Co vsetko prezil vas iphone?

vše co vás napadne
iphone_man

Co vsetko prezil vas iphone?

Příspěvek od iphone_man »

caute, napadla ma taka celkom zaujimava tema, co vsetko prezil vas iphone? :D
Zacnem ja, najextremnejsiu situaciu co som zazil, je ze som v plnej rychlosti narazil s nohou(vo vrecku som mal iphone) do rohu stola, myslim, ze sa mi podarilo trafit niekde do stredu displeja, vtedy som si myslel ze mu je koniec, no prezil, okrem toho este nejake pady, raz som nanho aj sadol :D Tak pochvalte sa vy :)

Julek
Administrator
Administrator

Re: Co vsetko prezil vas iphone?

Příspěvek od Julek »

telefon, hodinky a podobné věci ochraňuji jako oko v hlavě, takže 3GS je u mně jako v bavlnce :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

McDog

Příspěvek od McDog »

Ja som ho parkrat odkopol....mal som ho položeny na zemi na peňaženke a nechtiac som do neh kopel pri dvíhaní sa...asi 3 metre sa prekacoval a šúchal pio zemi po display a nič mu neni....
Teda okrem toho,že mi praskol kryt pri používaní navigácie...

SilverSurfer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SilverSurfer »

takisto si davam na veci velky pozor, no bohuzial stane sa niekedy nieco. mne sa este nic extremne nestalo, akurat ked som ho mal vo vrecku, tak som nanho polozil tazsiu tasku, ale prezil to :)

Jaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jaro »

tiež si dávam pozor na veci ktoré mi robia radosť =D a ja maximalne tak keď som zaspal s Ip v posteli v ruke a s nočnými morami hodil o podlahu :mrgreen: celkom šupa ale prežil to :wink: Je to svelá Mašinka :)
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Iphone nosím bez pouzdra všude možně (hlavně po kapsách) a až na mikroskopické šrámy na stříbrném jablíčku (viditelnými jen na přímém světle), telefon větší incident zatím nezažil. :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

iPhona taky ochraňuju jako oko v hlavě, takže se mu nic nestalo..Dokonce se mi s ním za ty pomalu 2,5 roku nepodařilo nikde švihnout..! Což je u mě úspěch, jelikož mi pořád něco padá, jak se říká - jako bych měl v těch rukách na... :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Josef_Strnad
Host
Host

Příspěvek od Josef_Strnad »

Ještě u 2G, mě vypadnul z kapsy u montérek na stavbě mého baráčku a komplet praskl display, takže výměna přišla na 5 tis tenkrát ... dnes mám 3G a až na pár škrábanců je celkem v poho, tak ponaučení ohledně kapes :D
iPhone 4S white - zábava na hodně dlouhou dobu :-)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jirkus píše:Iphone nosím bez pouzdra všude možně (hlavně po kapsách) a až na mikroskopické šrámy na stříbrném jablíčku (viditelnými jen na přímém světle), telefon větší incident zatím nezažil. :)

Do puntíku přesně jako já, jen mi jednou vyklouznul z pouzdra s flipem asi z 1 metru na koberec. Od té doby pouzdro nenosím, vydržel tam asi dva týdny, nyní se futrál pomalu ukrývá pod vrstvou prachu.

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

já iphone nosím v kapse u kalhot displayem k noze.. Dávám si velký pozor, aby mi neupadl nebo tak něco.. Jen jednou mi vypadl z ruky ale to jsem měl kněmu připojený sluchátka takže se země ani nedotkl.. Vtu ránu se mi ulevilo :D
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

iPhone mi ještě nespadl (ťuk ťuk :) ). Nosím ho v pouzdře Griffin Nuform,ale jen na praxi běžně je iPhone bez obalu s fólií Zagg :).

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

No mne šlahol na dlažbu!pri volume tlačitkach zostal trochu pootvorený,ale fakt len trošku a naspať to zacvaknuť nejde.No a moj 15 mesačný syn ho vždy nájde aj keď si myslím že som ho dal na bezpečné miesto;-) takže už si užil toho dosť.pre istotu ho mám v silikónovom púzdre;-)

Posted with TouchBB on my iPhone

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Mne sa stala jedna nepríjemná vec z iPhone, mal som ho vo vrchnom vrecku v bunde a tak sme sa (zabávali) z kamaratmi išiel som si sadnúť na sedacku a z ľavej aj pravej strany kamosi chcel som si sadnúť a na stole som mal položené pivo a ako som sa tam teperil ma strcili a mne iPhone letel do pivka ale našťastie to bola plechovica tak sa my iba poskrabal trocha kryt a musel som utierat mokry stôl.

iPhone čo som mal predtým nanom my praskol display ale nejak zvnútra vonku bol ok bez viditelneho poškodenia akurát som mal na display dúhu, vposteli som počúval muziku a ako som sa otacal že idem do kuchine niečo zjest tak som dlanou ruky stlačil display.

hellmachine
Host
Host

Příspěvek od hellmachine »

Tak z 1,5 metru spadl na dlažební kostky a ještě jednou do výkopu, naštěstí tam bylo jen bahno takže spadl do měkýho :)
Jinak všechny rohy dodřený a to už si ani nepamatuji jak se stalo :)
Jinak se o něj starám velmi dobře.
Iphone 5 32Gb ios7 gm

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jinak, to bych tedy neřek :mrgreen:

TommyS

Příspěvek od TommyS »

hellmachine píše:Jinak všechny rohy dodřený a to už si ani nepamatuji jak se stalo :)
Jinak se o něj starám velmi dobře.

Tohle nedává moc smysl nemyslíš? :)

solivary

Příspěvek od solivary »

Mne sa podaril iP 2G "utopit" pri clnkovani na kanoe :( Som si ho poctivo zabalil do sacku a mal som so ho ulozeny v zad vrecku. Samozrejme ze mi z vrecka vypadol a lezal na dne lode kam sa nabrala voda a dostala sa do sacku. Zistil som to neskoro a chudacika mojho som uz nerozchodil. Dal som ho kamosovi na suciastky. Teraz mam 3G, puzdra nepouzivam ale sa mi osvedcila Apple ponozka na iPod. Nosim v nej svoj iP a mozem len doporucit. Vo vrecku chrani pred mincami, urcite vam z nej iP nevypadne a super sa s nou lesti display :)

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

OT: to je nápad, brát si iphone do kanoe :D
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

solivary

Příspěvek od solivary »

Mi hovor :)

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Mne starý iPhone 2G spadol asi 3 krát do záchodu :D po vyfenovadni všetko OK. Terajšie 3Gs mi už pár krát vypadlo pri skákani na biku, ale naštastie som mal kryt (niečo ako ta ponožka) tak sa len kusok odrel z dolnej časti, ale inak všetko v pohode. Ale ešte jedna vec, keď sa pozriem niekde pri vstupe na slúchadlá, tak to tam mam prasknute, tak tiež pri vstupe na sim kartu, a mala praslkinka je aj pri vstupe na USB kabel :D

EDIT: A ešte doplním, raz som šiel po tme po chodbe s iPhone v predu v ruke chatujem, no nenarazim s iPhone do steny? :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Marek dne stř dub 28, 2010 9:12 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Razerman

Příspěvek od Razerman »

Tak pro představu. V hubě cigáro v ruce iPhone. Zvoní telefon (chápejte služební který je nutno zvednout). Honem rychle schovávám jednou rukou iPhone do kapsy a druhou sahám po druhém telefonu. Tak sem netrefil kapsu a už vidím miláčka jak si skotačí na betoně (levý bok šup na pravý bok a skončil pěkně displejem na betoně - to bylo strachu když sem ho zvedal že displej prasknul :-D ). No odnesl to dost (na první pohled) ale jelikož ho mám pěkně polepený skinama na iPhone a na přední straně je folie Zagg tak stačilo přelepit skin a jen na rohu zůstala malá "ďubka" Před tím ani potom se mu nestalo nic.

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

No jak tak čtu, tak iphone vydrží teda hodně :D ale zkoušet to fakt nebudu :lol:
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

Beavers píše:Do puntíku přesně jako já, jen mi jednou vyklouznul z pouzdra s flipem asi z 1 metru na koberec. Od té doby pouzdro nenosím, vydržel tam asi dva týdny, nyní se futrál pomalu ukrývá pod vrstvou prachu.

Pridávam sa do klubu.Gumené púzdro, invisibleShield.Všade, kde ho položím, tak len opatrne.Je u mňa ako v bavlnke.
///M

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

jednou mi spadl ze stolu, skočil sem po něm šipku a chytl ho těsně nad zemí, takže se diky bohu nic nestalo (: Nabil jsem si u toho sice hubu o podlahu, ale radši já, než stroj za 20 litrů :-D To je vše, taky je u mě jak v bavlnce a po 3/4 roce vypadá jako nový :-)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

phaeton_esc
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od phaeton_esc »

zatím mi spadl na dlažbu, na zámkovou dlažbu, na podlahu v autě, na dřevěnou podlahu, na betonovou podlahu :)

neodsral to vlastně nijak, protože vždycky padnul zádama na zem. a protože na iP mám plastovej furtál od Incase, tak se mu nic nestalo. a vlastně ani ten futrál není moc dodrbanej
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady

tillit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tillit »

Můj první 3G padal několikrát, vždycky na beton nebo na silnici, takže kromě fólie byl rámeček slušně dodraný. Naštěstí s topením telefonů jsem skončila (naposled kdysi dávno Nokia do záchodu /nepoužitého/), a svůj momentální 3 GS si pečlivě hlídám

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

Měl jsem 2 roky 2G a zkoušel jsem jak pouzdro, tak folie, ale nakonec jsem usoudil, že nejlépe vypadá úplně nahý. Nikdy mi nevypadl, jen byl lehce ošoupaný hliník. A týden před prodejem mi 2x za sebou spadl na asfalt a dodrbal se jak sviň :twisted:

Teď mám 3GS zase jen tak v kapse 8)
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Hliníkáč moc nešetřím a nijak nekryju, protože zastarává a jeho křemíkové nebe se blíží tak jako tak. Spadl mi hodněkrát, jednou skákal po schodech autobusu, ale nic :-) Nepotřeboval ani restart nebo vyndání SIM, jen jednou jí chtěl znovu odemknout přes PIN. Hliník ošoupaný, pár škrábanců na skle, které po rozsvícení displeje nehrajou roli.

Pamatuju, jak se staré Nokie rozletěly na několik kusů a bez vyndání baterky si ani neškrtli :-)
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

kurio

Příspěvek od kurio »

Mne nechtiac vypadol s prveho poschodia asi 3m a v pohode je len kde dopadol je troska obyty

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

Me spadl uz nescetnekrat,mam iPhone 2G a muj zadni kryt je totalne dodreny,ma nekdy i hlubsi ryhy,ale v breznu mi spadl na kachliky v hotelu...vytekl trochu display,ale vratilo se to skoro do normalu a ted to nejde skoro videt,ale sklicko vydrzelo,takze je videt,ze je opravdu hodne pevne.

Simbasek

Příspěvek od Simbasek »

Mně zatím nespadl (ťuk, ťuk) a snad to nebude mít ani v plánu :D

Otázka v tématu je jasně položena, nechápu, co sleduješ touto odpovědí. Znovu tě upozorňuji, abys psal k věci a to, že si ťukáš na hlavu je jediné, cos udělal správně. Je to už mé druhé upozornění na tvoje spamování. Beavers.

Elesh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Elesh »

sice už mam druhej 3G (po reklamaci) ale za dobu i minulýho telefonu mi tak 2x vypadnul z ruky na dlažbu taky asi 2x--3x z kapsy když sme seděl a zvedal se a jednou když sem vystupoval z auto ani u žnevim jak se mi to povedlo mi vylít z kapsy letěl vzduchem asi metra a sklouznul sme displayem po asfaltu takovej dobrej půl metr - ani v jednom případě se mu nic nestalo :) ani nijaký větší rejhy pohoda :)

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

Mne sa také vážnejšie veci stali len 2 krát
Prvý krát keď som išiel ne mojom bajku asi 25 km/h a vyšmykol sa mi z vrecka,ale naštastie som bol práve na poli a spadol len na hlinu-bol síce špinavý aj v tých všeliakých škárach bola špina-potom som ju ihlou vyškrabával.
A druhý krát keď som bol u kamoša a hojdali sme sa plnou rýchlosťou na 5 metrov vysokej podomácky vyrobenej húpačke a presne keď som bol najvyšie tak mi iphone vyletel z vrecka,letel z 5 metrovej výšky a dopadol displejom rovno na kamene s priemerom 5 cm...ani som nedúfal že display bude pokope a predsa ani škrabanec-fakt som sa čudoval,asi ten display vyrábajú z dobrého materiálu (to sa už teším na iPhone 4)...ináč si tiež snažím dávať na iphone pozor.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Ja som kameroval s iPhone pod volanntom na biku a nabural s nim... :D tu je to video, stane sa to na konci cca 1:20, pozrite si to :mrgreen: http://pokec.azet.sk/MaReCeQ_BoY_xDD_xP ... my/1307238 iPhone prežil len v pravom hornom rohu odstaval zadny kryt od chromovaneho, no to som pri rozobrati iPhone zlepil, a na zadnom kryte je ryha cca 1mm hruba a 5cm dlha :mrgreen:
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

a jeeje zase témička :D

no moj teraz prežil 4 dni na šírave
chudák - tolko ľudí - báb , piva a hluku v živote nevidel - nepočul ale už sa preberá s kómy pomaly (aj majitel)
berem ho o 2 týždne do Bulgarie , dúfam , že to rozdýcha , ešte nikdy nebol v lietadle a v autobuse tiež nie
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

:mrgreen: hezká odpověď

můj iPhone zase rád jezdí na Harleyi :mrgreen: :roll:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

sten32
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od sten32 »

Ja som mal predtim itouch a ten velakrat spadol na dlažbu a je len oškrety v zadu ale to je myslim bežne...Občas sa mi stalo že ked som počuval hudbu tak mi vypadol z ruky a len som zachitil sluchatka a ostal mi tesne pred zemou, teraz mam už len ipad a ten som len tak tukol ale takmer to nevidno... Už mam na ceste obal :D

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

Já tak jednou položil IP na poličku a šel do koupelny, někdo volal a ja si řekl no tak co, zavolá znova... o 5 secund později jsem si uvědomil, že mam aj vibračku a uvědomil jsem si, že se muže doklouzat až na konec poličky, rozutikal jsem se z koupelny utikal jak spiderman, využíval futer od dveři a jakmile jsem přibíhal k poličce tak natahoval ruku a :oops: spadl přímo plackou displaye na parkety, :o
, ale naštěstí to přežil, opravdu se divim.... co jsem viděl destruktivni videa na youtube tak musim poklepat ťuk ťuk asi ta vrstva prachu mě zachranila :D

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

cicolably píše:a jeeje zase témička :D

no moj teraz prežil 4 dni na šírave
chudák - tolko ľudí - báb , piva a hluku v živote nevidel - nepočul ale už sa preberá s kómy pomaly (aj majitel)
berem ho o 2 týždne do Bulgarie , dúfam , že to rozdýcha , ešte nikdy nebol v lietadle a v autobuse tiež nie

Dej mu hodinu před cestou Kinedryl. :lol:
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Kikos

Příspěvek od Kikos »

Též jsem zastáncem nabít si hubu sám než podřít IP-miláška můj první 3G přežil pár klasických pádů a dokonce jednou vyklouznul tak nešikovně z kapsy mikiny že si to směroval do hajzlíku ale vybral jsem to a usměrnil ho bokem.....ale zásadní pád byl u mého "3 DNY nového 3GS 32 GB" kterého jsem nosil jako mimino v bavlněném pouzdře v bublinkách doufaje že takto ochráním shého miláčka před nástrahami světa (do té doby než dorazí zrcadlová folie na displej a nalepovací ochraná folie na zadní čast)...bohužel jediná díra kterou jsem founa tahal ven kvůli hovorům zapříčinila vyklouznutí a můj 3 dny mladý kamarárád se roztancoval po betonu v té chvíli by se ve mě krve nedořezal a nadával jsem si děsným způsobem ještě den po té...naštěstí to obsral jen chromový rámeček který mám teď nový z USA za 150,-Kč náhradní ale výměna stojí 1500,-Kč tak to nechávam vyhnít ..od té doby klíd TUK TUK :mrgreen: :idea:

Sory za dlouhý příběh, ale muselo to ven :mrgreen: :D :mrgreen:

Odpovědět