iPhone má konečně vážnějšího konkurenta - Nokia N900
Re: iPhone má konečně vážnějšího konkurenta - Nokia N900
Ano ano, myslím že ta cena na špičkový mobil je naprosto v pořádku. Já ho už mám předojednaný z Německa (od kamráda) o pět klacků levnější- nepřemýšlel jsem ani vteřinu......
no tak dúfam, že to bude dalšia úžasná, nadupaná, predražená a rozvŕzganá tehla ako asi všetky nokie zatial...... a to nehovorím, že to má skoro 200gramov, tak to je už ozaj dosť...... To môžem nosiť malý notebook.....
Noo, a ozaj úžasnú batériu tam dali.....
Noo, a ozaj úžasnú batériu tam dali.....
Pripomeniem trocha nostalgie...pametam casi ked seci navokol nadavali na iphone kvoli jeho vahe a velkosti!!! a tu na fore som cital skvely vystizny a hlavne vtipny clanok.
Urivok
"absence podpory paměťových karet (kterých nosíte po kapsách okolo dvaceti), , velikost telefonu (v kapsách nosíte spoustu paměťových karet, takže telefon musí být malý) "
telefon mal ocosi vacsie rozmery nez vecsina telfonov na trhu (no hardwarovo ich valcoval na plnej ciare) a ludia so slabsimi telefonmi mu nemali co vytknut tak utocili na tento fakt. Teraz mi prepacte , ale vcom je to ine prave tu a teraz? pripomeniem ze telefom je kratsi a uzsi nez iphone, no zato je hrubsi.
Urivok
"absence podpory paměťových karet (kterých nosíte po kapsách okolo dvaceti), , velikost telefonu (v kapsách nosíte spoustu paměťových karet, takže telefon musí být malý) "
telefon mal ocosi vacsie rozmery nez vecsina telfonov na trhu (no hardwarovo ich valcoval na plnej ciare) a ludia so slabsimi telefonmi mu nemali co vytknut tak utocili na tento fakt. Teraz mi prepacte , ale vcom je to ine prave tu a teraz? pripomeniem ze telefom je kratsi a uzsi nez iphone, no zato je hrubsi.
-
- Starý pes fóra :)
SUSTY ešte ťa to baví?
chod na nokiaforum a ohuruj svojimi poznamkami , ja tam píšem o iPhone nie? nikoho to nezaujima.maš svoju N97 si spokojný?
dobre N900 je nadupaný pekný dobrý mobil fajn funcie fajn výbava aj Linux je fasa
len aby to nebolo ako z mojim Linux satelitom ,ide super len firmware je stale 0,9 a nikto nevie kedy bude 1
obraz super (HD) zvuk tiež len prehravanie sa sem tam sekne nejde vzad a pri pretačani vpred nejde potom zvuk a aspon raz za den reštart
dufajme že take muchy to nebude mať
konečne LINUX ktorý to možno natre WM
tak to bolo OT
chod na nokiaforum a ohuruj svojimi poznamkami , ja tam píšem o iPhone nie? nikoho to nezaujima.maš svoju N97 si spokojný?
dobre N900 je nadupaný pekný dobrý mobil fajn funcie fajn výbava aj Linux je fasa
len aby to nebolo ako z mojim Linux satelitom ,ide super len firmware je stale 0,9 a nikto nevie kedy bude 1
obraz super (HD) zvuk tiež len prehravanie sa sem tam sekne nejde vzad a pri pretačani vpred nejde potom zvuk a aspon raz za den reštart
dufajme že take muchy to nebude mať
konečne LINUX ktorý to možno natre WM
tak to bolo OT
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
popravde povedané už Nokii akosi neverím, ano, majú funkciami nabité modely, ale akosi všetko doserú lacnými materálmi a rozvŕzganými konštrukciami.... Mal som N82 aj N96 a všetko to vyzeralo ako lacné rozvŕzgané hračky..... A nehnevaj sa na mna, ale spraviť z toho 181 gramov vážiaci kameň neni podla mňa moc štastné, a ako som písal, tou batériou to tiež velmi nevymysleli....Ale je to len môj názor, rád si počkám na realitu...
-
- Moderator fóra
Tak nejak. Uvidime co z toho bude, ale nemam rád telefony stylu mnoho veci pro nic. Zatim jsem spokojen s iPhonem. Pokud bude Nokia lepsí uvidime...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Mírně pokročilý
pocuj susty.
Nic proti nokiam. ja mam tiez jednu N95 8GB. Len rozmyslam co s nou urobit
. Odkedy mam iPhone tak mi ta n95-tka pripada presne ako pises, pre male deti. Vytukat obycajnu sms je utrpenie.
Mam aj htc s hardware klavesnicou a windows mobile. Degradoval som to uz len na navigaciu v aute. Displej /tlakovy/ je nepouzivatelny.
Novy 3gs je dospelacky telefon na beznu PRACU uplne perfektne prisposobeny.
Multitouch ma apple patentovany, takze ZIADNA nokia to nikdy mat nebude. iPhone je prvy telefon, ktory klavesnicu ani stylus fakt nepotrebuje.
JEDINE co mi na iphone fakt chyba je podpora flash. Ked to tam konecne urobia tak daleko k dokonalosti mat nebude.
Mam novy 3gs a displej sa uz nezamastuje tolko. neviem ako to dokazali, je to zahada pre mna, ale je to prvy mobil pri ktorom nemam zapackany zamasteny displej. Aby som bol presny tak je zapackany velmi malo, a nevadi to pri praci. nokiu aj starsi iphone som utieral kazdu chvilku o tricko alebo nohavice.
nokia ma 1 gb pamate......iPhone ma displej ktory sa neumaze....
co je uzitocnejsie?
Nic proti nokiam. ja mam tiez jednu N95 8GB. Len rozmyslam co s nou urobit

Mam aj htc s hardware klavesnicou a windows mobile. Degradoval som to uz len na navigaciu v aute. Displej /tlakovy/ je nepouzivatelny.
Novy 3gs je dospelacky telefon na beznu PRACU uplne perfektne prisposobeny.
Multitouch ma apple patentovany, takze ZIADNA nokia to nikdy mat nebude. iPhone je prvy telefon, ktory klavesnicu ani stylus fakt nepotrebuje.
JEDINE co mi na iphone fakt chyba je podpora flash. Ked to tam konecne urobia tak daleko k dokonalosti mat nebude.
Mam novy 3gs a displej sa uz nezamastuje tolko. neviem ako to dokazali, je to zahada pre mna, ale je to prvy mobil pri ktorom nemam zapackany zamasteny displej. Aby som bol presny tak je zapackany velmi malo, a nevadi to pri praci. nokiu aj starsi iphone som utieral kazdu chvilku o tricko alebo nohavice.
nokia ma 1 gb pamate......iPhone ma displej ktory sa neumaze....
co je uzitocnejsie?
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
-
- Administrator
já se Nokie zastanu .. používám služební E71, je to SUPER telefon ! Opravdu .. jakmile vyjde E72 hned si jí nechám koupit .. Telefon na práci naprosto super.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

