IM + a problem s push v lockscreen a mimo app

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
rafakpo

IM + a problem s push v lockscreen a mimo app

Příspěvek od rafakpo »

Zdravim prave som si naistaloval IM+ no mam problem ked som v lockscreene alebo mimo alikacie ziadnu push mi nezobrazi na displaji len zvuk ze mam novu push spravu , viete pomoct ???

PaDoX

Re: IM + a problem s push v lockscreen a mimo app

Příspěvek od PaDoX »

Obrázek
Obrázek

A aplikácia musí byť samozrejme úplne vypnutá aby chodili push notifikácie (žiadny backgrounder).

rafakpo

Příspěvek od rafakpo »

Super vdaka za tip , este otazka to iste musim urobit aj pre klasicky email aby mi chodil push? naco potom pouzivat backrounder ked potom aplikacie nejdu ako maju? Vies aj ako implementovat ibis mail?

rafakpo

Příspěvek od rafakpo »

ešte jedna otázka mimo tému po krátkom čase keď je iPhone locknuty sa WiFi odpoji a tým pádom mi nepríde push ako urobiť to aby aj po locknuti WiFi ostalo zapnute?

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

Insomnia zo Cydie (nutnosť jailbreaku)

rafakpo

Příspěvek od rafakpo »

ešte jedna vec ako oklamat iPhone aby si myslel pri app im+ fór skype že ide cez 3g gprs i keď by šiel cez WiFi ?

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

3G Unrestrictor

Odpovědět