Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Text výrobce: Rozsáhlý a profesionálně zpracovaný anglicko-český překladový slovník s velmi jednoduchým ovládáním uzpůsobeným pro snadné použití na mobilním telefonu. Pro vyhledání neznámého výrazu stačí do vstupního pole zadat několik počátečních písmen a na displeji se ihned objeví přehledná tabulka s nejvhodnějšími překlady. U frekventovaných výrazů najdete i řadu frází a ustálených spojení, v nichž se dané slovo vyskytuje. Aplikace pro svou funkci nepotřebuje připojení do internetu, takže vám dobře poslouží i v zahraničí.
stáhnul jsem si tuto aplikaci, jeden den mi šla absolutně bez problémů, ale dneska při snaze spustit jí mě to asi po sekundě kopne z5 do menu..nemá někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být způsobeno ?
k mému překvapení to znovu začalo "samo" fungovat, z iTunes jsem nainstaloval pár jiných aplikací/her, jen tak ze cviku jsem to zkusil pustit a šlo to..upřímně se mi zdá, že se ten stroj dělá co chce ..každopádně pro tuto chvíli to funguje jak má
Musim si velmi pochvalit tento slovnik,paci sa mi,ze dokonca vyhlada aj nejake spojenie slov s onym vyznamom priam pre lepsie pochopenie a co najlepsie,je free! Teda aspon teraz a veru velmi ma potesil:-)Najma,ze je offline co sa zide najma v zahranici (roaming dat je riadna hlupost)
iPhone3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK iPhone3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK