Výzva pro všechny krásný kluky jako jsme my !
-
- Administrator
Výzva pro všechny krásný kluky jako jsme my !
Na základě článku CHLAPI na mém blogu zde :
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... hlapi.html
Pokračování zde :
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... i_II..html
hlavně konec článku ..
jsem se rozhodl že se poperu se současným trendem, kdy se mladí chlapci fotí sami před zrcadlem a zkusíme také zapůsobit na mladá děvčata, protože dnes se nenosí bejt prostě jenom chlap ..
výsledek zde :
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... adlem.html
vyzývám všechny krásný chlapy, pošlete mi svou fotku, uděláme masovou kampaň a přeberem šamponům jejich barbíny !!!
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... hlapi.html
Pokračování zde :
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... i_II..html
hlavně konec článku ..
jsem se rozhodl že se poperu se současným trendem, kdy se mladí chlapci fotí sami před zrcadlem a zkusíme také zapůsobit na mladá děvčata, protože dnes se nenosí bejt prostě jenom chlap ..
výsledek zde :
http://www.danyi.cz/danyi/Blog/Seznam/2 ... adlem.html
vyzývám všechny krásný chlapy, pošlete mi svou fotku, uděláme masovou kampaň a přeberem šamponům jejich barbíny !!!
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Klub čistého iOS
Re: Výzva pro všechny krásný kluky jako jsme my !
Julku, opravdu povedené články, u kterých jsem se zasmál
Bohužel, nejsem tak krásný jako Vy
Bohužel, nejsem tak krásný jako Vy
Toto je úplne super, vážne som sa pobavil.
Ale jedna poznámka k tomu skateboardu, ten by som k tomu nepriraďoval, teda pokiaľ to nie sú fakt len tí pózeri. Venujem sa tomu už vyše 6 rokov, ale zastávam podobné názory ako si spomínal, pretože pre mňa to je šport a hobby, nie hlúpa móda, rovnako ako pri punku, mojom obľúbenom hudobnom žánri, nemusím mať na sebe všetko to čo "správni punkáči".
Tak dúfam, že sa to tu rozbehne fajnovo!
Ale jedna poznámka k tomu skateboardu, ten by som k tomu nepriraďoval, teda pokiaľ to nie sú fakt len tí pózeri. Venujem sa tomu už vyše 6 rokov, ale zastávam podobné názory ako si spomínal, pretože pre mňa to je šport a hobby, nie hlúpa móda, rovnako ako pri punku, mojom obľúbenom hudobnom žánri, nemusím mať na sebe všetko to čo "správni punkáči".
Tak dúfam, že sa to tu rozbehne fajnovo!
-
- Moderator fóra
Ty jo tak toho som sa nasmial obliekam sa podla seba do toho v čom sa mám dobre, a nie aby som chcel pózovať alebo niečo... Jazdím bike, no tak tiež ho nejazdím kvoli pózovaniu, ale preto lebo ma to baví. Sice je pravda, že som mal pár chviliek "sebacvakače" (Však, Metalgirl? ) ale inak som toho istého nazoru... Naozaj dobre članky. A fotku, kliknite na ten moniobrazok v podpise a tam toho najdete
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderatorka fóra
Tož Marečku, začni a přidej sem fotečku ne? Jich máš dost. Možná, že se pak ostatní páni přestanou stydět.
EDIT: U článku jsem se pobavila. Bohužel, ženské na tom nejsou o nic lépe v dnešní době.
EDIT: U článku jsem se pobavila. Bohužel, ženské na tom nejsou o nic lépe v dnešní době.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Tak tu ju máte... napríklad A k tomuto sa vyjadrovať nebudem... tiež click
Sry, ten treti članok som si prečinal až neskor už to je tak ako ma byť
Sry, ten treti članok som si prečinal až neskor už to je tak ako ma byť
Naposledy upravil(a) Marek dne stř srp 25, 2010 11:29 am, celkem upraveno 1 x.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Starý pes fóra :)
Mareceq: Pocuj to v Tatrach tam kde si bol si sa fotil o nejake zrkadlo?? Tam nejake bolo??