to cicolably nerad ti to pisem no na fore je registrovanych mnoho uzivatelov a ano pokial si si simol niekoho to aj zaujimalo.
Ty nokie neznasas a myslim ze aj vsetko ine ako je iphone, lebo iphone sam vlastnis. Iphone je skvely telefon, ale pravdu...mohol byt uz odost dalej. Ja mam iphone rad, no keby bolo ovela viac ludi ako je bez klapiek na ociach, tak by bolo apple nutene oponovat konkurencii a davat do svojich pristrojov to najlepsie co maju v rukavoch a este ktomu za nizsiu cenu!
Ako vazne! 3G S...na tento mobil som sa moc tesil, ale ked ho vydali tak mi skoro sanka padla nazem. WTF? mierne vylespeny 3G za premrstenu cenu! A preco? pretoze si to mozu dovolit. 3G S nema pravo za svoj pouzity hardware okupovat hranicu 20 000 (je to holy fakt). Iphone ma skvele uzivatelske prostredie a je to spickovy telefon, ktory si ziskal kopu ludi ktory ho budu zastavat a vynesu ho aj do nebeskych vysin i ked tam uz nepatri a pojdu si ho zaslepene kupit. Dufam ze nokia a HTC aspon trocha narobia apple problemi a otvoria ludom oci a ty budu chciet od noveho modelu iphone to co uz malo byt v 3G S.
Ty nokie neznasas a myslim ze aj vsetko ine ako je iphone, lebo iphone sam vlastnis. Iphone je skvely telefon, ale pravdu...mohol byt uz odost dalej. Ja mam iphone rad, no keby bolo ovela viac ludi ako je bez klapiek na ociach, tak by bolo apple nutene oponovat konkurencii a davat do svojich pristrojov to najlepsie co maju v rukavoch a este ktomu za nizsiu cenu!
Ako vazne! 3G S...na tento mobil som sa moc tesil, ale ked ho vydali tak mi skoro sanka padla nazem. WTF? mierne vylespeny 3G za premrstenu cenu! A preco? pretoze si to mozu dovolit. 3G S nema pravo za svoj pouzity hardware okupovat hranicu 20 000 (je to holy fakt). Iphone ma skvele uzivatelske prostredie a je to spickovy telefon, ktory si ziskal kopu ludi ktory ho budu zastavat a vynesu ho aj do nebeskych vysin i ked tam uz nepatri a pojdu si ho zaslepene kupit. Dufam ze nokia a HTC aspon trocha narobia apple problemi a otvoria ludom oci a ty budu chciet od noveho modelu iphone to co uz malo byt v 3G S.
-
- Mírně pokročilý
susty ako pokial sa nevyznas, nepis nezmysly... ze pouzity hardware, ja zasnem
videl si vobec presne, co sa zmenilo vnutri? ocividne nie

videl si vobec presne, co sa zmenilo vnutri? ocividne nie
-
- Administrator
hlavně ať se z této diskuze nestane smetí jako na jiných serverech kde se lidi vzájemě napadají kvůli značce telefonu .. je to pouze a jenom spotřební zboží !

Mozno ta prekvapim ale ano viem, procesor, ramka, graficky cip a pribudol kompas. no nato aby to mohlo okupovat tu cenovu hladinu tak tomu chiba este kvalitny fotak,aktivna kryta alebo dosvetlenie a lepsi displej s jemnejsim rozlisenim,kvalitnejsie sluchatka v baleni trebars...ale aj tak asi vec nazoru. Ja som trebars 3G S moc chcel no odradila ma ta mala dolisnost oproti 3G a hlavne nezmeneny design. I ked niekedy nieje naskodu riadit sa helsom "Ak to funguje tak to nemenme".
-
SUSTY
niekde je napísane že nenavidim nokie???
mam N96 si predstav , ja len tak aby tu nebola nudaa
na stole mam Linux + skuška Win7
apple nie je pre mna modla
nie som ani metrosexual ani nevyzeram (zlomené predne zuby a nos (hokej),vlasy krátke) nezapadam
ani nechcem byť IN.
nenam ani JB , netreba stačí že to funguje ako ma
displej no trebalo by ale potom aj všetky hry prerobiť,neda sa na nom nič čítať?(hulanove reči)
foťák cez den fotí každý obstojne a po tme tam možeš mať aj ionový blesk aj tak je to na draka(ale s-ericsson vam ujel hoši nokíjacky)
sluchatka no faaakt ku NOKII su nejake SHURE alebo čo
niekde je napísane že nenavidim nokie???
mam N96 si predstav , ja len tak aby tu nebola nudaa
na stole mam Linux + skuška Win7
apple nie je pre mna modla
nie som ani metrosexual ani nevyzeram (zlomené predne zuby a nos (hokej),vlasy krátke) nezapadam

ani nechcem byť IN.
nenam ani JB , netreba stačí že to funguje ako ma
displej no trebalo by ale potom aj všetky hry prerobiť,neda sa na nom nič čítať?(hulanove reči)
foťák cez den fotí každý obstojne a po tme tam možeš mať aj ionový blesk aj tak je to na draka(ale s-ericsson vam ujel hoši nokíjacky)
sluchatka no faaakt ku NOKII su nejake SHURE alebo čo
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
uh tak snad ma nechces prirovnavat k Hulanovy
o tom firmwary (linuxe) ozaj neviem este som nemal cest si ho skusit, no na n900 sa tesim tak snad to nebude take ako symbian (zasekavanie a mrznutie vtom je apple ozaj krok vpred). A stym svetlom to nieje celkom pravda, ericssony so svojimi xenonmi fotia vnoci skvele, no skoda ze nokia do svojich top modelov montuje len led diody, je to ozaj o poznanie slabsie.

