Jaký styl hudby nejraději posloucháte?
-
- iPhone expert
Re: Jaký styl hudby nejraději posloucháte?
Vela druhov metalu a rocku ale najme folk-metal a moja srdcovka je Eluveitie - bretonsky folk metal, alebo popripade slovenska kapela rochann to je bretonsky folk
Zobrazit video na http://youtu.be/kb8WGig0MLU
Kód do fóra: [youtube]kb8WGig0MLU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/kb8WGig0MLU
Kód do fóra: [youtube]kb8WGig0MLU[/youtube]
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
-
- Pokročilý uživatel
nic proti Gonzalesovi, ale originál je jenom jeden ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zobrazit video na http://youtu.be/4ow0bA4H3BQ
Kód do fóra: [youtube]4ow0bA4H3BQ[/youtube]
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zobrazit video na http://youtu.be/4ow0bA4H3BQ
Kód do fóra: [youtube]4ow0bA4H3BQ[/youtube]
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
-
- Mírně pokročilý
phaeton_esc píše:http://www.last.fm/user/phaeton_esc
asi tohle...všechno
Your musical compatibility with phaeton_esc is Very High
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
já jsem tutok:
http://www.last.fm/user/tillitka
prakticky rocková a elektronická alternativa, mixnutá nuceným metalem, který poslouchá sestra
-
- Pokročilý uživatel
pěkný, pěkný. hlavně seš asi první člověk u kterýho vidím že poslouchá EIMIC, tak už asi nepřipadám tolik jako exot ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
-
- Starý pes fóra :)
Ja posloucham predevsim HOUSE MUSIC.
Treba toto :
La disco loca
Zobrazit video na http://youtu.be/kL1cZ7ligCM
Kód do fóra: [youtube]kL1cZ7ligCM[/youtube]
Neco hlidnejsiho od Kerriho Chandlera.
Zobrazit video na http://youtu.be/PJcRNTOgpWc
Kód do fóra: [youtube]PJcRNTOgpWc[/youtube]
Treba toto :
La disco loca
Zobrazit video na http://youtu.be/kL1cZ7ligCM
Kód do fóra: [youtube]kL1cZ7ligCM[/youtube]
Neco hlidnejsiho od Kerriho Chandlera.
Zobrazit video na http://youtu.be/PJcRNTOgpWc
Kód do fóra: [youtube]PJcRNTOgpWc[/youtube]
-
- Mírně pokročilý
jediné, čo si mi na to páči, sú tie l*zbičky
house nepovažujem za hudbu..
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
neznáte někdo nějakou stránku, kde bych napsal, co rád poslouchá a ono by mi to doporučilo další vhodné interprety? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
jackie: ja medzi technom a house nevidím rozdiel, tým nemyslím tempo, či rytmus, ale umenie...čo sa o nich povedať nedá (že by to bola hudba)
ja počúvam metal, rock, punk a pod., ale neopovrhnem jazzom, bluesom, country alebo aj ľudovkami - všetko hudobné nástroje a nie PC !!!
sorry
ja počúvam metal, rock, punk a pod., ale neopovrhnem jazzom, bluesom, country alebo aj ľudovkami - všetko hudobné nástroje a nie PC !!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
sorry
Osobne posloucham uplne vsechno, krome te tvrde hudby jako metal apod., ale nektere pisnicky by se daly pri sjezdu na kole - Korn, Slipknot ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
V posledni dobe posloucham Massive Attack, dostal jsem se k nim pres pisen Teardrop, coz je melodie serialu House MD. Styl Trip-Hop a Massive Attack se mi hodne zalibil, hlavne se u toho dobre spi, kdyz cestuju.![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pak hlavne Pop, RnB, Hip-Hop a Rap, jeste se daji nejake takove ty slagry, rozhodne, ale ne nase.
Jinak rozdil mezi House a Technem vidim v tom, ze v technu jsou vetsinou slyset ty zvuky jako ?z tovarny?.![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
V posledni dobe posloucham Massive Attack, dostal jsem se k nim pres pisen Teardrop, coz je melodie serialu House MD. Styl Trip-Hop a Massive Attack se mi hodne zalibil, hlavne se u toho dobre spi, kdyz cestuju.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pak hlavne Pop, RnB, Hip-Hop a Rap, jeste se daji nejake takove ty slagry, rozhodne, ale ne nase.
Jinak rozdil mezi House a Technem vidim v tom, ze v technu jsou vetsinou slyset ty zvuky jako ?z tovarny?.
