Naše Apple produkty
Naše Apple produkty
Nechal jsem se inspirovat. Tak se pochlubte! Pokud máte něco od Applu, prosím přispějte!
EDIT: měl jsem chybičku v názvu. Nyní opraveno!
EDIT2: Prosím nediskutujte tu, že nemáte rádi apple produkty a další OT... Věnujte se tématu. Když je rádi nemáte, sepište tady petici, Julek to zruší, a šlus!
A ty dodržuj pravidla a nerozmachuj se tady obrovitým fontem, buď tak laskav. Beavers.
Tak co mám já:
iPod Touch 2G iOS4 zkratka "MT Only" znamená, že mám JB bez Cydie a mám aktivovaný pouze multitasking
--
Sluchátka a orig. kabel. Tyto věci už jsou rozbité..
--
A mám ještě tuhle klávesnici (fotka je odněkad z netu):
EDIT: měl jsem chybičku v názvu. Nyní opraveno!
EDIT2: Prosím nediskutujte tu, že nemáte rádi apple produkty a další OT... Věnujte se tématu. Když je rádi nemáte, sepište tady petici, Julek to zruší, a šlus!
A ty dodržuj pravidla a nerozmachuj se tady obrovitým fontem, buď tak laskav. Beavers.
Tak co mám já:
iPod Touch 2G iOS4 zkratka "MT Only" znamená, že mám JB bez Cydie a mám aktivovaný pouze multitasking
--
Sluchátka a orig. kabel. Tyto věci už jsou rozbité..
--
A mám ještě tuhle klávesnici (fotka je odněkad z netu):
Naposledy upravil(a) ninjar0hlik dne pát črc 23, 2010 6:49 am, celkem upraveno 2 x.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Naše iPhone produkty
Nieco v zmysle, napis co mas, adresu a kedy niesi doma ?
Chovej se v souladu s pravidly a pak můžeš teprve žertovat. Zapomínáš, že tvůj příspěvek je nepřínosný a tím OT. Beavers.
Chovej se v souladu s pravidly a pak můžeš teprve žertovat. Zapomínáš, že tvůj příspěvek je nepřínosný a tím OT. Beavers.
-
- Moderatorka fóra
Nemám rád Apple produkty. (hláška ze šmoulů)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
ja mam od Applu :
Mac Mini
Magic Mouse
Wireless keyboard SK
iPhone 3G
Mac Mini
Magic Mouse
Wireless keyboard SK
iPhone 3G
-
- iPhone expert
Já mám iphone 3GS a naprosto mi to stačí! né, že bych apple produkty neměl v oblibě, ale iphone mi dává vše, co potřebuju.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Moderator fóra
viz muj podpis
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhone expert
co to jsou iPhone produkty viz. název témy
já mám iPhone3G pouze... a nějaké samolepky jabka
já mám iPhone3G pouze... a nějaké samolepky jabka
Re: Naše Apple produkty
Ranné odrůdy dobře skladovatelných jablek:
Daria, Discovery, Hana, James Grieve, Double Red, Julia, Primula
Podzimní odrůdy dobře skladovatelných jablek:
Akane, Desert, Prima, Lord Derby, Newton Wonder
Zimní odrůdy dobře skladovatelných jablek:
Aneta, Bohemia, Delvit, Domino, Idaret, Jantar, Melrose, Resista, Zvonkové
Daria, Discovery, Hana, James Grieve, Double Red, Julia, Primula
Podzimní odrůdy dobře skladovatelných jablek:
Akane, Desert, Prima, Lord Derby, Newton Wonder
Zimní odrůdy dobře skladovatelných jablek:
Aneta, Bohemia, Delvit, Domino, Idaret, Jantar, Melrose, Resista, Zvonkové
(opraveno. viz. 1.příspěvek)
split: Tady tě nenutí říkat, jestli jsi doma, nebo ne, nebo dokonce říkat adresu. A co tvůj vyplnený profil? To jako tady nemůžeš říct co máš? Když teda nechceš, nediskutuj! Tečka.
Jirkus: No comment.
Tenhle topic není o tom, aby si jedna polovina dělala pr... z toho že tady máme napsat produkty firmy Apple! a OTčkář Jirkus nám tady napíše odrůdy jablek.
