Praskání zadních plastů iPhone 3GS

Zamčeno
amello

Praskání zadních plastů iPhone 3GS

Příspěvek od amello »

Můj první iPhone byl iPhone 3G 16GB v černým provedení, kupovaný první den co u nás vyšel a cca po pár měsících používaní sám od sebe naprasknul zadní kryt u tlačítka mute, přestože jsem kladl důraz na šetrné zacházení, nikdy nespadl a při nepotřebě byl ukládán do koženého pouzdra. Druhý iPhone 3GS 32GB v černým provedení byl kupován cca 3 měcíce poté co u nás vyšel, stejné šetrné užívání, žádný pád a i když dlouho mechanicky odolával, tak se mi nedávno objevila prasklina u konektoru nabíjení. Myslel jsem si, že u iPhone 3GS Apple zlepšil kvalitu zadních plastů, ale osobně mám pořád zkušenost samovolně praskající zadní plasty. Jakou máte zkušenost Vy?

icefiresr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Praskání zadních plastů iPhone 3GS

Příspěvek od icefiresr »

To iste, je to hrozne... Osobne ak mozes, zanes ho na reklamaciu, uz som takto iPhone raz reklamoval u nas na Slovensku, uspesne ho vyreklamovali.

Pripada mi to az absurdne, ako takato draha vec moze popraskat za par mesiacov uzivania, to ani moja 5 rocna Nokia nema popraskane kryty ako iPhone...

Roony
Host
Host

Příspěvek od Roony »

Taky se mi to stalo.Mam iP 3GS 16GB White a u konektoru na sluchatka se mi to uz taky zacina rozjizdet... :( no pockam jestli se to rozleze nebo ne...
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Skusenosti druhych najdete v pomerne obsiahlom, uz existujucom vlakne. Vyskusajte hladat.
iPad 2 32GB 3G white

McDog

Příspěvek od McDog »

viewtopic.php?f=85&t=6372

Asi môžete pokračovať tu a toto môžu zamknúť

Také si myslím. Beavers.

Zamčeno