Hlasujte o nove podobe fora

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Líbí se Vám navrhovaná nová struktura fóra?

Ano, je to dobré, chci to tak
56
50%
Ano, je to dobré, ale ještě bych něco upravil (viz.příspěvek v tématu)
20
18%
Nelibi, udělal bych to úplně jinak (viz.příspěvek v tématu)
0
Žádná hlasování
Nelibi, chci nechat stavajici
11
10%
Je mi jedno, jak to bude
26
23%

Celkem hlasů: 113

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Hlasujte o nove podobe fora

Příspěvek od tvosi »

Vazeni uzivatele,
vzhledem k diskuzim, ktere se vytvorili v sekci O foru na tema, jak byste forum zmenili, jsme se rozhodli, ze s forem neco zkusime udelat..Nize muzete videt navrh, jak by se forum mohlo nove rozdelit a zredukovat..chci Vas vsechny vyzvat, abyste se na navrh podivali a hlasovali o nem...Muzete samozrejme pripisovat sve napada (vsechny predem poprosim, aby nijak nikoho nenapadali :wink:)

A jeste vsechny poprosim, pokud zvolite nejakou z odpovedi b) nebo c) OKOMENTUJTE JI NIZE :wink:
dekuji

takze, zde je novy navrh:
Uprava 1:LEHCE UPRAVENA VERZE (v sekci Cydia slouceny podsekce Aplikace a Hry
Uprava 2:V sekci Apple Computers, Mac Software sem zredukoval podsekce pouze na 2.. :wink:
Uprava 3:Prejmenovana sekce Cydia & Jailbreak :arrow: Jailbreak & NonAppstore aplikace + drobne zmeny popisu a nazvu sekci a podsekci
Obrázek

Puvodni verze nahledu:http://img706.imageshack.us/img706/7872/noveforum.png
http://img704.imageshack.us/img704/7061/noveforum2.png
http://img683.imageshack.us/img683/1724/noveforum3.png

edit: jeste dodam par drobnosti:
co se tyce sekce Bazar, tam bych vypustil ty Prodejce a dal bych je normalne mezi ostatni inzeratu s tim, ze bych je priorizoval pred ostatni a nechal je zobrazovat hnedka zhora..
sekci Ostatni bych zrusil...Jo a podle mne je sekce iPod Touch zbytecna...normalne se to muze rozhazet mezi to ostatni, uzivatel ma zadan model a jeho dotaz pise vzdy do sekce, ktere se problem tyka...nevadi ze neni iphonista ale je ipodista, no ne? V sekci moding bych totalne vypustil Hudbu a Video, lze resit jinde, pripadne lze pridat k vyzvaneni a sms tonum...kouknete nato, jestli sem neco zapomnel, tak piste, zodpovim jak sem to myslel
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

ygy
Starý pes fóra :)

Re: Hlasujte o nove podobe fora

Příspěvek od ygy »

nesúhlasím aby boli inzeráty boli v "ostatné"
keby som chcel niečo od niekoho kúpiť tak by som sa musel prehrabávať medzi všetkými tími tématami . a prečo ? veď nikomu to neublíže keď to bude samostatná sekcia inak súhlasím

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ale inzeraty by nebyli v ostatni, byli by normalne v Prodej, Koupe :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

jablíčko
Host
Host

Příspěvek od jablíčko »

Já bych v kategorii Hry pro iPhone otevřel dvě ''podkategorie'' - Gameloft a EA Sports... :roll: :roll: :roll:

tak to si myslim, ze je zbytecne...nevidel bych v tom zprehledneni fora, precijenom kdyz nekdo hleda hru od nejakeho vyrobce, tak si to muze odfiltrovat primo v itunes :wink: tvosi

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Naopak bych sekci Hry pro iPhone u Cydia a Jailbreak zrušil. Her v cydii není tolik, aby si zasloužily vlastní sekci, proto si myslím, že stačí jedna sekce: Aplikace a Hry.

