ABBYY Business Card Reader [AppStore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
dodulo
Starý pes fóra :)

ABBYY Business Card Reader [AppStore]

Příspěvek od dodulo »

Aplikacia pomocou, ktorej si odfotite vizitku a nasledne udaje mozu byt ulozene ako kontakt v telefone firma ABBYY patri v OCR programoch naozaj medzi spicku. Velmi zaujimava aplikacia :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

skoda, ze nepodporuje SK a CZ jazyk, ale aj to mozno bude casom, avsak program to celkom zvlada aj ked je nastavena anglictina

link: Buy on the AppStore

cena znizena: 1,59?
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Zahradník

Re: ABBYY Business Card Reader [AppStore]

Příspěvek od Zahradník »

Dodulo, zkoušel jsi skenovat vizitky 2MPx "foťákem" z IP 3G?

Funguje to?

Rozšíření o rozpoznávání dalších jazykových sad by pro ABBYY neměl být problém - mám od nich na PC výborný FineReader, ve kterém CZ sada (ale i jiné) fungují naprosto spolehlivě. :)

dodulo

Příspěvek od dodulo »

na 3G tato app asi nefunguje :| asi to funguje len na 3GS :(, som si to az teraz vsimol...

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Jak asi? :)

Děláš tady reklamu na něco, co sis nekoupil a nevyzkoušel? :)

Golf

Příspěvek od Golf »

Requires iPhone 3GS
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Na webu ABBYY jsem to četl také, ale nakonec jsem to riskl a z iTunes jsem ten prográmek koupil i s tím rizikem, že na IP 3G bude fungovat jen napůl (bez foťáku - import obrázku naskenovaného jinde) nebo, že aplikace nepůjde spustit vůbec.

Zítra to vyzkouším a dám sem vědět.

A i když ten ABBYY Business Card Reader nebude na mém starém iPhonu fungovat, budu mít alespoň "fóra" pro nový ajfon. :)

dodulo

Příspěvek od dodulo »

tak sa vsetkym srdecne ospravedlnujem v navale radosti, ze som objavil takuto App od firmy ABBYY som bol nadseny, ze cosi taketo je, chcel som si to zakupit avsak nechapem preco, ale ako mi vymenili platobnu kartu ( skoncila mi platnost ) nechce mi akceptovat platby na AppStore ( na paypal funguje :roll: ), je dako obmedzene, ze musim mat daky minimalny zostatok na ucte inak mi AppStore kartu neakceptuje? lebo momentalne mam na tom ucte asi 2 ? :D, dost ma mrzi, ze je to len pre 3GS aj ked si myslim, ze by to mohlo fungovat aj na 3G, ale nevadi

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Aplikace sice na IP 3G nainstalovat jde, ale po jejím spuštění se objeví hláška:

ABBYY Business Card Reader requires iPhone 3GS or later with an auto focus camera.

A tím celé představení končí. :)

Nezbývá, než počkat na later iPhone. :)

Odpovědět