Cekani bylo strasny - nemel jsem si kam sednout. Leda na zem.
Lidi nakonec prislo mraky - ale byl jsem v pohode, prede mnou bylo asi jen 40 lidi.
Kdyz nas pustili dovnitr v 5, tak to byl poradny masakr. Podivejte se na video.
http://dl.dropbox.com/u/6223494/Mobile% ... 2%20PM.movNo a kdyz me zacal obsluhovat typek, tak sem mu rekl ze chci 64GB. Tak pro nej zasel a pak se mi snazil vnutit vsechno mozny prislusenstvi, ale vsechno jsem mu odmitnul. Slo platit jen kartou, nebrali hotovost. Tak jsem projel kartu a nic - zamitnuto. Tak on ze je mu to lito, ze mam smulu. Tak mu rikm at to projede znova. On ze teda jo a zase zamitnuto. Pak rika ze vickrat uz to projet nemuze. Ze muzou jen dvakrat.. Tak mu rikam ze bych zavolal do banky a on teda ze jo. Pak mu rikam, ze nemam telefon, at mi nejakej puci. Prvni se zkousel vykroutit a nakonec nekam odesela a po peti minutach mi prinesl iPhone. Tak jsme zavolal do banky. Nebylo nicemu rozumet protoze tam byl bordel jak svina. Kdyz jsem se spojil konecne s operatorkou a vysvetlil ji ze penez ma na ucte dost a ze jsem to opravdu ja, tak rekla ze kartu odblokovala a ze to muzu zaplatit.
Tak jsem zavesil a zaplatil a ...... zamitnuto.
Tak jsem volal znovu. Zvedl to chlap - zase jsem se musel identifikovat. Popiu mu problem - on ze na karte neni zadna blokace. Ale ze tam ma dve adresy, ze to muze byt nekdy problem - tak ze prej jednu smaze. Tak pet minut mazal adresu a pak mi rika ze by to melo byt OK. Tak ja mu rikam at se neopovazuje zavesovat, z to jdu vyzkouset. Nasel jsem nejakyho zamestnance, ten prinesl jinej iPad a zkousime...... a zamitnuto. Tak se ptam chlapka v bance co s tim?
On ze vsechno je v poradku, ze to je chyba obchodnika. Tak rikam Applistovi at zkusi jiny terminal. Nastesti to byl jiny clovek, ne ten prvni blbecek. A vsimnul si ze na karte mam napsano Debit. A rika ze pouzije jiny terminal, kde jde pouzit debit. No tak jsem sel ke stolu a tam mel terminal na drate (jinak maj terminaly pripojeny k iPhonu). No a s tim to samozrejme slo.
A tak jsem si koupil svuj iPad!
No a muzu koupit jeste jeden na tuhle kartu a teoreticky jeste 2 dalsi na jinou kartu, kdyz tam budou nejaky penize. Ted si jdu s iPadem trosku pohrat a pak sem napisu ceny. Nepiste mi uz PMka.