Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
nevie niekto ake porty alebo neico take treba nastavit ? lebo nejak mi to nejde tieto problemy som mal aj s ovladanim winampu a stacilo len zadat porty
dakujem
iPhone 5S Gold iPad 2 MacBook Pro 13,3" SSD LED Cinema Display 27"
nevíte někdo jak to rozchodit na Vistách? funguje mi to jenom po kabelu a to je jaksi k ničemu
iPhone 6 64GB ... Space Grey Apple Watch ... Space Grey iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey MacBook Pro 15" ... 2oo9 iPhone 3GS 32GB ... White
Zkusil jsem, je to zajimave, ale na muj vkus hodne pomale. A nastavit rychlost tam moc nejde.....Ale dostal jsem s tim manzelku, kdyz brouzdala na webu a ja ji od stolu v obyvaku oteviral a zaviral okna....docela zabava...
jj mam to taky mam Win XP a uplně v pohodě. Zádně nastavování portů prostě jenom zapnete app na PC pan na iphone, připjíte na stejnou síť (wifi) a už jenom vyberete počítač na ip a hejbte myší. Super vecička...