-
- iPhone expert
666: A proč myslíš, že tvorba hudby, mastering a finalizace na PC není umění ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Je to možná obtížnější než brnkat do kytary a nesmyslně řvát do mikrofonu
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
House_MD: last.fm![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
tor: Taerdrop je super song, byl i v Prison Break![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Já poslouchám techno, dnb, minimal, detroit, brit-pop, pop/poprock/rock, alternative, punkrock, punk... atd všecko co se dá a líbí se mi![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT..
pro ty co nepoznají rozdíl mezi housem a technem![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://techno.org/electronic-music-guide/
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Je to možná obtížnější než brnkat do kytary a nesmyslně řvát do mikrofonu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
House_MD: last.fm
tor: Taerdrop je super song, byl i v Prison Break
Já poslouchám techno, dnb, minimal, detroit, brit-pop, pop/poprock/rock, alternative, punkrock, punk... atd všecko co se dá a líbí se mi
EDIT..
pro ty co nepoznají rozdíl mezi housem a technem
http://techno.org/electronic-music-guide/
-
- Host
Trance trance trance... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
hlavně Tiësto, potom van Dyk, ATB, 4 strinigs
z ostatních Guetta, Gabry Ponte, D´Agostino,
z neelektronických to je Landa, Moby, Offspring, a tak různě...
většinou stáhnu album a vyberu z toho max 3 písničky, zbytek mažu![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co fakt nemžu tak je Hip hop a podobný rádoby hudební styly a metal v jakékoliv podobě (krom Queen, to je klasika)
nepohrdnu ani moderní vážnou hudbou, např soundtracky z Lord of the rings, Iam Legend nebo Band of brothers jsou nádherný...
hlavně Tiësto, potom van Dyk, ATB, 4 strinigs
z ostatních Guetta, Gabry Ponte, D´Agostino,
z neelektronických to je Landa, Moby, Offspring, a tak různě...
většinou stáhnu album a vyberu z toho max 3 písničky, zbytek mažu
Co fakt nemžu tak je Hip hop a podobný rádoby hudební styly a metal v jakékoliv podobě (krom Queen, to je klasika)
nepohrdnu ani moderní vážnou hudbou, např soundtracky z Lord of the rings, Iam Legend nebo Band of brothers jsou nádherný...
iPhone 7 iOS 12.0 - JB
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)
Poslechnu si všechno
.Metal sám o sobě mi nevadí,ale vadí mi metalisti grrrr ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
RnB , Rap , hip hop ,pop (MICHAEL JACKSON
) http://www.youtube.com/watch?v=UDT8nLUs ... re=related You Rock My World
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
- Host
Rock, Punk Rock, DnB, Liquid, Jungle, a hity 90 let ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
metal z tvrdších vod(ne žádnej hevík)hc,punk
bez hudby si život nedokážu představit
OT:mimochodem iPhone hraje fakt skvěle.měl sem spoustu mp3 přehrávačů těch nej značek(cowon,iriver,sony,sandisk) ale apple je strčí všechny do kapsy.samozřejmě s kvalitnímy sluchátky![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
bez hudby si život nedokážu představit
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
OT:mimochodem iPhone hraje fakt skvěle.měl sem spoustu mp3 přehrávačů těch nej značek(cowon,iriver,sony,sandisk) ale apple je strčí všechny do kapsy.samozřejmě s kvalitnímy sluchátky
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013
-
- Mírně pokročilý
Marthin píše:666: A proč myslíš, že tvorba hudby, mastering a finalizace na PC není umění
Je to možná obtížnější než brnkat do kytary a nesmyslně řvát do mikrofonu![]()
Marthin: Tvorba hudby ako takej, nie je len brnkanie na gitary. Ide o logickú náväznosť, melodickosť a zmysluplnosť, čo sa o tuctuc povedať nedá. A keď už hovoríš o tej finalizácii, tak to isté čaká aj metalovú pesničku: treba zložiť text, akordy k tomu, vymyslieť niečo nové a to nehovorím aké je náročné hrať metal na gitare, neskôr samotný finish v štúdiu. "Nesmyslně řvát" ako si to pomenoval, to chápem. Niektorý ľudia odsudzujú toto "škriekanie" (growl, scream...), ale ak nevieš dobre po anglicky, nerozumieš textu a povieš si: "Veď to je len škrekot". Možno práve tým dáva autor najavo a zdôrazňuje to, čo sa týka jeho a ostatných - jeho fanúšikov.
