilon. Semyš , jak to píšeš, vypadá úděsně.
Pardon pane vševědoucí
Proč ta ironie? Buď rád, že ti to někdo přátelsky řekne. Bea.
Edit: Bea. Trošku srandy
Proč ta ironie? Buď rád, že ti to někdo přátelsky řekne. Bea.
Edit: Bea. Trošku srandy
Naposledy upravil(a) TommyS dne úte lis 17, 2009 12:54 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Btw aj ja mám čínsku kópiu tzv. Scihpone i68+ (ale normálne kúpenú vedel som, že to nie je originál) ale už nikdy viac!!! Ono všetko bolo OK až na ten display. Proste hrôza. A za 6 mesiacov prestal reagovať. (on aj reaguje keď naň vyviniem silu min. 5N ) a tak som ho zahodil do krabice a kúpil som si iPhone 3G 8GB. Síce trochu od témy, ale kto by si chcel kúpiť nejakú napodobeninu tak vrele neodporúčam. Radšej kúpte originál a vyhnete sa starostiam
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
OT: Podobný případ známej si koupil MP4 přehrávač z aukra,displej to samý jak napsal dodo a navíc tam ani nešli dát videa ve formátu mp4
Tak jsem dostal zpet z 10500 jen 7500 a prodejce poslal zpet pristroje do USA a tvrdi ted, ze mu nikdo nepriznal, ze jde o kopii a tak nevrati zbytek. Takze to tedy nejspis du resit prez Aukro. Mesicni lhuta, po ktere je mozno podat stiznost uz ubehla takze muzu smele do toho. Jak jste na tom Vy, co jste take naleteli?
-
- Mírně pokročilý
Tu na Slovensku riesime vacsinou take veci tak, ze si zistime adresu dotycneho, ktoru uz ale s najvacsou pravdepodobnostou mas, potom spravime mensiu expediciu na par osobnych autach s par chlapikmi co dotycneho na 80 percent pripadov presvedci vratit urychlene peniaze, v opacnom pripade je vysledkom mensi facelift dotycneho tvari, resp. inych hmotnych veci.
-
popíšu Ti, jak se to dělá
Jdi do místní posilovny, řekni 3 borcům, co vypadají nejnamakaněj, jestli by s Tebou nešli domluvit jednomu pitomcovi... Že je za to odměníš... No a když to vyjde tak máš prachy zpátky... Druhá verze je ta, že si na stavbě domluvíš dva ukrajince... A oni umí vymáhat dluhy moc dobře
Jdi do místní posilovny, řekni 3 borcům, co vypadají nejnamakaněj, jestli by s Tebou nešli domluvit jednomu pitomcovi... Že je za to odměníš... No a když to vyjde tak máš prachy zpátky... Druhá verze je ta, že si na stavbě domluvíš dva ukrajince... A oni umí vymáhat dluhy moc dobře
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
Teda ja som kupoval phona tiez na Aukru a nemozem povedat nic ...
Ale to bude asi tym, ze som si daval "bacha" co kupujem ...
Nechal som si to predviezt, vyskusal sms aj telefonat atd atd atd.
Musim ale podotknut, ze niektore kopie su naozaj "dokonale"
Ale to bude asi tym, ze som si daval "bacha" co kupujem ...
Nechal som si to predviezt, vyskusal sms aj telefonat atd atd atd.
Musim ale podotknut, ze niektore kopie su naozaj "dokonale"
iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
-
spacekjakub píše:Tak jsem dostal zpet z 10500 jen 7500 a prodejce poslal zpet pristroje do USA a tvrdi ted, ze mu nikdo nepriznal, ze jde o kopii a tak nevrati zbytek. Takze to tedy nejspis du resit prez Aukro. Mesicni lhuta, po ktere je mozno podat stiznost uz ubehla takze muzu smele do toho. Jak jste na tom Vy, co jste take naleteli?
Ale musis nejdriv podat trestni oznameni na policii, jinak se tim Aukro nebude zabyvat.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
House_MD píše:popíšu Ti, jak se to dělá
Jednou jedinkrát jsem šel s jednou blízkou osobou vymáhat dluhy. Byla na to najatá normálně společnost, která se tím zabývá. Osoba dlužila 70000 a už Xměsíců je platila a vracela. Probíhalo to asi v tomto stylu: Dobrý den paní Nadaná, jdu se zeptat jak to vypadá s těmi 70 tisíci, které mi dlužíte? ................. kafe u stolu, rozhovor čtvrt hodinový, (mluvil vymahač a paní Nadaná, co dlužila peníze). Po rozhovoru tady byl tedy příslib (jako už po několikáté), že za tři dny budou peníze na účtě. Vstali jsme od stolu, rozloučili se a vymahač: "takže tedy za tři dny", nashledanou (nebo tak něco) a při podání ruky ji normálně zlomil malíček. Přísahám, že za tři dny peníze byly na účtě.
ziadna kopia nie je ako original a SW uz vobec nie je ako v originale.najistejsie ak si si nie isty skusit telefon zapnut do dfu modu ani jedna kopia to nedokaze.
ale ak kuknes na SW a ako reaguje popis menu a podobne chyti sa naozaj iba hlupak na nieco take.
ale ak kuknes na SW a ako reaguje popis menu a podobne chyti sa naozaj iba hlupak na nieco take.