o tom firmwary (linuxe) ozaj neviem este som nemal cest si ho skusit, no na n900 sa tesim tak snad to nebude take ako symbian (zasekavanie a mrznutie vtom je apple ozaj krok vpred). A stym svetlom to nieje celkom pravda, ericssony so svojimi xenonmi fotia vnoci skvele, no skoda ze nokia do svojich top modelov montuje len led diody, je to ozaj o poznanie slabsie.
-
nee to neee ON je len jeden
no ale ved možno si ju kupim aj ja nakoniec

no ale ved možno si ju kupim aj ja nakoniec

iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Tak ako ozaj grafika na novom bounce vyzera skvostne
http://www.youtube.com/watch?v=eEKZ6HvgL1o
pokial vyrobcovia hier pozabudu na starsie 2G a 3G (alebo urobia nieco ako u wormsov, cize moznost znizenia detailov pre starsie generacie) a zameraju sa na 3G S mohli by stoho vyst vskutku zaujimave hry s nadhernou grafikou. Pretoze vykonovo by by mali byt N900 a 3G S dost pdobne.
http://www.youtube.com/watch?v=eEKZ6HvgL1o
pokial vyrobcovia hier pozabudu na starsie 2G a 3G (alebo urobia nieco ako u wormsov, cize moznost znizenia detailov pre starsie generacie) a zameraju sa na 3G S mohli by stoho vyst vskutku zaujimave hry s nadhernou grafikou. Pretoze vykonovo by by mali byt N900 a 3G S dost pdobne.
Nene budem na tom mnohem líp! A ty hry jsou famozní...
smazána citace. viz. Pravidla Fóra. Julek
smazána citace. viz. Pravidla Fóra. Julek
No myslim ze Nokia si tymto telefonom trosku podpkopala pod sebou.80-90% ludi nadava na iPhone preto lebo:ho nema,nema WM.....a pri WM sa dostavame k hlavnemu problemu.98% z tych 80-90% nebude vediet s linuxom robit a ani nevie a tym padom im ten mobil bude na dve veci....
4 Susty:
Cenu 20000 okupuje v tuzemsku, v USA je výrazně nižší
Cenu 20000 okupuje v tuzemsku, v USA je výrazně nižší
Neni to 20k, ale 15k! V Německu o tisíc levnější. Když se podíváš, tak to mají v USA ještě o dva tisíce dražší
. Máš trochu zkreslený informace co? 

napisal to dobre, susty totiz este zije v korunach hoci uz takmer rok tu mame euro, a cena 620 za 16GB a 720 za 32GB iPhone 3G S sa skutocne pohybuje okolo 20000 slovenskych korun (kurz 1:30.1260) ...
Jako všichni tady jsem uživatelem apple ip. Nokia n900 vypadá skvěle ,ale zase jako iphone není dokonalý(nokia také ne), tak nokia nabízí pár funkci co postrádám u iphonu.
Taky dost nevýhod (váhá, zbytečná klvesnice, některě fce mají trošku zvláštně řešené). IPhone zas bych nevyměnil kvůli skvělým apps což nokia bude těžko dohánět. Samozřejmě zvhledově iphone je 100x hezčí. Co není teď u iphone muže být. Příští rok bude vydán iphone 4G a bůhví čím překvapí a nokia zas bude možná o dost pozadu.
Ale zas nikdy nebude telefon dokonalý nebo všechny fce, aby měl (12mpx).
Kdyby telefon měl všechny funkce, které jsou dnes na trhu. Tak by stál pěkný balík. Zas by výrobci neměli čím překvapit.
Ale u kámoše se mi stalo,když jsem si pořidil iphone,že je velký.(viděl jsem v tom spíš závist)
Na závěr komu se libi iphone,tak at si ho koupi, kdo chce at zavidi, komu se nelibi, tak at ho dál klidně pomlouvá. Nokia pro někoho může být zajímavá.
Mluvím i osobě, také o nokii přemýšlím, ale zas bych nevyměnil za iphone.
Takže možná si fakt tu nokii pořídím k mé mu iphonu ale bojím se že mi budou padat kalhoty:-)
Taky dost nevýhod (váhá, zbytečná klvesnice, některě fce mají trošku zvláštně řešené). IPhone zas bych nevyměnil kvůli skvělým apps což nokia bude těžko dohánět. Samozřejmě zvhledově iphone je 100x hezčí. Co není teď u iphone muže být. Příští rok bude vydán iphone 4G a bůhví čím překvapí a nokia zas bude možná o dost pozadu.
Ale zas nikdy nebude telefon dokonalý nebo všechny fce, aby měl (12mpx).
Kdyby telefon měl všechny funkce, které jsou dnes na trhu. Tak by stál pěkný balík. Zas by výrobci neměli čím překvapit.
Ale u kámoše se mi stalo,když jsem si pořidil iphone,že je velký.(viděl jsem v tom spíš závist)
Na závěr komu se libi iphone,tak at si ho koupi, kdo chce at zavidi, komu se nelibi, tak at ho dál klidně pomlouvá. Nokia pro někoho může být zajímavá.
Mluvím i osobě, také o nokii přemýšlím, ale zas bych nevyměnil za iphone.
Takže možná si fakt tu nokii pořídím k mé mu iphonu ale bojím se že mi budou padat kalhoty:-)
Souhlas, až na tu otevírací nepodařenou krabici s mizerným GPS čipem (Nokia E90) se jinak celkově manažerská řada "E" povedla - to jsou Nokie, které jsem schopen doporučit.Julek píše:já se Nokie zastanu .. používám služební E71, je to SUPER telefon ! Opravdu .. jakmile vyjde E72 hned si jí nechám koupit .. Telefon na práci naprosto super.
-
- Sons of Jailbreak
iPhone prostě nemá konkurenta protože ho všichni jen napodobují a nejlepší je stejně original.Někdo musí prostě udělat něco jinýho a revolučního a ne jenom napodobovat iPhone do té doby bude furt nejlepší iPhone
-
apple47 : (podle me)to zas neni uplne pravda,iPhone je fakt dobry "mobil",ale sve minusy ma..IP spis bych rekl ze je to hracka nez mobil,pro ty co maji mobila jen jako pro zabavu a volani a sms,tak iphone je fakt nejlepsi reseni,ale pro ty co potrebujou pro praci,tak to je NOKIA
-
- Mírně pokročilý
apple47 píše:iPhone prostě nemá konkurenta protože ho všichni jen napodobují a nejlepší je stejně original.Někdo musí prostě udělat něco jinýho a revolučního a ne jenom napodobovat iPhone do té doby bude furt nejlepší iPhone
Ale toto je v súvisloti s Nokiou N900 čistý blud. Internetové tablety od Nokie N8xx tu sú už dávno, keď ešte Apple o iPhone netušil. Ja netvrdím, že v súčasnosti nie je trend napodobovania iPhone. Ale N900 je normálny nástupca predošlých tabletov, ktoré taktiež bežali na linuxovom Maemu a s iPhonom nemá nič dočinenia. Veď si to už uvedomte.
iPhone je skvelý telefón, ale zase ho netlačte bezhlavo tam, kde nie je.
iPad 2 32GB 3G white
-
- Sons of Jailbreak
Ano iPhone má své chyby ale i tak se nejlépe prodává není žadný telefon kterému nic nechybí.Ale já nemluvím jen o nokii ale v poslední době sou to jen levnější napodobeniny iphone jako je LG,Samsung,nebo i nokie která jak vyšel iphone vydala ten expres music s jakoby multi touch
jaaaaaaaaaaaaaaaaj:)
http://www.dsl.sk/article.php?article=8526
Umriem:)
A toto som uz dlho necital:

http://www.dsl.sk/article.php?article=8526
Umriem:)
A toto som uz dlho necital:
Iphone by som v živote nezobral ma 2 Megapixlovy foták ... nema ani blesk.. kamoš stým iphonom ma dosť velké problemi často zamŕza.. ked vytáča Tel čislo niektoré tlačitka mu nejdú... Do iphona by som nešiel..... A este ten ITUNES staci ze sa stym treba trápiť pri mojom Ipode ..

To víš markusi. Spousta lidí posuzuje iPhone z JČV (jeden člověk vyprávěl). A oni samotní s nim nemají zkušenost. A sami se okrádají
. Nechme je v tom žít. Apple má v poslední době (i na to že je ekonomická krize) dost lehký život.

ked vytaca cislo niektore tlacitka nejdu

-
- Administrator
co se směješ, já musel měnit celou klávesnici ! 

-
- Sons of Jailbreak
-
- Host
N 900
Po tom ako na iphonoch nejde spravit uplny jailbreak premyslam nad tymto telefonom a chcem sa spytat neviete kde je o nom nejaka fan stranka cz/sk najlepsie nieco ako toto a kde v nejakom sk shope ho uz maju skladom ? Alebo kedy by konecne mohol byt aj na Slovensku skladom 

Lumia 1020
-
- Host
Moja chyba
Dik za zlucenie
Pridavam videa o stress testoch
http://www.youtube.com/watch?v=5tgNdRm-iJs
http://www.youtube.com/watch?v=vmSw5lHS ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=was5Yn8J2DY
http://www.youtube.com/watch?v=OuaWjNvs ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=GC9gW3Sfiig&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=y030QJbaUus&NR=1
Ma prekvapilo jak v tom 1 videu stym klucom poskrabal displej no nic moc drop test o daco lepsie dopadol
Vcelku ma pobavil ten hlas vo videach

Pridavam videa o stress testoch
http://www.youtube.com/watch?v=5tgNdRm-iJs
http://www.youtube.com/watch?v=vmSw5lHS ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=was5Yn8J2DY
http://www.youtube.com/watch?v=OuaWjNvs ... feature=iv
http://www.youtube.com/watch?v=GC9gW3Sfiig&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=y030QJbaUus&NR=1
Ma prekvapilo jak v tom 1 videu stym klucom poskrabal displej no nic moc drop test o daco lepsie dopadol
Vcelku ma pobavil ten hlas vo videach

Lumia 1020
Zdarec, je mi 13 let a jsem hodně velký blazen do mobilů
v srpnu jsem prodal svůj iPhone 3G 8GB, a čekal co se naskytne (mezitím jsem si koupil Nokii N86 8MP která měla bezkonkurenční 'foťák').. Naskytl se iPhone 3GS, takže jsem měl v plánu si ho koupit, v září 2009 si ho koupil náš známý, zdál se mi dobrý, jenomže v říjnu 2009 sem četl MobilManii a v ní byl rewiew o Nokii N900 který jsem přečetl snad 1000x
... N900 se mi víc líbila a některé funkce měla o hodne lepší než iPhone 3GS (např. fotoaparát..) .. Ale výhoda kterou Nokia nikdy mít nebude je aplikace se jménem 'AppStore' která je hodně vyspělá, v porovnání s tzv: 'shopem' od Nokie který se jmenuje 'Ovi'.. To je výhoda iPhonu . Nicméně byl jsem rozhodnut pro N900.. A k ní iPod Touch 3.generace 8GB, se kterým jsem hodně spokojen, jak kvůli vzhledu tak kvůli rychlosti (oproti 3G 8GB)..Dokonce je i lépe zpracovaný, jenom mohl mít 'foťák'
ale ten mám v N900)..Ale zpět k N900: jsem s ní hodně spokojen (sice ji mám kratkou dobu, ale i tak)..
Vůbec nelituji její koupě naopak jsem velmi spokojený, jak s OS Maemo5, tak s klávesnící a vzhledem..A vůbec bych neměnil za iPhone 3GS ani 32GB
, protože N900 má HD 32GB kkterý jde rozšířit kartou MicroSDHC (až 32GB).. Mějte se.. 

Vůbec nelituji její koupě naopak jsem velmi spokojený, jak s OS Maemo5, tak s klávesnící a vzhledem..A vůbec bych neměnil za iPhone 3GS ani 32GB

-
- Administrator
TheMobileman;) píše:Zdarec, je mi 13 let a .. Mějte se..
ještě že tak .. děkujeme

-
- iPhone expert
To skoro vypadá jako by sis to vybíral podle foťáku...
MacBook Pro (2008)