NIEČO na okraj: pre mňa skôr je nezmyselné, aby muž s "mužným hlasom" niekde pišťal a zdá sa mi normálnejšie aby pri tom screamoval, či growloval ("škrekot"), keď má ten titul "muž".
Techno, dance, trance??? Všetko na jedno kopyto. To si môžeš pustiť vtedy, ak chceš aby ti odfajčilo hlavu. Tuctuc, občas použitý speváčkn hlas, ktorá sa určite ani s týmto štýlom nestotožňuje... Neviem, čo viac k tomu, už sa mi nechce. Ak by si ešte niečomu nechápal, rád vysvetlím
-
- Moderator fóra
Metal je hudební žánr tak, jako rock, blues, country, jazz, folk atd. Stejně jako ve jmenovaných žánrech i v metalu existuje spousta podžánrů (většinou folkmetal) a někdy je zajímavé si něco poslechnout. Osobně tento styl hudby nesnáším, právě kvůli zdůrazňované "mužnosti", která se spíš podobá zvířecímu (kočkovité šelmy) řevu, i někteří lidé vydávají podobné zvuky a jke to zcela přirozené např. při vyprazdňování obsahu žaludku směrem nahoru. To ale podle mě do hudby nepatří. Tyto zvuky zařazuji do kategorie agresivních, zlých, ďábelských, nenávistných apod. Přesto jsou kapely (Arkona - Rusko, Orphaned Land - Izrael, Melechesh - Jeruzalém, apod. - viz výborný rozbor zde: http://www.metallum.cz/viewtopic.php?f=19&t=2245), které využívají folklórního odkazu své země a obsahují někdy zajímavé pasáže. Nezřídka v takových kapelách hrají a zpívají ženy. Videoklipy jejich skladeb jsou dobře propracované a nápadité. Ani to mě ale nenutí k tomu, abych tento žánr poslouchal.
Hudba musí povznášet a hladit duši, to je její účel.
I v historii byla skládána věhlasnými skladateli "zlá hudba" (Richard Strauss, Richard Wagner), která možná v té době působila podobně jako dnešní metal (mírně romantická Wagnerova předehra k opeře Tannhäuser, Straussova skladba Tak pravil Zarathustra).
Hudba musí povznášet a hladit duši, to je její účel.
I v historii byla skládána věhlasnými skladateli "zlá hudba" (Richard Strauss, Richard Wagner), která možná v té době působila podobně jako dnešní metal (mírně romantická Wagnerova předehra k opeře Tannhäuser, Straussova skladba Tak pravil Zarathustra).
-
- Mírně pokročilý
Nechcem to tu viac rozoberať. Ale pedsa len máš pravdu Beavers. Nenútim nikoho, aby počúval death, či black metal. Je to na každom ako sa rozhodne. Žánre ako blues, jazz, čo folk a pod. nepočúvam, ale uznávam. Pokladám to za hudbu, ale v žiadnom prípade nebude podporovať komerciu alebo techno.
-
- Moderator fóra
Beavers píše:Osobně tento styl hudby nesnáším, právě kvůli zdůrazňované "mužnosti", která se spíš podobá zvířecímu (kočkovité šelmy) řevu, i někteří lidé vydávají podobné zvuky a jke to zcela přirozené např. při vyprazdňování obsahu žaludku směrem nahoru.
No to sice také zrovna nemusím ale je i metal který je naprosto jedinečný.
O opeře se také dá říct že to je ječení hysterické ženské při autoerotice, nebo nosový hlas zhuleného týpka na mučidlách při řezání mužnosti... Každy na to nahlíží jinak. Jsou určité situace kdy se mi líbí to či ono.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
no a já zas právě v metalu upřednostňuju ty brutální polohy hlasu,murmur,growling a různý bestiálně zvířecí hlasy,to je pro mě extáze,naopak nemam rád vejškový kleštěnce v heavy a power metalu...
Metal/HC/Punk
-
- Moderator fóra
Tea Racer píše:O opeře se také dá říct že to je ječení hysterické ženské při autoerotice, nebo nosový hlas zhuleného týpka na mučidlách při řezání mužnosti...
