Gift Cards - ověření prodejci
-
- Mírně pokročilý
Je možné použít kód z gift card pro vícenásobné placení. Mám na mysli koupi aplikace, která má menší hodnotu než je US gift card. Co se stane s rozdílnou částkou po použití?
No přejmenovat jsis to mohl i sám, ale už jsem to udělal za tebe. toncek
No přejmenovat jsis to mohl i sám, ale už jsem to udělal za tebe. toncek
-
- Starý pes fóra :)
Re: Gift Cards pro App store
Pripise se ti na ucet pres ktery si gift card registrujes. Ale bacha na to, je jich plno fake a nemusi fungovat kdyz mas US ale objednavas z Cech.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Mírně pokročilý
oki, takže zbytek $ se převede na účet. má někdo tip na prodejce třeba z ebay, jehož kódy fungují?
-
- Starý pes fóra :)
jasne, napriklad:
meyerer33
ufocertificates
miss_imagine_tha
elehom
meyerer33
ufocertificates
miss_imagine_tha
elehom
-
- Mírně pokročilý
Díky za tip, já před chvílí koupila na zkoušku od gothandmore, $15 za 12 dolarů a funguje, takže super! Vyřešeno, buď zamkněte nebo to tu můžeme nechat pro tipy na fungující kódy od prodávajících:)
Re: Gift Cards - ověření prodejci
Dnes jsem narazil na tuto stranku:
http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx
Prodavaji tam bohuzel jenom gift karty s 15$ a 25$. Mozna jich bude casem vic, stranku znam 1 den.
Osobne jsem vyzkousel. Vsechno probehlo bez problemu. Od platby neubehla ani minuta a dostal jsem kod emailem.
Ceny jsou sice vyssi, ale prodejce ujistuje, ze se jedna o zcela legalne zakoupene karty, takze by byl nesmysl je prodavat za pravou cenu.
http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx
Prodavaji tam bohuzel jenom gift karty s 15$ a 25$. Mozna jich bude casem vic, stranku znam 1 den.
Osobne jsem vyzkousel. Vsechno probehlo bez problemu. Od platby neubehla ani minuta a dostal jsem kod emailem.
Ceny jsou sice vyssi, ale prodejce ujistuje, ze se jedna o zcela legalne zakoupene karty, takze by byl nesmysl je prodavat za pravou cenu.
-
- Host
Zdravim, chtel jsem se zeptat jak funguje nakup G.C. pres ebay?
Kdyz vzdrazim nabo pouziju Buy now! Gift Card, tak mi ji prodejce nebude posilat klasickou postou, ale asi mi posle jen kod na mail co obsahuje karta ne?
Co myslite:)
THX
Kdyz vzdrazim nabo pouziju Buy now! Gift Card, tak mi ji prodejce nebude posilat klasickou postou, ale asi mi posle jen kod na mail co obsahuje karta ne?
Co myslite:)
THX
-
- Host
Jasne ze ked kupis GC tak po zaplateni ti predavaju posle mailom len kod karty. Posielanie celej karty by to velmi predrazilo. Raz som takto kupil GC na aukro.sk ale uz to tam nikto nepredava ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
iPhone 7 64GB black
iPhone 5E 64GB white
Ipad mini 4 64GB silver
iPhone 6s 64GB white
iPhone 5 32GB black
iPhone 5C 16GB white
iPhone 4S 16GB
iPhone 4 32GB black
iPhone 3G 8GB black
iPhone 5E 64GB white
Ipad mini 4 64GB silver
-
- iPhone expert
Zdravím, potřeboval bych poradit. Chtěl bych nakupovat na appstore, mám US iTunes store účet. Je možné koupit US gift kartu z ebay.com a dobít tím můj účet? Bude to fungovat? A ještě kdybyste mohl někdo doporučit prodejce 25$ gift karet. Díky
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Klub čistého iOS
Ja jsem si pres ebay koupil US gift card a v pohode na US Store fungujou. Daji se sehnat levneji nez je jejich hodnota. Ale byl to docela boj pri kupovani ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- iPhone expert
Levnejsi nez jejich hodnota? Takovou jsem na ebay teda nenasel. A navic to smrdi tim, ze ta karta byla koupena penezi z kradene kreditky. Nasel jsem tam jednu, ktera sice stoji 29$, ale vypada 'pravě' ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Senior uživatel
!_UK@$":
Radsej si kup z tej stranky ktoru doporucuje ilijusin o par prispevkov vyssie,sice su karty drahsie ale je to overene,tiez sa chystam stamade kupit za 15$,z ebayu mam trochu strach aj ked som to uz raz tak kupoval gift card ale je to vzdy riziko
25 dolarova stoji 30.25$ co neni az take zle
