Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
pistak píše:Ja som skusal vyhladat trasu Bratislava-Košice, a Košice mi to nenaslo.
aj mne nenašlo skoro žiadnu trasu.
Ale zistil som že musíš zadať trasu z kadiaľ ideš teda napr: ja idem To Nitra zadam Nove Zamky a tam my vyhodí všetky spoje ktoré idu z NZ. Teda Nove Zamky>>>Nitra Bratislava>>>Šturovo= zadam Kuty.
Hape píše:Čekal jsem víc, ale když nenajde ani 30-ti tisícové město Orlová, tak je to odpad !
A jezdí k Vám vlak? Aplikace je primárně určená pro hledání vlakového spojení.
Edit: zkusil jsem hledat Orlová-Praha na idosu a našlo mi to MHD do Ostravy a pak vlak Ostrava-Praha. Najde mi to i lokální spojení jako Kolín-Ledečko. Bez urážky, nikdy jsem v Orlové nebyl.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
Zatím není. Zatím říkám proto, že aplikace pro WM, PalmOS které DB udělali, umožňovali si stáhnout "personal timetable" ve formátu xml, pdb. V osobním jízdním řádu jsi si vybral trať, která Tě zajímá a tu jsi si vyexportoval do výše zmíněných formátů a ty pak nahrál k aplikaci a pak jsi mohl vyhledávat offline.
Je to ale pouze moje spekulace, nemám tušení, zda autor tuto funkčnost zahrne i do verze pro iPhone.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4