App na fake bateriu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Host
App na fake bateriu
Zdravim,
zhanam aplikaciu ktora by mi ukazovala tolko percent baterie kolko by som si urcil. Napriklad si urcim aby mi ukazovalo 10% napriek tomu ze by bol iphone nabity. Nevie niekto o niecom takom? Ci uz z Cydie alebo z App store. Dakujem
Posted with TouchBB on my iPhone
zhanam aplikaciu ktora by mi ukazovala tolko percent baterie kolko by som si urcil. Napriklad si urcim aby mi ukazovalo 10% napriek tomu ze by bol iphone nabity. Nevie niekto o niecom takom? Ci uz z Cydie alebo z App store. Dakujem
Posted with TouchBB on my iPhone
-
- Mírně pokročilý
Re: App na fake bateriu
cydie: Fake Carrier
ma moznost FAKE Carrier, FAKE Time, Show Batterylevel
ale asi nefunkční na 3.1.3 mě slow battery nejde, jinak vše jde
ma moznost FAKE Carrier, FAKE Time, Show Batterylevel
ale asi nefunkční na 3.1.3 mě slow battery nejde, jinak vše jde

vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu
-
- iPhone expert
K čemu to je 

-
- Starý pes fóra :)
tipujem, ze mu ludia beru mobil, hraju sa na nom a "cucaju" mu baterku, tak aby sa mohol vyhovorit, ze ju uz ma slabu 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- iPhone expert
Tak tohle taky musim zkusit. Od tý doby, co si kámoši zkusili Tilt to Live, tak chtěj hrát pořád. Tohle mi snad pomůže
díky za tip

MacBook Pro (2008)
-
- Host
No ja som vyskusal ten Fake Carrier a bohuzial mi to nefunguje. Neexistuje nic ine?
Btw. nenapada niekoho ako inak odplasit od iPhonu dotieravych ludi?
Btw. nenapada niekoho ako inak odplasit od iPhonu dotieravych ludi?

-
- Moderatorka fóra
Jo schovat ho do kapsy a nevytahovat ho anebo jim říct, že je v něm bomba.
V rocku se mi podařilo najít Fake power, vyzkoušej to. Mělo by to dělat přesně to, co si přeješ.
EDIT: Tak jsem to teď vyzkoušela a jediné, co to dělá, tak ukazuje baterii na displayi jako při nabíjení, ale s nízkou hodnotou stavu procent. Ještě tam je na výběr iTunes ikonka+kablík k připojení k počítači. To by mohlo zabrat více. Řekneš jim, že ti prostě nejede.
Jenže pak by ti mohli nadávat, že co to máš za iPhone, který ti pořád nejede. No má to ale nevýhodu, že jakmile to dostanou do ruky a zmáčknou home tlačítko, tak se aplikace vypne.

EDIT: Tak jsem to teď vyzkoušela a jediné, co to dělá, tak ukazuje baterii na displayi jako při nabíjení, ale s nízkou hodnotou stavu procent. Ještě tam je na výběr iTunes ikonka+kablík k připojení k počítači. To by mohlo zabrat více. Řekneš jim, že ti prostě nejede.

Naposledy upravil(a) Metalgirl dne úte čer 01, 2010 2:29 pm, celkem upraveno 1 x.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhone expert
Teď jsem to taky našel. Ale i tohle se může hodit než najdeš něco jinýho 
OT: sweet22 hledá a píše děsně rychle, takže můj příspěvek je tu asi jenom kvůli tomu obrázku z aplikace

OT: sweet22 hledá a píše děsně rychle, takže můj příspěvek je tu asi jenom kvůli tomu obrázku z aplikace

MacBook Pro (2008)
-
- Moderatorka fóra
OT: to nevadí, aspoň si autor topicu udělá obrázek o tom, jak to funguje.
Ale nemůžu najít nic, co by jenom změnilo ve status baru procenta baterky. Ještě na youtube jsem viděla Fakebattery, ale psal tam, že to je demo a ani v Rock ani v Appstore to není.

Ale nemůžu najít nic, co by jenom změnilo ve status baru procenta baterky. Ještě na youtube jsem viděla Fakebattery, ale psal tam, že to je demo a ani v Rock ani v Appstore to není.
-
- Host
Jop Fake Power som prave nainstaloval a ukazuje to len ten obrazok. Mozno keby nefunguje vypnutie home tlacidlom tak by sa to dalo pouzit 

-
- Moderatorka fóra
Tak jim to nesmíš dát do ruk. Jen ukážeš display, že slabá baterka a šlus.