Hlavně pak přiznal, že to není přímo iphone 3gs a v dalším inzerátu označil červěně v čem se liší. Prý není podvodník
Cena 10500 za kopii je fakt přehnaná. Dal bych za něj max 4500.
Povedl se jim.
Cena 10500 za kopii je fakt přehnaná. Dal bych za něj max 4500.
Povedl se jim.
-
- Mírně pokročilý
4500 je trosku moc, nie? Tolko by som nedal ani nahodou. V mojich ociach to nema vacsiu hodnotu ako 60 Euro, pokial tito cinania nezlepsia user interface a reakcie na ovladanie, nestoji to za vela.
-
- Administrator
alan222 píše:Povedl se jim.
mám doma favorita kterej malinko připomíná Bentley, docela se jim povedl ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
munku píše:...
No ja by som si dovolil odporovať. Ak sú ľudia čo vôbec neprišli do kontaktu s iPhone pred tým ako si kúpia takúto kópiu tak ich to hneď nemusí napadnúť že čo majú v rukách. A netvrdil by som že sú to hlupáci. Iba proste nevedia čo je pravý iP
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Hned po přečtení tohoto bych dal ruce pryč "dovoz HongKong"
-
a čo tieto kúsky
http://aukro.cz/item846776904_zcela_nov ... _32gb.html
ten možno ani nevie čo ma mať v popise možno je origo,ale neviem neviem
http://aukro.cz/item845824998_apple_iphone.html
a tento je super hlavne popis
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
Hlavně u toho od koruny je docela dost zrušených příhozů.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Sons of Jailbreak
cicolably píše:a čo tieto kúsky
Hmmm pamětová karta a videohovory pokud todle má originál iphone tak to je asi 8G wow !
Ahojky, chtěla bych si pořídit také appla, mám tedy dotaz jak rozpoznat original 3 gs od padělku? Má padělek také zaručak?
-
padelek ma jiny menu,to nejspis poznas,ono je takovy neoriginalni,ma divnejsi predni sklo.A hlavne kdyz se podivas na krabicku od fakovyho iPhonu a kdyz je bily a ten iPhone verny,tak je to urcite padelek.Protoze u Originalniho je krabicka cerna,a iPhone taky cerny,pokud krabicka bila,tak i iphone je bily..
nevim jestli na to je zarucak,ptz nevladtnim fake ip
nevim jestli na to je zarucak,ptz nevladtnim fake ip
dobre sa to citalo pred spanim, i ked nezavidim, mne sa to stalo dokonca 2x, ale takym sposobom, ze som zasielala zalohu vopred na ucet, bolo to uz davno, naivita ma uz opustila, prvy krat mi chalan poslal prachy spat, ale ten druhy krat nie, na policii je to uz vysse roka,jasne,ze to neni trestny cin,kedze to bolo 200 eur,ale som lahsia,snad chlapcovi pomohli aspon v niecom...neviem no ked mu poslal uz 7500kc a dlzi mu uz tu mensiu ciastku,ktora nepresahuje trestny cin,tak neviem ako uspie na policii.Drzim palce,aukru napis,aspon mu daju ban,nebude moct predavat,ja som tak urobila v tom prvom pripade a hned ho zablokovali a prislubili,ze policii akoze ,,potvrdia,, ze islo o podvod.
P.S. - to ferrari
P.S. - to ferrari
- rony
- Klub čistého iOS
cicolably píše:a čo tieto kúsky
obratom ich aukru nahlaste ako podvod.
Vidite, toto je ten vysledok, ked nejaky curacik kupi viac telefonov za super cenu od inych podvodnikov a potom sa ich zufalo snazi predat. A to vsetko len preto, ze je chamtiva svina, co si mysli, ze ked ich kupi 5 kusov za 200 euro, tak ich preda a ten svoj bude mat zazracne zadarmo. Ked sokovany zisti, ze vydrbal svoje peniaze, tak prve co ho napadne je podvod pri dalsom predaji.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
A práve preto som nikdy nič z podobnych stránok nič nekupoval priveľa vistancov a malo hudby.
Radšej nejaký e-shop a tak kde viem že je záruka,som prvý majtel a nemám stresi vidrbka somnou?
Somozrejme tendo druh obchodu je dobrý ak to v našej krajine nieje dostať (tovar).
Ale to je zriedkavé staci počkať a čo je v USA,United..tak za pól roka to tu je.
Radšej nejaký e-shop a tak kde viem že je záruka,som prvý majtel a nemám stresi vidrbka somnou?
Somozrejme tendo druh obchodu je dobrý ak to v našej krajine nieje dostať (tovar).
Ale to je zriedkavé staci počkať a čo je v USA,United..tak za pól roka to tu je.
-
- Mírně pokročilý
For Beastmaster : Kdyby jsi to prodal mě tak ti jedu kamkoliv nakopat prdel.Divim se že to ještě nikdo z kupujících neudělal když máte jeho adresu.
iPhone 12 Pro Max