Zprávy z Nokie E50 do iPhonu?
Zprávy z Nokie E50 do iPhonu?
Existuje nějaký způsob jak dostat zprávy z mé E50 do iPhonu? Děkujii za odpověď 

-
- Administrator
Re: Zprávy z Nokie E50 do iPhonu?
ne nelze ... alespoň osobně nevím
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Mírně pokročilý
kdyz nevi julek, tak to nejde .)
zkousel jsem ledacos a na nic sem neprisel
zkousel jsem ledacos a na nic sem neprisel
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
http://iphonehry.cz
Kdyby se někomu podařilo zjistit jak dostat zprávy z jakéhokoliv telefonu (já mám třeba starou 6230i) do iPhonu, tak bych byl velice vděčný. Mám pár zpráviček, které jsou mému srdci velice blízké a přijít o ně bych asi nepřežil 
To ilijusin: já bych je manuálně klidně přepsal, kdyby byl nějakej prográmek, kterej by pak tu zprávu uložil s konkrétním datumem a telefonním číslem ze kterého měla přijít.

To ilijusin: já bych je manuálně klidně přepsal, kdyby byl nějakej prográmek, kterej by pak tu zprávu uložil s konkrétním datumem a telefonním číslem ze kterého měla přijít.
napis tomu kdo ti to napsal at se vrati v case a napise ti ji znova? Jednoduche nemusis nic delat 

- rony
- Klub čistého iOS
pochybujem. taketo veci som riesil tak, ze zo stareho fonu som ich dostal do pc a tym to skoncilo.
nastastie som mal telefony, ktore to umoznovali.
nastastie som mal telefony, ktore to umoznovali.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
ilijusin: To by bylo sice krásné, ale její nynější přítel by to asi nerozdejchal kdyby se vrátila pět let zpátky ke mě a psala mi zamilovany sms
rony: Do PC jsem ty zprávy dostal,ale stejně bych je měl rád v iPhonu.
Hold mi nezbývá než doufat, že časem někdo něco takového naprogramuje (případně mi poradí kam se v iPhonu zprávy ukládaj a já si s tím pohraju
)

rony: Do PC jsem ty zprávy dostal,ale stejně bych je měl rád v iPhonu.
Hold mi nezbývá než doufat, že časem někdo něco takového naprogramuje (případně mi poradí kam se v iPhonu zprávy ukládaj a já si s tím pohraju

OT: Nechci se tě nijak dotknout, ale osobně bych zkusil novou přítelkyni s novými zprávami