Je na ňom zoznam dosť veľa mobilov za pomerne slušné sumy. Až moc. Čo ma však najviac dokázalo rozosmiať je to, že v ponuke na predaj má aj iPhone 4G
Ja som len zvedavý, či sa niekto na takéto inzeráty aj hlási. Toto svedčí len o tom, ako niektorí ľudia dokážu využívať naivitu iných... čo je až úbohé.
Naposledy upravil(a) karnelo dne ned dub 18, 2010 7:29 am, celkem upraveno 1 x.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
apple ipad a na obrazovce windows .. no to je pecka ) a ten prvni za tu desitku taky .. no ale tako schvalne kolik lidi si to koupi a pak bude uvazovat kde to ma jablicko a jakto ze tam je windows .. to je nejaky fake tablet ale ipad .. no i tak se da vydelavat
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
@apache: samozrejme, ze to hlasim, ale objevuji se stale dalsi
No je mi jasné že zastaviť sa to nedá.......ale človek musí aspoň to najmenej urobiť a hlavne nie len rukou kývnuť.
OT: Minule som mal príhodu. Stál som na pošte za pani v strednom veku. Taka jednoduchšia, odhadom priemerne (realny priemer na Slovensku je okolo 300 Eur) zarábajúca. Chcela niečo platiť a držala v ruke veľkú žltú obálku. Nakolko u nás na poštách majú Od nástenných hodín až po nálepky na okienkach veľké žlte nálepky "Western union" hneď mi došlo čo to bude. Začul som ako sa poštárka spýtala, diskrétna zóna je na poštách takmer žiadna, že kam tie peniaze a v akej mene chce poslať. Keď som započul slovo Nigeria hneď som vedel že pani určite posiela peniaze nejakemu "potomkovi" generala ktory nema ako s krajiny dostať miliony dolarov.........mal som neskutočné nutkanie ju zastaviť. Ale uvedomil som si že vlastne už to že som to počul je neslúšné, i ked to nebola moja chyba. Nieje ma do toho nič a úprimne tá pani/sleča sa tak škaredo rozhliadala že som sa aj bál že sa zbytočne stanem terčom jej hnevu čo sa stariem. Nechal som to tak ale ešte dlho mi to vŕtalo v hlave.....čo by ste urobili vy?
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Nic, za blbost se proste plati a ta pani , i kdyz dospela, to ve sve hlave asi az tolik v poradku nema, jak si urcite mysli..... Prave na blbosti lidi se da vydelat nejvice, to je odveka tisice let stara a stale aktualni pravda...... Nerekl bych ji nic, nabije si hubu ona a proc ji v tom branit....
To masklin: tak to je hardcore apple dohromady s windows, to je geniální..
to Apache23: taky bych nic neudělal a pochybuju, že by tě poslechla kdyby jsi jí něco řekl. Přece nedá na prvního člověka kterého potká, když si myslí jak výhodně koupila. Byla určitě zaslepena výhodnou koupí
Apple iPhone 3GS 32 GB stojí 300 Euro, lodné náklady na dosah ruky 20Euro. Celkom 320 euro vrátane všetkých poplatkov.
Originálne Apple iPhone 3GS 32 GB nové v krabici s kompletným príslušenstvom a je dodávaný s 1 rok medzinárodná záruka.
Spolupracuje s dopravcami GSM, ako je T-Mobile, Cingular, AT & T, Rogers a medzinárodné GSM Dopravcovia práce.
Ak si chcete kúpiť, tu sú kroky:
(1) Uveďte Vaše kontaktné telefónne číslo, dodaciu adresu, kde ste Chcete balíček dodané a množstvo, ktoré chcete kúpiť, vôle
(2) Akonáhle som dopravy podrobnosti, pošlem vám Údaje, ktoré potrebujete k prevodu platby.
(3) Akonáhle platba bude odoslané z Veľkej Británie, Sú zhotovené podľa DHL alebo FedEx a dá vám číslo Monitorovanie a telefón bude doručená priamo do vášho doorwithin 48 hodín.
Takže znova, teraz s dopravcom detaily, takže môžem dať, Údaje o platobnej potom budeme pokračovať.
Očakávajte, že vaša odpoveď.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.