Edit (bojim bojim) - náš nejmilovanější, nejchytřejší, nejsilnější, nejkrásnější administrátore, přeji ti všechno nejlepší k svátku. Drobná pozornost ve formě cenných papírů, hotovosti, drahých kovů a přiměřeného množství diamantů je na cestě.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
To víš my oslavujeme každý den jako tvůj svátek, tvé narozeniny a výročí tvého vzkříšení
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Přiznám se, že já jsem od rána trochu váhal (vím o tom, spolehlivý iPhone mi oznámil, kdo má dnes svátek), ale když jsem tam viděl Julius, tak jsem se bál, abys to nebral jako provokaci, protože Julius byl Fučík (myslím toho novináře, ne hudebního skladatele), vulgo profesor Horák. Je fakt, že mu taky říkali Julek a že byl taky genitální (ale jako ty zdaleka ne), ale kdybys byl Jules (jako Verne), tak bych se nerozpakoval a popřál bych ti xvátku okamžitě. Ale protože jsi skromný a neřekl sis o to, tak ti přeji, abys byl hlavně hodně zdráv a silen, ale také hezek tak, jako jsi byl doposud, a abys byl dnes svou žínkou obšťastněn na takové úrovni, která je hodna oslav tak věhlasného jména.
Jenomže tys byl původně pokřtěn jako Gaius Julius, nevím, proč se za to stydíš. Snad ne proto, že při vyslovení tvého prvního jména by nebylo jasné, jestli jsi s tvrdým = Gayus nebo s měkkým = Gaius, tak že by tě lidi mohli zařazovat mezi 4% menšinu?
Já mít takové jméno tak to snad ani neslavím A v den "D" tiše přeslapuji Spolužakovi říkali v 1. tříde Julínku, pak se zmenilo prvni písmenko na " Š " a už mu nikdo jinak neřekne...
Jelikoz my ve vietnamu svatky nemame,takze nevim co bych mel rikat/blahoprat ke svatku,a snazim se naucit zdejsi zvyky(i zlozvyky),takze .. Vsechno nejlepsi,Julku
Tea Racer píše:Já mít takové jméno tak to snad ani neslavím A v den "D" tiše přeslapuji Spolužakovi říkali v 1. tříde Julínku, pak se zmenilo prvni písmenko na " Š " a už mu nikdo jinak neřekne...
neboj nikde nepreslapuji to jsem nikdy nedelal
taky to zkouseli, komolit mi jmeno v urazky..nez dostali vsichni do drzky
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
jackietran píše:Jelikoz my ve vietnamu svatky nemame,takze nevim co bych mel rikat/blahoprat ke svatku,a snazim se naucit zdejsi zvyky(i zlozvyky),takze .. Vsechno nejlepsi,Julku
Proboha jackie, jen ne ty zlozvyky. Osobně si vietnamských spoluobčanů moc vážím, jsou to milý a pracovítí lidé. Pro náš stát jsou velkým přínosem. Rozhodně jsou mnohem lepší než ostatní národnostní menšiny (nebudu jmenovat). Takže: zvyky ano, zlozvyky přenech ostatním