Radsej si kup z tej stranky ktoru doporucuje ilijusin o par prispevkov vyssie,sice su karty drahsie ale je to overene,tiez sa chystam stamade kupit za 15$,z ebayu mam trochu strach aj ked som to uz raz tak kupoval gift card ale je to vzdy riziko
25 dolarova stoji 30.25$ co neni az take zle
-
- iPhone expert
Jo, diky za tip, ta stranka vypada dobre. Prej ti ten kod poslou do 15 minut ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- iPhone expert
Tak díky za ten test, hned jak mi přijdou peníze na paypal (které už jsem odeslal) tak kupuju tu 25$.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Moderator fóra
OT:
Přijdou peníze na paypal? Já si tam žádné peníze posílat nemusím. Prostě když někde chci platit přes paypal, tak normálně zaplatím a paypal mi strhne peníze z mého účtu u banky podle aktuálního kurzu - nemusím si posílat peníze na paypal.![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Přijdou peníze na paypal? Já si tam žádné peníze posílat nemusím. Prostě když někde chci platit přes paypal, tak normálně zaplatím a paypal mi strhne peníze z mého účtu u banky podle aktuálního kurzu - nemusím si posílat peníze na paypal.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Aha, to jsem nevěděl. Díky ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- iPhone expert
Tak právě jsem koupil svojí první aplikaci na appstore ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Ja muzu jen potvrdit, ze prodejce ktereho jsem napsal ja, je opravdu duveryhodny. Nakupoval jsem tam uz minimalne 5-6x a zatim mi vzdy kod dosel max. do 5min.
Ahoj kdyz koupim Gift card u prodejce ktereho psal iljusin musim mít US itunes účet??
díky
díky
-
- Senior uživatel
Rychlonozka:
Ano musis mat US ucet na Appstore inac to nejde
Ano musis mat US ucet na Appstore inac to nejde
a můžu přejít na US účet když už mám Cz jen prostě přepíšu adresu?
-
- Senior uživatel
urcite to ide ja som presiel z SK uctu na US bez problemov,len som si vymyslel nejaku fake US adresu a bolo to ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
anglictina je v poho, Myslím že to jistí koleje vysokých škol. Tam je adres a studentů
a jeste posledni vec
dá se přejít nebo musím založit nový účet?
v případě nového účtu zůstanou mi aplikace?
Děkuji
dá se přejít nebo musím založit nový účet?
v případě nového účtu zůstanou mi aplikace?
Děkuji
Ahoj tak jsem zjistil že převést účet bude docela těžký oříšek.
Když dám účet a změnu země tak to chce vyplnit adresu a pak samozřejme a kreditní kartu nebo alespoň paypal. Když jsem se tam přihlásil pod svým paypalem tak to nešlo protože nebyl US. Tak jsem si založil Us paypal ale ten zase nebyl aktivovaný. Takže asi tak.
Jde to nějak obejít pokud nechci založit nový účet?
Díky
Když dám účet a změnu země tak to chce vyplnit adresu a pak samozřejme a kreditní kartu nebo alespoň paypal. Když jsem se tam přihlásil pod svým paypalem tak to nešlo protože nebyl US. Tak jsem si založil Us paypal ale ten zase nebyl aktivovaný. Takže asi tak.
Jde to nějak obejít pokud nechci založit nový účet?
Díky
No prave ze tam to policko NONE nejni.
Uz jsem napsal na US podporu pro itunes a cekam na odpoved tam uvidim co mi napisou profici
Uz jsem napsal na US podporu pro itunes a cekam na odpoved tam uvidim co mi napisou profici
-
- iPhone expert
Klikni na US storu na free aplikaci, dej stáhnout a mělo by ti to hodit okno o registraci, kde už ta možnost bude.
MacBook Pro (2008)
-
- Klub čistého iOS
zkousel jste nekdo Gift Carty od:
buygiftcardsdiscount.com
maj to nejaky podezrele levny
iT ucet mam jak CZ tak US, a Free appl stazeny pres US ucet funguji normalne.
Zatim furt pouzivam jen Free apps, ale ted sem nasel jednu, kterou bych si i koupil, ale moje karty mi iT nezere a firmemni tam dat neschci (bych to na finacnim tezko vysvetloval), takze jedina moznost jsou GC placeny pres PayPal![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
buygiftcardsdiscount.com
maj to nejaky podezrele levny
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
iT ucet mam jak CZ tak US, a Free appl stazeny pres US ucet funguji normalne.