Dobra pripominka...upraveno, je pravda ze v cydii je minimum her :wink: tvosi
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Juramac

Příspěvek od Juramac »

No konecne se zacinaji hybat ledy. Vicemene je to to, po cem jsem volal, jen s tim rozdilem, ze tam neni prvni stranka s rozcestnikem.......(o ktere si stale myslim, ze by to jeste vice zprehlednila.. :wink: )

* sekci "multimendia a moding bych celou zaclenil do sekce JB, napriklad do jedne podsekce "upravy" , protoze tyto upravy se tykaji ve 100 % jen telefonu s JB. (snad jen s vyjimkou nekolika tonu a aplikaci na ne)

* Pravidla hry bych zvyraznil , stejne , jako Navody. A v navodech bych zakazal jakoukoliv diskusi, umistil bych tam jen ty navody , ktere jsou odzkousene, jasne a srozumitelne. navody by mel schvalovat urcite mod.

* V sekci JB bych cervene a velkymi pismeny napsal varovani pred zminkami o warezu s tim, ze autori budou bez varovani banovani.

* Apple - tam by stacili bohate 2 podsekce . hardware a software.

Take k hornimu baneru stavajiciho fora - V sede liste jsou napriklad odkazy na Navody,Chat apod. prakticky neviditelne. Myslim, ze by zejmena ty navody meli byt vyraznejsi a ze by se mel vetsi duraz klast na chat -tlacit tam lidi, aby zbytecne nedelali double posty a hledali reseni tam ....Nazor. Ale chvalim, je to spravny krok ke zjednoduseni a zprehledneni. Jen doufam, ze ne posledni.... :wink:

Dodo

Příspěvek od Dodo »

Tam ten obrázok a kde je jailbreak, odblokovanie tak to by boli akože zlúčené klasické pre fw 3.0 a 3.1 jo? :)
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

ygy

Příspěvek od ygy »

ja si myslím že je to dobrý nápad . veď načo by si ludia robili jb na 3.0 keď tu 3.1 ktorí je pvela lepší a stabilnejší ?
Naposledy upravil(a) ygy dne sob led 09, 2010 7:53 pm, celkem upraveno 1 x.

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

Nove rozdeleni se mi libi vic nez to stare. Mozna bych jeste sloucil vsecha multimedia do 1 tematu a navigace presunul pod aplikace. Naopak bych zachoval sekci iTunes.
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Líbí se mi to moc,ale sloučil bych Aplikace,hry [Appstore] a Aplikace,hry [Cydia]
:wink:
tobe odpovim sem, pro cydii je to sloucene, protoze moc her v ni nenajdes...naopak na appstore je spoustu her a spoustu aplikaci a prehlednost by byla spatna...vem si, ze hledas aplikaci a mas se probrat 100 tematy nebo 200? :wink: to je rozdil ne? tvosi

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

Juramac píše:* sekci "multimendia a moding bych celou zaclenil do sekce JB, napriklad do jedne podsekce "upravy" , protoze tyto upravy se tykaji ve 100 % jen telefonu s JB. (snad jen s vyjimkou nekolika tonu a aplikaci na ne)

tuto sekci zaclenovat nebudem, protoze vyzvaneci tony neni potreba JB, na pocesteni aplikaci take neni potreba JB
Juramac píše:* Pravidla hry bych zvyraznil , stejne , jako Navody. A v navodech bych zakazal jakoukoliv diskusi, umistil bych tam jen ty navody , ktere jsou odzkousene, jasne a srozumitelne. navody by mel schvalovat urcite mod.

Ano, souhlas...v navodech se diskuze zakaze, ja bych byl pro, aby u vsech...pripadne neshody nebo chyby a jejich opravy v navodech by se meli resit pres PM na moda, ktery je opravy, pripadne uzivateli umozni dopsat sve rady
Juramac píše:* Apple - tam by stacili bohate 2 podsekce . hardware a software.

Ano, je pravda, ze by mohli byt zredukovany na 2 sekce Mac - vse o PC & HW a druha Mac - software a OS samotne
Dodo píše:Tam ten obrázok a kde je jailbreak, odblokovanie tak to by boli akože zlúčené klasické pre fw 3.0 a 3.1 jo? :)

Ano, je naprosto zbytecne mit 3 sekce pro odblok a jailbreak..
headlong píše:Nove rozdeleni se mi libi vic nez to stare. Mozna bych jeste sloucil vsecha multimedia do 1 tematu a navigace presunul pod aplikace. Naopak bych zachoval sekci iTunes.