Přesně tak, a proto mi žádný Pavarotti a Iglesias či Urbanová a jiné operní divy nesmějí do baráku. Od oper mám rád jen předehry, to jsou vlastně ucelené symfonie, totéž od operet. Klasiku pouze instrumentální, spíše romanticky zaměřenou (Suppé, Weber, Liszt, Johann Strauss a synové, Rossini). Právě proto mám rád i ELO, protože Jeff Lynne v něm zasnoubil rock s klasikou a vytvořil něco neopakovatelného (pozor! neplést si s ELO Part Two, kteří byli už 2x v Praze!). Jsem již starší ročník a nějak mě minula éra tvrdého rocku (Deep Purple, Black Sabbath, např.), při poslechu kapel Beatles (a všech ostatních z období 6. dekády minulého století), Chicago, ELO, Alan Parsons Project, starého jazzu. 20 a 30. let, novodobého britského dixielandu a jiných a jiných. Mám prostě rád harmonii a to nejen v hudbě, a proto v tvrdých stylech a vůbec v současné "hudební" produkci ji nějak nenalézám. Byl jsem vychován k hudebnímu cítění, od malička jsem se pohyboval mezi muzikanty a v té době byl nejtvrdší tak ještě swingující Louis Prima, Litle Richard, Buddy Holly, Chuck Berry, a jiní rock'n'rolleři. Elvis už mezi ně ale příliš nepatřil a přesto mě také nikdy příliš neoslovil. Paradoxně mě ale v 70. letech zaujali Slade a v 80. např. švýcarští elektroničtí Yello.
-
- Mírně pokročilý
nu-metal
punk
rock
naslo by se jeste par zanru![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
skupiny : Linkin park, Dead by Sunrise(skalni fanda tady tech dvou skupin:) )Kesha, Paramore, Blink 182, Madonna! , no nebudu tu vypisovat vsechny skupiny a interprety. Na tady toto tema by se dalo rozepsat stranek a stranek![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
punk
rock
naslo by se jeste par zanru
skupiny : Linkin park, Dead by Sunrise(skalni fanda tady tech dvou skupin:) )Kesha, Paramore, Blink 182, Madonna! , no nebudu tu vypisovat vsechny skupiny a interprety. Na tady toto tema by se dalo rozepsat stranek a stranek
-
- Moderator fóra
Znáte nekdo vynikající a už neexistující slovenskou kapelu Orkrist? Je to parádní sekám pri tom trávu a poslouchám z iPhonu. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- iPhone expert
666 píše:Techno, dance, trance??? Všetko na jedno kopyto. To si môžeš pustiť vtedy, ak chceš aby ti odfajčilo hlavu. Tuctuc, občas použitý speváčkn hlas, ktorá sa určite ani s týmto štýlom nestotožňuje... Neviem, čo viac k tomu, už sa mi nechce. Ak by si ešte niečomu nechápal, rád vysvetlím
Na jedno kopyto
Prodigy, Chemical Brothers jsou elektronická hudba, není to vždy jenom o tuctuc
666 píše:o logickú náväznosť, melodickosť a zmysluplnosť, čo sa o tuctuc povedať nedá.
Ale dá, najdi si na youtube Jeff Mills and orchester a řekni proč techno dj hraje s orchestrem
http://www.youtube.com/watch?v=STpOak4iAJY
Ty neuznáváš elektronickou hudbu, já neuznávám řvaní(čti chrchlání, blití) do mikrofonu
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
btw. pod pojmem techno nehledej freetekkno(czechtek)
-
- Senior uživatel
Ja najviac pocuvam punk-rock,powerpop,new vawe
hlavne 70-80 roky,ale aj rock niekedy aj nejaky pop
na ukludnenie
Z kapiel vymenujem len niekolko:
Ramones,Boys,Adicts,999,Skids,Yachts,Rousers,Donkeys,
Barracudas,TV Smith,Lords of the new church,Protex,Stilletos,
Lene Lovich,Cure,Zive Kvety,Znouzecnost,Zona A,Slobodna Europa
a asi 100 dalsich
Z tvrdsej hudbu asi len System of a down a teraz Solo Serja Tankiana z orchestrom to je fakt super![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale paci sa mi aj klasika ako Beatles,Elvis Presley ci Johnny Cash![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
hlavne 70-80 roky,ale aj rock niekedy aj nejaky pop
na ukludnenie
Z kapiel vymenujem len niekolko:
Ramones,Boys,Adicts,999,Skids,Yachts,Rousers,Donkeys,
Barracudas,TV Smith,Lords of the new church,Protex,Stilletos,
Lene Lovich,Cure,Zive Kvety,Znouzecnost,Zona A,Slobodna Europa
a asi 100 dalsich
Z tvrdsej hudbu asi len System of a down a teraz Solo Serja Tankiana z orchestrom to je fakt super
Ale paci sa mi aj klasika ako Beatles,Elvis Presley ci Johnny Cash
-
- Mírně pokročilý
Marthin píše:Na jedno kopytoje to rozdíl, najdi si na google
![]()
Vraj áno, ja to nerozlišujem...
-
- Pokročilý uživatel
2 666
v případě že to nerozlišuješ, tak není imho nejlepší se pouštět do kritiky, protože je to tenký led. navážet se do něčeho čemu člověk nerozumí (=nerozlišuje) zavání celkem dost zaujatostí a vlastně ani není schopný rozumně argumentovat. v tomhle případě můžu taky křičet že hudební styl XY stojí za houby a akorát ti odvaří hlavu, ovšem v případě že to nedokážu logicky a rozumně oargumentovat..hádej kdo tuhle debatu potom nevyhraje![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
čímž se ovšem distancuju od toho, abych tu zakládal nějaký flame..
2 jnoveek
Hed Kandi ještě funguje? já měl za to že ten label skončil...je fakt že některý kompilačky měli dobrý, hodně letní a pozitivní muzika (ale zase jak co
)
v případě že to nerozlišuješ, tak není imho nejlepší se pouštět do kritiky, protože je to tenký led. navážet se do něčeho čemu člověk nerozumí (=nerozlišuje) zavání celkem dost zaujatostí a vlastně ani není schopný rozumně argumentovat. v tomhle případě můžu taky křičet že hudební styl XY stojí za houby a akorát ti odvaří hlavu, ovšem v případě že to nedokážu logicky a rozumně oargumentovat..hádej kdo tuhle debatu potom nevyhraje
čímž se ovšem distancuju od toho, abych tu zakládal nějaký flame..
2 jnoveek
Hed Kandi ještě funguje? já měl za to že ten label skončil...je fakt že některý kompilačky měli dobrý, hodně letní a pozitivní muzika (ale zase jak co
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
-
- Mírně pokročilý
phaeton_esc píše:
berieš to z opačnej stránky a nepochopil si to, čo som písal...
Naposledy upravil(a) 666 dne pon dub 12, 2010 7:58 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrator
Myslis ze je nutne pouzit celou citaci ?!
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
-
- Pokročilý uživatel
2 666
ano, možná jsem to nepochopil. můžeš mi to tedy prosím vysvětlit? díky![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ano, možná jsem to nepochopil. můžeš mi to tedy prosím vysvětlit? díky
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
-
- iPhone expert
D-Beat, Punk, Hardocre, Crust ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
- iPhone expert
![Obrázek](http://i48.tinypic.com/a2w3o7.gif)
-
- iPhone expert
Já posloucham tak nějak všechno - prostě to, co se mi líbí a je mi úplně jedno, co je to za styl. Ale třeba na snb a sk8 hlavně rock, punk, hiphop a rap.
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
-Black Eyed Peas-koncert v Prahe v O2 aráne 16.5.2010!!! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
-
- patron iPhone.cz
Když je hudba kvalitní a dokáže člověka obohatit, je jedno jestli je to dechno nebo techno.
Docela mě ale překvapilo, že nikdo nezmínil Radiohead. kapela, která s emocemi pracuje opravdu velmi výrazně...
Osobně mám 5 jmen, které mě hudebně nejvíce ovlivnili: Roxette (moje první sonda do světa populární hudby), Morcheeba (hlavně Big Calm), Rage against the machine (to jsou mraky a mraky nespoutané energie), Radiohead (náladičky) a Beethoven (vím, z klasiky je to spíš pop, ale mě baví). Ale v KAŽDÉM žánru mám několik oblíbených. Výjimku (potvrzující pravidlo) je crust apod. (grind aj.), tomu jsem zatím nepřišel na chuť.
Docela mě ale překvapilo, že nikdo nezmínil Radiohead. kapela, která s emocemi pracuje opravdu velmi výrazně...
Osobně mám 5 jmen, které mě hudebně nejvíce ovlivnili: Roxette (moje první sonda do světa populární hudby), Morcheeba (hlavně Big Calm), Rage against the machine (to jsou mraky a mraky nespoutané energie), Radiohead (náladičky) a Beethoven (vím, z klasiky je to spíš pop, ale mě baví). Ale v KAŽDÉM žánru mám několik oblíbených. Výjimku (potvrzující pravidlo) je crust apod. (grind aj.), tomu jsem zatím nepřišel na chuť.
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
-
- Senior uživatel
libi se mne pisnicky ktere hrajou na Evrope 2 + nejakej ten hop nebo tak, spis co se mne libi
nemam vylozene vyhraneny styl hudby ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)