Hledám aplikace
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Hledám aplikace
1, Sháním doporučení na nějaké aplikace, které se hodí studentům. Tzn. třeba stručný přehled dějin (i umění), nebo literatury, popř. doplňovačky k procvičování různých jazyků (aj, de, es...) atd. atd.
Určitě něco je, jen potřebuju navigovat podle názvů.
2, Hledám nějaky aplikace na mazání, přejmenovávání tagů... prostě správu mp3 přímo v iPodu. Je něco takovyho?
3, Aplikace na změny názvů (popř. ikon, ale nemusí) aplikací nainstalovaných v iPodu Touch.
Díky za tipy.
Určitě něco je, jen potřebuju navigovat podle názvů.
2, Hledám nějaky aplikace na mazání, přejmenovávání tagů... prostě správu mp3 přímo v iPodu. Je něco takovyho?
3, Aplikace na změny názvů (popř. ikon, ale nemusí) aplikací nainstalovaných v iPodu Touch.
Díky za tipy.
Re: Hledám aplikace
Pokud bys studoval elektrotechniku jako já měl bych pro tebe pár zajimavých prográmků 

Elektorniku přímo zatím nee, ale časem se k ní zřejmě dostanu. Mohl bych poprosit? 

Samo
Elektrotechnika:
1.ColorOhms (určováni rezistorů(odporů) podle barev proužků) pro mě docela zbytečné
znám z hlavy
)
2.Led Resist
Programy na Elektrotechniku asi v běžném studiu nevyužiješ
Matematika:
Math Solver (výborná věc která vypočítá rovnice i s postupem)
Pi Cubed (super program na počítání příkladů)
Math Tool(vzorečky)

Elektrotechnika:
1.ColorOhms (určováni rezistorů(odporů) podle barev proužků) pro mě docela zbytečné

2.Led Resist
Programy na Elektrotechniku asi v běžném studiu nevyužiješ

Matematika:
Math Solver (výborná věc která vypočítá rovnice i s postupem)
Pi Cubed (super program na počítání příkladů)
Math Tool(vzorečky)
Ho ho... Díky moc, tohle se určitě hodí. Hlavně ta matika, neb na tu sem fakt lama
Stále hledám další užitečné aplikace (viz. úvodní post)

Stále hledám další užitečné aplikace (viz. úvodní post)

-
- patron iPhone.cz
>Boot: ad1) datový tarif + safari & google :] .. ad2) MP3Tag http://www.mp3tag.de/en/ ad3) jailbreak & winscp (nebo cokoliv pro pristup k souborovemu systemu)
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
2, Tohle to iPoda nenacpu
Myslím na úpravu přímo v iPodu.
3, A co přesně mám přejmenovávat aby se změnil název v hlavním menu a pokud možno všechno fungovalo

3, A co přesně mám přejmenovávat aby se změnil název v hlavním menu a pokud možno všechno fungovalo

-
- patron iPhone.cz
Prekladat to ale nebudu:
Pripadne si do Cydie repozitar iphone.org.hk/apt/ a pouzit aplikaci rename.
Toho pozadavku na praci s ID3 primo v zarizeni jsem si nevsimnul, ale vzhledem k tomu, ze to podporuji i iTunes, pochybuji ze neco takoveho bude k dispozici ..
Kód: Vybrat vše
as for what to edit:
the file is actually built up pretty straight-forwards, it uses xml structure. for every app you have
<key>identifier</key>
<string>AppName</string>
so for the settings app you have
<key>com.apple.Preferences</key>
<string>Settings</string>
and if you want to change the appname (Settings) to something else you just put something else in there instead of settings and that's it.
if you want to add a new app you search for the identifier. for that you open up the Info.plist from that app and search for
<key>CFBundleIdentifier</key>
<string>YourIdentifier</string>
whereas YourIdentifier is, well, the identifier you want. you take that identifier and just add to the LocalizedApplicationNames.strings:
<key>YourIdentifier</key>
<string>AppName you want</string>
whereas, of course, YourIdentifier is the identifier you found out. make sure here that you add those two lines below any of the lines that starts with <string>
do NOT add those lines at the beginning or end of the file or between a <key> and a <string> line. just add it after a <string> line and you're fine.
enjoy.
Pripadne si do Cydie repozitar iphone.org.hk/apt/ a pouzit aplikaci rename.
Toho pozadavku na praci s ID3 primo v zarizeni jsem si nevsimnul, ale vzhledem k tomu, ze to podporuji i iTunes, pochybuji ze neco takoveho bude k dispozici ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..