Už vidím, že ty všechny pytle odneseš domů
A další OTčkář Applejabko dokonce ze sebe dělá modrátora, takže brzdi. Sám nedodržuješ pravidla, tak nepoukazuj na druhé. Máš-li něco k porušení pravidel, použij funkci Ohlásit. Říkám ti to naposledy. Beavers.
split: Tady tě nenutí říkat, jestli jsi doma, nebo ne, nebo dokonce říkat adresu. A co tvůj vyplnený profil? To jako tady nemůžeš říct co máš? Když teda nechceš, nediskutuj! Tečka.
Jirkus: No comment.
Tenhle topic není o tom, aby si jedna polovina dělala pr... z toho že tady máme napsat produkty firmy Apple! a OTčkář Jirkus nám tady napíše odrůdy jablek.
Už vidím, že ty všechny pytle odneseš domů
A další OTčkář Applejabko dokonce ze sebe dělá modrátora, takže brzdi. Sám nedodržuješ pravidla, tak nepoukazuj na druhé. Máš-li něco k porušení pravidel, použij funkci Ohlásit. Říkám ti to naposledy. Beavers.
Naposledy upravil(a) ninjar0hlik dne pát črc 23, 2010 7:02 am, celkem upraveno 1 x.
Doufám, že můj příspěvek nekoho (kdo má rád jabka) alespoň trochu obohatí (na rozdíl těch ostatních).
Applejabko asi dnes nemáš svůj den.
Promiň, že jsem do tvého hloupého topiku přispěl inteligentním příspěvkem, který jistě ocení všichni milovníci dobrých jablek.
Jabka se v domácích podmínkách skladují nejlépe ve sklepě. Ale to milovníci dobrých jablek jistě dobře vědí ...
Pod pojmem apple produkty bych si třeba ještě představil jablečný džus.
Máte s tím někdo zkušenost? Já ne - mám rád pouze stoprocentní přírodní produky.
PS: Applejabko a proč se mi říká Jirkus?
Promiň, že jsem do tvého hloupého topiku přispěl inteligentním příspěvkem, který jistě ocení všichni milovníci dobrých jablek.
Jabka se v domácích podmínkách skladují nejlépe ve sklepě. Ale to milovníci dobrých jablek jistě dobře vědí ...
Pod pojmem apple produkty bych si třeba ještě představil jablečný džus.
Máte s tím někdo zkušenost? Já ne - mám rád pouze stoprocentní přírodní produky.
PS: Applejabko a proč se mi říká Jirkus?
-
- Moderator fóra
OT: protoze se jmenujes Jirka? a Jirkus z toho jmena vylyva?
nonOT: iphony 1., 2. a 3. generace.. a premyslim ze si koupim macbook air abych vedel co na tom macu (skoro)vsichni vidite.
nonOT: iphony 1., 2. a 3. generace.. a premyslim ze si koupim macbook air abych vedel co na tom macu (skoro)vsichni vidite.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Jirkus: Dneska mám dobrý den...ležim v posteli
a já jsem navíc řekl Produkty firmy apple!! šeš jako můj brácha
Jirkus Mnamozus
a já jsem navíc řekl Produkty firmy apple!! šeš jako můj brácha
Jirkus Mnamozus
-
- Moderator fóra
Takže pánové, to by stačilo, zanechte hádek nebo vlákno zamknu. Oba máte varování.
Hmm, Jirkus Mnamozus ...
Možná by bylo lepší vytvořit např. topik "Co se mi podařilo vytvořit na výrobku firmy Apple".
Aby se ukázalo, jestli jsou výrobky Apple tak vyjímečné ...
Ale, asi je to jenom moje zbožné přání ...
Možná by bylo lepší vytvořit např. topik "Co se mi podařilo vytvořit na výrobku firmy Apple".
Aby se ukázalo, jestli jsou výrobky Apple tak vyjímečné ...
Ale, asi je to jenom moje zbožné přání ...
-
- Moderatorka fóra
applejabko: No jo, když někdo nezná šmouly a nechápe srandu, tak to je pak těžké pořízení s ním...
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.