navigaciu nie, nestiham sondovat programy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
takze pre buducich majitelov iphone 4, zakladne upozornenia:
1. nabijacka, napr. neblokovany iphone 4 z UK je super ale nabijacku mozete vyhodit a NEMATE ziadnu, takze musite kupit. Nic sa neda robit.
2. microsim nie je take easy ako si predstavuju stovky autorov navodov na internete. Tu je par problemov:
a) niektore starsie sim treba rezat aj do toho kovu. Boli to a bojite sa toho
b) nikde nie je presne napisane kolko z ktorej strany treba orezat, ja vam to poviem:
z bokov (z dlhsich stran) z oboch stran maximalne 1,5 mm. Zo spodnej hrany (tam kde nie je vyrez) max milimeter.
Odstrihnite to noznickami ale MENEJ ako je maximum, Zoberte si jemny pilnik, napr. skleny na nechty je super. a POMALY to dobrusujte a premeriavajte neustale s vlozkou.
Nezabudnite, ze treba jemne dobrusit aj rozky lebo prave to vam moze mylit pocit, ze este treba zo simky odrezat az zistite, ze vam plava vo vlozke.
Simka ma mat vonkajsie rozmery 12x15mm ale to je najmenej podstatny udaj
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Vsimnite si, ze niektore chipy su daleko uzsie a ak su uzke, tak nie su na microsim V STREDE ale vyosene. PRoste je to chirurgia.
Po dalsie samotny iphone4, naozaj som ho cely den moc neriesil ale postrehy:
1. rychly, budete spokojni ak pojdete nan z 3G
2. absolutne ziadne vykyvy signalu som nepostrehol
3. priamo si pyta nejaky obal alebo cosi co nan nalepim
4. tenky ale oproti hlinikovemu to necitite
5. naozaj sa trochu mylia strany
6. sbsettings prida do iphonu super vec, Activator
7. obrazovka, specialne som porovnaval a ledabylym pohladom nic nespoznate. Mierne zaostrite oci a vidite, ze pismenka su tensie.