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- iPhone expert
Julecku, musim s tebou souhlasit Ja osobne patrim (alespon doufam) do skupiny "normalni kluk", ja nesnasim ty vymydleny kopalisty nebo navoneny samponky s rozkrokem u kolen (samozreme chlap, kluk musi vonet, ale normalni antiperspirantem, protoze se poti, ale ne na sebe 3x denne piplat vonavky). Co se tyce sebecvakarny, tak kdyz pozoruji meho 17 leteho bratranka, ktery je mix vsech samponu (obleceni se skateshopu, posloucha rock, pop, nejezdi na skateboardu jenze se tvari na fotkach jak gangsta a to pred par lety delal skauting) jak se foti mobilem (Samsung Monte ) jako nejvetsi gangsta, tak mi je blbe (cituji: "Hele pruser jak svine, na FB mam uz 2dny starou profilovku!! Musim se OKAMZITE cvaknou, co mysli tohle nebo tohle tricko - samozrejme pouze skateshop tricko?!"), proste sebecvakani nemam rad a proto nemam ani FB profil, mam pouze YouTube.com a Twitter (muj oblibeny) profil . Nemam nic proti tomu, kdyz ma chlap/kluk vyhrazenou znacku obleceni (napr. ja RipCurl (surfarska znacka, ne skateacka!!), otec ma rad Bushman,...), ale jen kvuli kvalite a tomu, co se MU libi, ovsem ne, aby si obleceni vybiral podle cenovky nebo image, ktera se mu treba ani nemusi libit.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Malá technická:
Podstatné jméno chlap se skloňuje podle mužského vzoru pán.
Proto vyzývám všechny chlapy ....
-
haha, takovi samponi jako na FB jsou a vzdy budou,ptz je to moda se fotit pred zrcadlem s iPhounem .
Nejlepsi je ,kdyz si to ve photoshopu rozmaznou fotku aby meli vetsi svaly heh
Nejlepsi je ,kdyz si to ve photoshopu rozmaznou fotku aby meli vetsi svaly heh
-
- Administrator
Zahradník píše:
jj vím už mně Beavers opravil
JackieTran píše:Nejlepsi je ,kdyz si to ve photoshopu rozmaznou fotku aby meli vetsi svaly heh
ja nic nerozmazával, my máme velký svaly
-
@julek, jiste ja mluvim o tech samponech na FB
No akože super články..!!!
Smiech ďalšie 3 hodiny, ale moje foto
niesom svalnaty ale doma nejakú tu výbavu mám, viem že je moderne chlapec má vlasy ale dá sa ostrihat na 1mm lebo bude mafian
ja vlasy mám a strihat sa nemienim a ako si už v článku spomenul ženy v muzskom tele majú hlavu ako dúhu....
Tak je niesom z tých ktorý si potrebuju niečo dokazovať pravidelne sa do svojich strojov opriem zabehnem nejaké kolecka aby som bol fit a nie ohuroval mladé pubertacky ktoré majú v hlave akoby sorry za výraz (nasrane).
Mám 21 rokov ale smejem sa mladsiemu bratrancovy 19 ročný...ten je teda čistý metrosexual...
Smiech ďalšie 3 hodiny, ale moje foto
niesom svalnaty ale doma nejakú tu výbavu mám, viem že je moderne chlapec má vlasy ale dá sa ostrihat na 1mm lebo bude mafian
ja vlasy mám a strihat sa nemienim a ako si už v článku spomenul ženy v muzskom tele majú hlavu ako dúhu....
Tak je niesom z tých ktorý si potrebuju niečo dokazovať pravidelne sa do svojich strojov opriem zabehnem nejaké kolecka aby som bol fit a nie ohuroval mladé pubertacky ktoré majú v hlave akoby sorry za výraz (nasrane).
Mám 21 rokov ale smejem sa mladsiemu bratrancovy 19 ročný...ten je teda čistý metrosexual...
-
Marecek......haha tu najsamlepsiu si si vybral a to ze ich mas dost.
Julek už som to tu raz spomínal že máš kulhánovský štýl písania ktorý sa strašne dobre číta a pritom je to len suchá konštatácia(v tomto prípade bohužiaľ) skutočnosti s vnútorným hlasom. Pobavil som sa.Ale ako aj kolegovia vyššie spomínajú netreba všetko hádzať do jedného koša.
V 15 som bol pri zrode in-line agresive skating klubu tu u nas. V 18ke podobne ale zakladal sa snowboardovy klub. Osobne som jednal s primatorom a podarilo sa mi vybaviť tu u nas skatepark.
Dnes mam 28 a 7 ročnu dcerku. Doštudovanu "vejšku" a ťažké dva roky v cudzine za sebou. Snažím sa športovať no pupok rastie. Posilovne a nafúknutých chlapcov s bielim nosom tiež nemusím. Čím viac tetovaní tým väčší chlap. Nie že by som ja nemal ale nemusím sa pretrčať.
Úplne sa stotožnujem s tvojim názorom ale treba sa pozerať na obe strany. A to čo podľa mna momentalne chýba je ten zdravý stred. Tak nejak si vážiť tých obyčajných chalanov s dobrým srdcom a zmyslom pre fairplay. Bohužial takých na reklamných bilboardoch ani v TV neuvidíš. Moj názor.
