rychlost psaní na iPhone

vše co vás napadne
Odpovědět
Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

rychlost psaní na iPhone

Příspěvek od Pantani »

Napadla mě taková dovednostní soutěž :wink:
Jak rychle dokážete psát na svým ajfounovi? Co jsem kde četl, tak ti, kdož iPhone nemají, říkají, že ta virt klávesnice stojí za prd a že se na tom nedá psát.
Ti, kdo ho mají, říkají, že se to naučit dá docela dobře.

Takže kolik úhozů za minutu na tej klávesnici napíšete? Třeba když budete opakovat jednu větu o které budete vědět její délku, to je jedno, těch pár znaků už takovou roli hrát nebude. Zajímá mě výsledek, jak jste na tom a pak bysme třeba pro rejpálky mohli mít i nějaký čísla v ruce (ale to spíš jako perličku)
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

ilijusin

Re: rychlost psaní na iPhone

Příspěvek od ilijusin »

tak sem si udelal test, psal sem vetu: Jak rychle pisu. (15znaku vcetene mezer), mezery mezi vetama sem nepocital... (edit, nakonec pocital)
vysledky:
na vysku: 9x = 135 znaku (1 preklep), prepocitano na uhozy = 143
na sirku: 10,5 = 159 znaku (1 preklep), prepocitano na uhozy = 168

v uhozech neni zapocitano mackani shiftu kvuli tecce ani samotna tecka, je tam pouze mezera mezi vetama tj. shift, nechtelo se mi to "po ranu" pocitat, ale myslim ze to je slusne
a ty co iPhone nemaj rikaj ze to je naprd, ale je to opravu vec tak 2dni a pak uz si na to zvyknete a je to pohodicka.. :)
Naposledy upravil(a) ilijusin dne čtv bře 20, 2008 8:14 pm, celkem upraveno 2 x.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Ufff :D :shock: tak to je hukot! :D :D Je tu snad někdo lepší? :shock:

Kdysi jsem takhle rychle nepsal všema deset na normalní počítačovej klávesnici ;-)

ps: nevěděl jsem, že se dá psát s telefonem na šířku :shock:
(ani na videu se to moc neprezentuje)
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Jde to totiž jenom někde .... bohužel třeba v sms ne :-( Hlavně že se na šířku otáčí iPod :-) Neberte jako kritiku, jsem maximálně spokojen a nadšen, ale rýpnout sem si musel .-)

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

tak jsem zkousel a mivam tak kolem 100 uhozu(+-15) obcas se prekliknu, obcas ne, nezavodim ale prijde me fajn ze to odsejpa :)
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Už tvých 100 za minutu je podle mýho hodně slušná rychlost i když rekordman nejsi. Jestli dá někdo 200, tak můžem pořádat státnice :D :wink:

edit: čumím, co se dá z dotykáče vytáhnout, to jsem fakt nečekal

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Jako vše ostatní tak i psaní na iphonu je otázkou tréninku

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

budu trenovat a zkusim tech 200 :D :D to by byla celkem sila

na sirku mi moc nechybi i kdyz se to spis jen zda :)

elka
Starý pes fóra :)

Příspěvek od elka »

Na výšku: 135 znaků (2 překlepy)
Na šířku: 161 znaku (2 překlepy)

To je víc než slušná rychlost a na mobilu bez T9 (například HTC Touch Dual) bych takového tempa nedosáhl ani po třech Red Bullech.

Na šířku jsem psal v adresním řádku Safari, protože ani v SMS, ani v e-mailu, ani v notesu to naležato nejde. Pocitově se mi lépe píše nastojato, protože klávesy jsou blíže u sebe, ale asi jde o zvyk.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

To už je skoro jako ilijusin, jestli správně porovnávám, ale měl dost krátkou větu. Že bych pak zkusil nacvičit těch 200? :wink: :lol:

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Tak jsem to včera zkusil a 100 za minutu neudělám a to to počítám včetně několika málo překlepů. Ale zdokonaluju se, není to zase takový problém jak se zdálo původně. Zkoušel jsem to teda zatím na klávesnici držíc telefon na výšku.
Jsem zvědav na to, jak se na tom bude psát za chodu někde na ulici :)

Jelen

Příspěvek od Jelen »

OT: Trochu OT, ale musím ... Vyloženě špatně se píše v autě :-) Navíc jak přichází jaro a ženy a dívky zkracují sukně tak už nevím kam dřív koukat, pomalu začínám šetřit na novou káru, tohle nemůže dobře dopadnout :-)

flip

Příspěvek od flip »

me se nejlip pise kdyz mam iphone v prave ruce, kdyz ho doslova drzim a jen tukam palcem... nedela mi to pak problem psat vicemen ekdekoliv... kdyz ho drzim v leve ruce a tukam prvou tak je toreba uz tezsi...

a vite co bych ocenil ??? kdyby se dalo psat nalezato SMS a email !!! nalezato to totiz jde (co ja vim) jen v Safari :(

Cheetah007

Příspěvek od Cheetah007 »

Klavesnice je fajn a SMSky jakz takz zvladam,ocenil bych ale kdyby se pri psani po otoceni iPhone do vodorovne polohy otocila i klavesnice.....byla by vetsi a pohodlnejsi.
Nevite existuje nejaka app/patch ktery toto resi? nebo se toho dockame az ve FW 2.0? na tohle apple jaksi zapomel :roll:

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

dostal jsem se sem právě díky hledání "sms na šířku" :cry:

ava
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ava »

Já píšu jako blesk :!: Taky občas uhodím :D
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,

dandoo

Příspěvek od dandoo »

celkom dobry web na otestovanie si realnej rychlosti pisania textu na iPhone/iPod touch je na http://www.typingweb.com

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

diky vypada to zajimave a uzitecne, urcite se tam brzo kouknu lip

asysman

Příspěvek od asysman »

Uvital bych psani sms pomoci GSM klasnice jako na klasickych mobilech, jsem zvyklej na psani pomoci T9 a pokud by nejaka aplikace na iphone existovala bylo by to skvele. Napr. tlacitka na iphonu pro vytaceni tel. cisla by byla na psani sms skvela. Nevite nekdo jestli existuje nejaka aplikace s klasickym rozlozenim klaves a s podporou ceske T9? Diky

Edit: Dekuju za tip dodo
Naposledy upravil(a) asysman dne pon úno 23, 2009 6:55 am, celkem upraveno 2 x.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Precitaj si toto vlakno myslim ze vyriesi tvoj problem viewtopic.php?f=1&t=14177

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

suculent

Příspěvek od suculent »

195 znaku za minutu, dvema prsty .o)

Odpovědět