Uzamceni souboru/hesla do pozn. bloku
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Uzamceni souboru/hesla do pozn. bloku
Zdravim,prosim o radu, v Iphonu se mi obcas nekdo hrabe a zkousi na nem funkce vcetne toho ze se treba diva do pozn. bloku atd.potreboval bych poradit jestli je na Iphone nejaky programem ve kterem si muzu neco napsat a dostanu se do toho jen pod heslem nebo neco obdobneho....diky!
-
- Senior uživatel
Re: Uzamceni souboru/hesla do pozn. bloku
Napriklád u Awesome Note z App Store si môžeš priradiť k zložke z poznámkami heslo
Ale určite je podobných aplikácii viac

Ale určite je podobných aplikácii viac
-
- Starý pes fóra :)
http://itunes.apple.com/us/app/1passwor ... 98689?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/1passwor ... 97618?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/1passwor ... 97618?mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Zkus LockBox ze cydie, muzes si zamknout heslem jakoukoliv aplikaci v IP.
iP XS Max 256GB Black
iPad mini
iPad mini 2
iPad Air 2
iP SE
ATV 2nd
ATV 3rd
ATV 4K
MBP 15", mid 2014
iPad mini
iPad mini 2
iPad Air 2
iP SE
ATV 2nd
ATV 3rd
ATV 4K
MBP 15", mid 2014
-
- Moderator fóra
LockBox je super, ale je z apstore a zdarma 

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Já používám 1Password a naprostá spokojenost. Poznámky co jsou tajné píšu tam a je to 

snoochi píše:Zkus LockBox ze cydie, muzes si zamknout heslem jakoukoliv aplikaci v IP.
jak tím mám zamknout aplikaci ?...nějak se mi to nedaří
-
- Moderator fóra
Aplikaci tím nezamkneš, zamkneš samotnou aplikaci lockbox. nebo použij výše uvedené. Já osobne bych nedal telefon z ruky na hraní a už vubec ne koukat do poznamkoveho bloku...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Na zamknutí jednotlivých aplikací (třeba fotek atd.) použij aplikaci Lockdown z Cydie, ta se mi osvědčila. Dá se tim zamknout pod heslo jakákoliv aplikace v iP 

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Tak jsem si stahl ten ,,LOCK BOX" ,je to super program na ukladani hesel apod. ale nemuzu prijit na to,jak si zamcit treba slozku fotky nebo pozn. blok...prosim o radu,diky
EDIT: Jeste jsem chtel rict ze jsem si stahl i ten Lockdown z Cydie, v pohode nastavim slozky(aplikace),ktere chci zamcit,zobrazi se mi to jako zamcene ale normalne do toho muzu bez problemu najet bez zadnyho hesla tak to nechapu a prosim o radu
Nerob double posty! Prestuduj si pravidla fora. Nabuduce ti zmazem prispevok, neupravim. Paly
EDIT: Jeste jsem chtel rict ze jsem si stahl i ten Lockdown z Cydie, v pohode nastavim slozky(aplikace),ktere chci zamcit,zobrazi se mi to jako zamcene ale normalne do toho muzu bez problemu najet bez zadnyho hesla tak to nechapu a prosim o radu

Nerob double posty! Prestuduj si pravidla fora. Nabuduce ti zmazem prispevok, neupravim. Paly
-
- Host
LockDown tohle v poslední době dělal vše máš nastavené dobře i přesto se zaheslované složky dostaneš (prostě chyba APP) Pokud jde o fotky Picture safe to je to co hledáš v app store 1,99$, otevřeš app vybereš fota která se mají přidat do zaheslované app, poté sync fotek v itunes již bez zatržených složek které si přeješ mít skryté.Tebou přidaná fota budou k nahlednutí pouze po zadání hesla při spuštění této app. Vše šlape OK