Navigace zustane oddelene, je to kvuli prehlednosti...sekci iTunes jsem zrusil, protoze si nemyslim, ze by dotazy a problemy neslo resit v poradne nebo v sekci Aplikace pro PC :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

Paly

Příspěvek od Paly »

To rozdelenie je robene tak aby neboli app a hry z Cydie pri tych app a hrach z AppStore :) ale tiez som toho nazoru, ze by mohli byt kludne spolu Hry (Cydia&AppStore) a Aplikacie (Cydia&AppStore) :)

Uz to vidim ako budeme mat temy, "Najoblubenejsie 5 aplikacie na nonJB iP" "Najoblubenejsie 5 aplikacie na JB iP" :D nieco mozno zlucenim sekcii zjednodusime, ale urcite vela tohozdvojnasobime :)

asi takhle, ty top apliace se maj resit v sekci Vse ostatni (prejmenoval bych ji na hospodu :lol: proste pokec o vse...do sekci o hrach a aplikaci by to nemelo vubec patrit....tvosi :wink:
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Paly - nemyslim si, ze by meli byt applikace z Cydie a AppStore sloucene. Byl by v tom neskutecny borel. Kdo ma JB, vi, co je Cydie a jake aplikace ho zajimaji, kdo jej nema, tak ho Cydie nezajima.....

Tvosi : Ano, proto jsem doplnil poznamku, ze (snad jen s vyjimkou nekolika tonu a aplikaci na ne) o pocesteni jsem nemluvil, ale nejsem si vedom, ze by bez JB bylo jakekoliv pocesteni krom oficialniho, mozne. Ty tony a aplikace na jejich vytvareni mohou byt klidne soucasti aplikaci . Ale moding- upravy , temata apod. jsou vyslovene jen soucasti JB ..

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ano muzes pocestovat, staci si rozbalit stazeny ipa v PC a vlozit do nej cestinu, pak uz jen sync :wink:

proste modding bych nechal zvlast :wink: ale sekci MAC sem zredukoval :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

Juramac

Příspěvek od Juramac »

O.K. Krucek po krucku :wink: ale modding a vselijake upravy plochy apod. jsou vyslovene soucasti JB , proto si myslim, ze to patri tam. Cim mene sekci, tim vetsi prehlednost :wink: Jeste ty vyrazne navody ,pripadne natlaceni uzivatelu na chat a uz to bude mit hned lepsi kontury :wink: A pak mozna jeste casto navrhovana prisnejsi pravidla pro novacky a hlavne dusledna a nekompromisni prace modu . Prijit sem na pokec jednou za mesic je o nicem...

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

nechapu, co za prisnejsi pravidla pro novacky, tak to rozved...ale pokud napises, ze novacek nesmi napr. zakladat nova temata, dokud nema alespon 10 prispevku, tak to je naprosta hovadina...v tu chvili ten novacek proste vlepi svuj problem do prvniho tematu, ktery potka
Obrázek iPhone 2G 8GB

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Pravda-beru zpet. Sice jsem to tak nemyslel ale to je jedno. :wink: Stejne to bude predevsim o tom,kam a jak daleko je vy modi pustite. :)
Zacina se mi to libit, jen je otazkou, co z toho nakonec vznikne. I napady Ronyho jsou zajimave .Konzultujte spolu a mejte na pameti hlavne to, jak se citi ten, kdo sem prijde poprve a nebo sporadicky hledat konkretni reseni jeho problemu, aby nemusel po pulhodine bloudeni psat hned nove vlakno....Snad tato snaha nezapadne do snehu. Ktery pada a pada a pada....... :wink:

miro1309
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od miro1309 »

Rozdeliť to na sekciu app. z cydie a z AppStore je skvelý nápad, už len aby to tak bolo :)

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

2 juramac: ano, s ronym se domlouvame, dobre napady a pripominky z tohoto tematu budou vsak take zohledneny... :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

atirita
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od atirita »

2 Tvosi ...

1,Zacal by som asi tym preco pridavat hned na zaciatok "Forum pro mody".
-Ak Vy ako moderatori citite potrebu mat vlastnu cast iba pre seba, preco to dat na oci vsetkym ostatnym.
-Mozte to urobit v skrytej sekcii ktoru uvidite na zaklade pristupovych prav iba vy (podla potreby aj niekto iny napr stari psi).

