Hledám program na poznámky,který se pak budou zobrazovat na lockscreen.Stačil by mi program kterej by uměl vytáhnout poznámky ze základní aplikace v iPhonu a zobrazovat je na lockscreen,díky za odpovědi.
Upravil som ti nazov topiku. dodo
Program na poznamky ktore budem moct zobrazit na Lockscrreen
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- iPhone expert
Re: Program na poznamky
mozna neco jako LockInfo? ale jistej si nejsem.. mrkni na google, ten bude vedet, co vse to umi zobrazit...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- Starý pes fóra :)
Re: Program na poznamky
Osobne pouzivam 2Do [AppStore] a LockInfo [Cydia] obe app stoja 5 eur. Skusil som uz aj Things aj Appigo Todo vsetko v polupraci s LockInfo ale najlepsie mi z toho vyslo 2Do. Ktore momentale na iOS 4 nemozem pouzivat lebo pada.
Klasicky poznamkovac ktory bude zobrazovat poznamky na LockScreane nepoznam a s urcitostou viem povedat ze apple ani nic podobne nepodporuje. Jedine Cydia ale ani o takej app neviem....
Pouzival som este klasicky kalendar v spojeni s app LockCalendar ale nahradil som to 2Do. Lebo ten dokaze aj Tasks.
Na uplne jednoduche poznamky a zapisky pouzivam klasicke Poznamky v iPhone... Vyskusal som tych app tiez viacej a naj mi prisla ta defaultna.... Co by som mozno odporucil je YouNote poznamkovac ten som vsak pouzival len preto ze dokaza ku poznamke ulozit poziciu z GPS.
dodo
Klasicky poznamkovac ktory bude zobrazovat poznamky na LockScreane nepoznam a s urcitostou viem povedat ze apple ani nic podobne nepodporuje. Jedine Cydia ale ani o takej app neviem....
Pouzival som este klasicky kalendar v spojeni s app LockCalendar ale nahradil som to 2Do. Lebo ten dokaze aj Tasks.
Na uplne jednoduche poznamky a zapisky pouzivam klasicke Poznamky v iPhone... Vyskusal som tych app tiez viacej a naj mi prisla ta defaultna.... Co by som mozno odporucil je YouNote poznamkovac ten som vsak pouzival len preto ze dokaza ku poznamke ulozit poziciu z GPS.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead