Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
- Az 8x ZOOM ,obraz je stale hezka - Stabilizace při snímání - Seriove snimani - Flash na nocni foceni - Samospoust - Voice - zmena skinu - rozliseni 800X600 pro 3G - rozliseni 1024X768 pro 3GS
$0.99
Naposledy upravil(a) JackieTran dne sob pro 26, 2009 11:01 am, celkem upraveno 1 x.
Je nejaky soft (na appstore) , ktery by vyuzival, jako spoust fotaku treba tlacitko zesileni zvuku apod. ? Mozna kravina, jen me to tak napadlo, protoze tukat nekde do displaye mi nepripada prave "stabilni" ....
Big button také umi také fotit kdekoliv se dotknete displeje, ten použivam. Ale Jackie co je to tvoje " proti " Stale nevím co to ma byt za funkci, ptam se už po 3tí a žádna odpoved.
Tea Racer píše:Big button také umi také fotit kdekoliv se dotknete displeje, ten použivam. Ale Jackie co je to tvoje " proti " Stale nevím co to ma byt za funkci, ptam se už po 3tí a žádna odpoved.
sry,ja byl v kine,pak jetse na veceri..mno melo to byt :
Tak stabilizace se hodi, každopádne to editni. Mohl by jsi sem hodit foto pres tento softik a pak tu samou pres aplikaci fotoaparát? Bylo by to zajimave stovnáni.
juramac: mozno o nej vies, ale keby nahodou nie, tak dalsia moznost je nainstalovat z Cydii app "Snaptap" (bigboss repo 0,99$).. tak budes moct fotit aj v standardnom iphone fotaku, v snapture a kamerovat v cycorderi pomocou regulatorov hlasitosti..
Ale čo je ralne objektivne v tomto prípade? Je tá budova žltá alebo biela. Pretože obloha je asi isto modrá a to mi príde viac na fotke vpravo, čiže s natívnym foťákom iphonu.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Nebudu to zkoušet, nevypadá to dobre, nepomužu si ničím. V IP je fotak opravdu jako v každém mobilu, je to jen nouzova reseni, na focení mam Canona. Neni v teto aplikaci nic co by me zaujalo, vše ostatni umi i free aplikace.