2,Podsekcie "Navody" a "Ostatne navody" by som zlucil ...
-Do tejto sekcie by pridavali temy uzivatelia iba na vyzvanie modov po tom ako by sa v sekcii poradna na nejaky "neriesitelny" problem naslo riesenie ...

3,Zo sekcie "Obecna diskuze" by som odstranil novinky a sekciu rovno premenoval na "PORADNA"
-Nove app a hry by sa pridavali do svojich (pod)sekcii a tie by boli zoradene podla datumu zalozenia temy tym padom najnovsie app by boli navrchu.
-V "Poradni" by sa riesili stale dookola a dookola tie same veci pre ludi co nevedia hladat na nete alebo sa im nechce atp ... :)

4,Sekciu Cydia a JB by som premenoval na JB a Cydia (Rock, Icy).
-Ved ak chcem Cydiu tak musim najskor urobit JB :)
-Rozdelenie na JB & odblokovanie a app & hry by som nechal

5,Zo sekcie Appstore by som vymazal podsekciu aplikace pro PC (ta z appstore nema vobec nic spolocne)
-Rozdelenie na app, hry a navigacie by som nechal

6,Pridal by som sekciu Aplikace pro pocitac

7,Sekciu "Multimedia a modding" by som premenoval iba na Modding
-Rozdelenie na themes, tony a preklady by som nechal

8,Sekciu Apple Computers, Mac Software by som premenoval na Apple Computers
-Rozdelenie na HW a SW by som ponechal

Takze struktura fora podla mna by mohla vyzerat asi takto

Forum iPhone.cz
- Pravidla Fora
- Podpora fora
Navody
Poradna
JB a Cydia (Rock, Icy)
- JB a odblokovani
- App a hry
Appstore
- Aplikace iPhone
- Hry iPhone
- Navigace
Aplikace pro PC
Modding
- iPhone temata, ikony, tapety, fonty
- Vyzvaneni, SMS tony
- CZ a SK preklady
Hardware
- iPhone HW
- iPhone prislusenstvo
Bazar
Apple computers
- Mac - Vse o comp.
- Mac osX app a hry
Ostatne
- Vsetko ostatne
- O foru
- Rekaktori
Archiv
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Jo, tak tohle rozdělení vypadá dobře.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

to atirita: forum pro moderatory samozrejme bude pristupne pouze pro mody a nikoliv pro uzivatele, ty je nebudou vubec videt :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

atirita
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od atirita »

Tvosi ... OT: to vies na Tvojom obrazku ho vidim tak som mal pocit, ze sa potrebujete viacej zviditelnit :mrgreen:
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Ono to forum pro mody je hned nahore v menu najisto i ted, jen to lide bez potrebnych prav nevidi, takze o to nemusite mit strach :] ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..

japezz

Příspěvek od japezz »

Ještě sekce video

ygy

Příspěvek od ygy »

a povedzmi akočastu sa tu rieši video ? :roll: stačí iba jeden dobrý návod ako pracovať s itunes a nieje čo riešiť

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

sekce hudba a sekce video by se mela sloucit s Vyzvaneni, sms tony...tuto sekci bych mozna prejmenval na Multimedia a do popisu sekce bych dal: Zde se resi vytvareni vyzvaneni, sms tonu, uprava hudby a videi :wink: co vy nato?
Obrázek iPhone 2G 8GB

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Nebylo by to špatné a co říkate na to že by se do sekce multimédia dávali videa a filmy ve formátu mp4? To by šlo ne? 8)

Paly

Příspěvek od Paly »

TommyS :) videa a ani filmy sa tam davat nebudu. Kedze forum je postavene proti warez. Kazdy film si musis zakupit a ked ho das na web, sprostredkujes to inym ludom tak porusujes zakon.

Toto sme tu uz riesili asi pred rokom a pol, sekciu s videami sme zrusili.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ano, filmy se tam davat nebudou :!: ztoho by mohl byt docela problem z duvodu porusovani autorskych prav....muzou se tam davat navody, jak si video prevest atd. ale nikoliv odkazy na stazeni filmu :wink:

edit:
Promazáno od OT..Filmy zde nebudou, prosim, drzte se tematu o nove podobe fora a nereste tu nic jineho..Dekuji :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Myslim , ze by se mel udelat velky poradek v navodech, ktere jsou doslova dzungli. Meli by tam byt jasne, zretelne a pochopitelne navody na zakladni veci s tim, ze by nebylo mozne v nich diskutovat, byli by zamcene a nove by museli projit pres mody a test. Napr. Zkousel jste nekdo najit takovou zakladni vec, jako je navod na iTunes? Ja to dnes na zaklade jednoho dotazu zkusil a narazil jsem...Presne to, o cem mluvim dlouho. I ten, kdo ma snahu, je diky bordelu nucen napsat dalsi vlakno, ktere mu pak mod hned zamkne...... A podobnych zakladnich problemu je vic. Takze to berte, jako dalsi namet na zlepseni.

kosmonaut
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od kosmonaut »

Tady je můj návrh na novou strukturu fóra. Zkusil jsem se odpíchnout od toho, co vymyslel(a) atirita, mělo to něco do sebe, ale ještě jsem to poupravil.
Apple comp přejmenovat na Stolní počítače (nebo spíš něco libozvučnějšího, třeba Desktopy:)) a přesunout tam Aplikace pro PC.
Podporu fóra umístit někam, odkud by byla přístupná vždycky (nahoru do záhlaví nebo dolu do patičky). Pravidla už tam jsou, takže ty taky odebrat z hlavní stránky.
Archiv začlenit pod Ostatni.

Zůstává nám:
Návody
Poradna
JB a Cydia (Rock, Icy)
- JB a odblokovani
- App a hry
Appstore a iTunes
- Aplikace
- Hry
- Navigace
- iTunes
Modding
- iPhone temata, ikony, tapety, fonty
- Vyzvaneni, SMS tony
- CZ a SK preklady
Hardware
- iPhone HW
- iPhone prislusenstvo
Bazar
Desktopy
- Mac - Vse o comp.
- Mac osX app a hry
- PC app
Ostatne
- O foru
- Redaktori
- Archiv
- Vse ostatni
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Juramac naprosto s tebou souhlasím,ale uživatele zakládají nové témata, ikdyž je to v návodech na prvním místě,ti snahu nemají :wink:

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Tomys: No, ja se jim casto ani nedivim. Jiste, mnozi jsou lini hledat, ale ono to hledani, at uz v navodech a nebo i jinde ,je vskutku tragedie v pravem slova smyslu. A prave v te desive neprehlednosti vidim ja osobne nejvetsi a zakladni problem. Kdyz nekdo prijde, a nemusi to byt ani nezkuseny novacek, tak se okamzite na zacatku ztraci a za chvili ,otraveny ,pise vlakno, na ktere mu modi az prilis casto duchaplne odpovedi, aby hledal a zamknou ho :(

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Hledání zde na fóru je opravdu peklo i užival který se tu vyzná má problémy něco najít...Nejhorší je že to najdu když už je pozdě :mrgreen:

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

jo..hledani je slozite.. ja se v tom obcas nevyznam :|

ygy

Příspěvek od ygy »

ja tu na fóre ani nehadám . všetko iba cez google s príponou forum.iphone.cz

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

jen doplnim :

do sekci "Appstore" bych jeste pridal neco jako " Upcoming iPhone and iPod Touch Games "..

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Koncept je dle meho nazoru nastinen dobre, pouze mi prijde opravdu nestastne spojit Aplikace a Hry v Appstore...co me se tyka, sekci Aplikace navstevuji nekolikrat denne, v sekci Hry jsem nebyl snad ani jednou...pripustme, ze jsou uzivatele, kteri nemaji cas hrat, zato jsou radi za kazdou uzitecnou ci "uzitecnou" app. Pro takoveto uzivatele je spojeni sekci Aplikace a Hry ucinenym nestestim...
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Aplikace a hry jsou spojeny pouze pro cydii a jiné zdroje než AppStore. Přeci jenom těch her zde není mnoho.

V případě schválených aplikací a her (AppStore) je jak pro hry, tak aplikace navrhnuta samostatná sekce.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět