proti tomu smazání sem se pojistil, sem si to uložil ten text... takže mu to tam budu nahrávat tak dlouho, dokud ho nepřestane bavit to mazat

EDIT: No, tak mám po ptákách, ten krypl zakázal na svým webu mou IP

... Cenzor zasr...j

Takže všichni, co by se mnou chtěli souhlasit, nebo mi odporovat, tak si ten příspěvek můžete přečíst tady...
Hulán smazal, co sem píše:Ahoj Radku... Tak jsem se konečně jednou odhodlal napsat na tvůj blog komentář... Tvou osobnost asi nikdy nepochopím, ale chápu, že pokud se budeš výrazně lišit svými názory, brzy se staneš slavným, byť v podvědomí ostatních jako blázen...
Ted k tomu článku... Moc se mi líbí ta myšlenka o snižování IQ, ale kdyby jsi o tom něco věděl, tak by jsi možná zjistil, že pokud netrpíš nějakou závažnou chorobou, tak své IQ ztratit nemůžeš... Jinak co je týče produktů od Apple, tak je jednoduchý důvod, proč si je lidé kupují a ikdyž si je nekupují, tak mnozí po nich alespoň touží... pokud se jedná o jablečné počítače a notebooky, tak ty si lidé kupují kvůli jejich operačnímu systemu, který ačkoliv tomu asi nebudeš věřit lepší než například tolik používané Windows právě v jeho funkčnosti, jednoduchosti uživatelské přívětivosti a stabilitě, která tolik opěvovaným windows citelně schází... napříkald můj známý má stařičký eMAC už spoustu let a ještě nikdy nemusel dělat nic jako přeinstalování OS, což si s windows zažiješ několikrát do roka... MAC OS X je svižný, HW nenáročný system, ale dokud to nevyzkoušíš na vlastní kůži, nemá cenu se s tebou o tom dohadovat...
A co se týče tebou tolik nenáviděného iPhonu, i ten má spoustě lidí co nabídnout... Například všichni tady strašně opěvují výrobky od HTC a stavíte ho nad iPhone. Ano, smartphony a komunikátory od HTC sice zvládají mnohem víc funkcí, ale stejně je nepoužíváte, naproti tomu člověk, který si koupí iPhone využije téměř všechny jeho funkce... Prostředí windows mobile spolu s HTC je jestě skvělá kombinace, ale to, že ty telefony jsou potom jako slymejši, toho si nikdo z Vás nevšímá, naproti tomu iphone vždy reaguje naprosto okamžitě a nezáleží na tom, jestli vám na pozadí běží hudba, nebo ne (zkuste si pustit na HTC hudbu a do toho prohlížet web, zpomalení je znatelné)... a když už jsem u toho webu, tak iPhone má bez diskuze nejlepší mobilní webový prohlížeč současnosti, to nikdo popřít nemůžete... Navíc výdrž baterie je u iPhone taky skvělá, například včera v noci jsem dával iPhone nabíjet po 4řech dnech provozu( MP3, občas video, nějaká ta hra, sem tam web), většina HTC by při takovýhle zátěži po 2 dnech odpadla...
Je úžasné plnit internet lživým obsahem, spousta lidí to potom čtě a některé trubky s tím i souhlasí, ale ty sám se dušuješ propagováním "internetu pro elity", ale pokud by měl vypadat stejně jako tvoje články, tak by brzy internet jako takový zkočil a všichni by se nakonec vrátily do knihoven... Ale já to chápu, každý má svůj image...