Hľadám kameru pre 3G

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
D-wats

Hľadám kameru pre 3G

Příspěvek od D-wats »

zdravím mám taký pocit ze existuje niaka aplikacia pomocou ktorej je mozne natacat videa aj na iphone 3G resp. mi to niekto hovoril takze neviem ci je to pravda alebo len výmysel....
sorry ak to tu uz je ale nic take som nenasiel a rovnako sa ospravedlnujem ak som temu zle zaradil :)

JackieTran
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Hľadám kameru pre 3G

Příspěvek od JackieTran »

google > iphone camera..

treba v cydii "Cycorder"

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Ano opravdu existuje a je dokonce už i v Appstore :wink:

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

D-wats píše:zdravím mám taký pocit ze existuje niaka aplikacia pomocou ktorej je mozne natacat videa aj na iphone 3G resp. mi to niekto hovoril takze neviem ci je to pravda alebo len výmysel....
sorry ak to tu uz je ale nic take som nenasiel a rovnako sa ospravedlnujem ak som temu zle zaradil :)

Takže já mám: Video camera, Qik Video, iVideoCamera, ividcam (free)
existuje víc variant, Video camera se mi zdá nejlepší, použij "hledat" zde na foru

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

ano existuje a najlepsia je na cydii ak mas jailbrake tak tam na cydii vola sa to zecycorder
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Odpovědět