iTunes a chyba applesyncnotifier.exe

Odpovědět
kuma
Host
Host

iTunes a chyba applesyncnotifier.exe

Příspěvek od kuma »

Zdravim vas... Sprtal som sa na fore, ale nic som o tejto chybe nenasiel...

Jedna sa o chybu "applesyncNotifier.exe - System Error", dalej sa pise ze: "The program can´t start because Corefoundation.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem." Pre neznalcov anglictiny "Program sa nemoze spustit pretoze Corefoundation.dll chyba v tvojom pocitaci. Skus preinstalovat program, koli vyrieseniu tohto problemu."

Tato chyba sa mi vzdy ukaze pri starte windowsu. Riesil som to uz par krat, nasiel som aj nejake navody v googly ale bez uspesne. Som si takmer isty podla pozorovani, ze mi to robi skodu v synchronizovani ifona s itunsom. Pred casom sa z mojho ifona stala iTehla a nevedel som to opravit v mojom itunse. Na inom to fungovalo. Skusal som aj preinstalovanie iTunes, ale zbytocne, dokonca ani dnesny update nepomohol. Ak by ste nikto o tom nieco vedeli, napiste. Urcite to bude zaujimat nielen mna.
iPhone 3G, 8GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iTunes a chyba applesyncnotifier.exe

Příspěvek od tvosi »

o jake windows se jedna?
zkusil si z netu stahnout Corefoundation.dll :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

kuma
Host
Host

Re: iTunes a chyba applesyncnotifier.exe

Příspěvek od kuma »

jedna sa o windows 7.... ja som nasiel v pocitaci tento subor.. skusil som stiahnut novy a nahradit ho... ale som si odpalil este ku tomu aj Safari a vyhadzuje mi omnoho viac chybnych hlaseni pri starte systemu..

EDIT:

takze tuto chybu som vyriesil naslodovne.. nastvalo ma, ze mi zblbly vsetky apple softy v mojom kompe po nahraneni corefoundation.dll ...cez total uninstal som odistaloval aj itunes aj safari... no pri opetovnom restartovani pocitaca, uz aj bez tychto softov, mi pocitac nastratoval znova s chybou corefondation.dll ...

opet som sa nastval, otvoril som total uninstal a odnstaloval som vsetko co bolo od applu v mojom pocitaci (urobil som si zalohu z programe files aj appdata, ak by trebalo) a odstranil som vsetko a aj vycistil vsetky registre od applu...

po restarte mi konecne prestalo vyhadzovat tuto chybu, tak som statiahol najnovsie verzie itunes aj safari a nainstaloval som.. tymto som vyriesil problem, ktory bol a konecne mi nevyhadzuje ziadne chybne hlasenia...

upozornujem, hral som sa stym dost dlho, poskusal som pouzitit vela navodov z google a tento vlastny mi vysiel asi najviac.. je to chyba, kde pocitac vyhdzuje hlasnie, ze mi chyba tento subor.. no pritom sa v pocitaci nachadza, len z nejakeho dovodu je chybny... na nete sa da stiahnut novy, ale som sa o to pokusil, nahradil a odpalil som aj itunes aj safari...
good luck ;)
iPhone 3G, 8GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk

Odpovědět