Zatim furt pouzivam jen Free apps, ale ted sem nasel jednu, kterou bych si i koupil, ale moje karty mi iT nezere a firmemni tam dat neschci (bych to na finacnim tezko vysvetloval), takze jedina moznost jsou GC placeny pres PayPal
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
-
- Klub čistého iOS
juramac: nesci po nikom aby delal pokusny kralika, ptal jsem se, zda ten web nekdo zna a uz tam neco koupil ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
SG G6
Uz jsem tuto problematiku nekde tady na foru resil.
Kdyz jsou karty pod cenu, tak to 100% nejsou "legalni" kody, ale bud jsou vygenerovane nejakymi algoritmy (tomu Apple zhruba pred pul rokem zamezil, mozna se objevila nova metoda) nebo jsou to kody z karet kupovanych pres kradene kreditni karty. Tak ci onak, pod cenu = riziko pozastaveni nebo kompletni blokace iTunes uctu. (pozastaveni znamena na dobu dokud to Apple nevysetri, vetsinou to konci tak, ze kontaktujes podporu, vymenite si par emailu a za par dni ti odblokuji ucet a odectou penize dobite "ilegalnim" zpusobem) Mozna se ti vsak postesti a Apple te necha byt a ty si vesele budes kupovat aplikace za 4$ za 1$...
Kdyz jsou karty pod cenu, tak to 100% nejsou "legalni" kody, ale bud jsou vygenerovane nejakymi algoritmy (tomu Apple zhruba pred pul rokem zamezil, mozna se objevila nova metoda) nebo jsou to kody z karet kupovanych pres kradene kreditni karty. Tak ci onak, pod cenu = riziko pozastaveni nebo kompletni blokace iTunes uctu. (pozastaveni znamena na dobu dokud to Apple nevysetri, vetsinou to konci tak, ze kontaktujes podporu, vymenite si par emailu a za par dni ti odblokuji ucet a odectou penize dobite "ilegalnim" zpusobem) Mozna se ti vsak postesti a Apple te necha byt a ty si vesele budes kupovat aplikace za 4$ za 1$...
já nakupuji přes http://www.itunesgiftcard.eu Je to český prodejce i když je to v angličtině a ještě jsem neměl problém...pomohl mi i založit US účet
. gift cards mají platnost 1 rok...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Host
Ten český prodejce mi přijde, že to má předražené. Nebo aspoň za 25 $ gift platit 23 eur mi přijde dost...Já teď zkoušel odkaz, co dával ilijusin, tak snad mi brzo přijde kód ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit: Asi se jim prodloužila "čekací doba", protože já jsem platil před 2 hodinami a pořád nic, ale už jsem jim psal, tak snad brzo kód dostanu![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit2: Tak už kód mám, super.
Edit: Asi se jim prodloužila "čekací doba", protože já jsem platil před 2 hodinami a pořád nic, ale už jsem jim psal, tak snad brzo kód dostanu
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit2: Tak už kód mám, super.
Naposledy upravil(a) Pierre dne pon dub 26, 2010 2:45 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5 32 GB white, iOS 7
iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7
iPod nano 4 GB silver, 2. generace
iPod nano 16 GB blue 6. generace
Apple TV
MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010)
twitter: ptrbndr
Apple TV
nemyslim si, ze to ma predrazene. Za eura napr 25 USD GIFT vychazi na 584,- CZK a za dolary z iTunes Express stejny vychazi na 577,- . Rozdil 7 korun je zanedbatelny....
-
- Host
To je pravda. Jsem si to prve nejspíš špatně spočítal, moje chyba. Každopádně já si US account založil teprv dnes, tak jsem spíš hledal něco na "zkoušku" a to těch 15$ gift card bohatě stačilo...
iPhone 5 32 GB white, iOS 7
Apple TV
Apple TV
Rozhodně doporučuji http://itunescards.posterous.com/ .
Jedná se o české prodejce a $50 Gift karty mají za akční cenu 40$ což je rozhodně luxusní. Vše proběhlo naprosto bez problému a rychle.
Jedná se o české prodejce a $50 Gift karty mají za akční cenu 40$ což je rozhodně luxusní. Vše proběhlo naprosto bez problému a rychle.
Pretoze karta obsahuje kod na 50$ a oni ju predavaju za 40$
To je mi jasný, ale za kolik potom ty karty nakoupili? Nebo je dostali od Applu v rámci nějaké akce...?
benderkiller píše:Rozhodně doporučuji http://itunescards.posterous.com/ .
Já mu psal před vanocema, penize prevedeny.. pak jsem mu dvakrat psal co je s kodem.. a pak mi napsal, ze kody uz nejsou, ze mi penize prevede zpatky, takze cekam na penize :-/
EDIT: tak penize uz jsou zpatky na ucte