Julek už som to tu raz spomínal že máš kulhánovský štýl písania ktorý sa strašne dobre číta a pritom je to len suchá konštatácia(v tomto prípade bohužiaľ) skutočnosti s vnútorným hlasom. Pobavil som sa.Ale ako aj kolegovia vyššie spomínajú netreba všetko hádzať do jedného koša.
V 15 som bol pri zrode in-line agresive skating klubu tu u nas. V 18ke podobne ale zakladal sa snowboardovy klub. Osobne som jednal s primatorom a podarilo sa mi vybaviť tu u nas skatepark.
Dnes mam 28 a 7 ročnu dcerku. Doštudovanu "vejšku" a ťažké dva roky v cudzine za sebou. Snažím sa športovať no pupok rastie. Posilovne a nafúknutých chlapcov s bielim nosom tiež nemusím. Čím viac tetovaní tým väčší chlap. Nie že by som ja nemal ale nemusím sa pretrčať.
Úplne sa stotožnujem s tvojim názorom ale treba sa pozerať na obe strany. A to čo podľa mna momentalne chýba je ten zdravý stred. Tak nejak si vážiť tých obyčajných chalanov s dobrým srdcom a zmyslom pre fairplay. Bohužial takých na reklamných bilboardoch ani v TV neuvidíš. Moj názor.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
- Mírně pokročilý
Kam ze se mam poslat?
-
- Moderator fóra
To tu su vysvtavené zatial iba fotky mňa a Julka? A ostatný?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
No vieš, ja také nemám....... hanbím sa za to.
iPhone 4 32GB JB by GP
MaReCeQ : ja foto mám ale na žiadnej niesom sám, väčšinou párty, a tak v meste ale fotky kde som len ja mám len na obcianskom
ale ak môžem dám tie skupinovky...
ale ak môžem dám tie skupinovky...
-
- Moderatorka fóra
No tak chlapci, povinně každý vycvaknout před zrcadlem teď. A zaslat foto zde na fórum. Šup šup.
-
- Moderator fóra
My chceme videť aj teba, ked hovoríš že u dievčat to nieje inak
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderatorka fóra
MaReCeQ píše:My chceme videť aj teba, ked hovoríš že u dievčat to nieje inak
Já nemůžu, duší zapadám do kategorie metal, ale vzhledem nepatřím ani do jedné, o kterých Julek psal. Navíc jsem ženského pohlaví, toto se týká pouze pánů.
-
- Mírně pokročilý
http://imb.lide.cz/big/4c6505308be27874c69e0000.jpg?year=2010&month=08&day=1308&type=mainpicture#94918691
Upozornuju, ze to neni gel ani tuzidlo, nybrz cisty prach ze stary malty mezi cihlama
Upozornuju, ze to neni gel ani tuzidlo, nybrz cisty prach ze stary malty mezi cihlama
-
- Moderator fóra
Metalgirl píše:Já nemůžu, duší zapadám do kategorie metal, ale vzhledem nepatřím ani do jedné, o kterých Julek psal. Navíc jsem ženského pohlaví, toto se týká pouze pánů.
A já že sa s radosťou pridáš...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Administrator
uz mi prisel i nazor ze jsme jen banda nacku kteri machrujou
proste nekdo ten muj primitivni humor nepochopi .. musim napsat neco slozitejsiho asi
o tom to prece neni ne, ja mam bohuzel pouze takove kamarady nemuzu za to ze zname a trenujem spolu , mne vadi ta dnesni mladez proste, ta elektronicka bublina ve ktere ziji..
proste nekdo ten muj primitivni humor nepochopi .. musim napsat neco slozitejsiho asi
Snoopy píše:niesom svalnaty ...
o tom to prece neni ne, ja mam bohuzel pouze takove kamarady nemuzu za to ze zname a trenujem spolu , mne vadi ta dnesni mladez proste, ta elektronicka bublina ve ktere ziji..
-
- Moderator fóra
OT: kamo proc brecis??? ... jo aha ty ses fotbalista
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Dokolečka dokola budou všichni do hola
-
- Mírně pokročilý
Taky jsem byval skejtak,ted se oblikam jak se mi zlibi,mam sice nejake jedno ruzove triko,bile kratasy a uple kalhoty,nagelovanou hlavu,ale nejsem sampon,nehraju fotbal(nesnasim ho)jezdim na kole jako Mareceq a nefotim se v zrcadle .
EDIT:Zkuste trumfnout tady toho frajirka?Ten je z vedlejsi tridy,fotbalista,nagelovana palice,nalakovana,zehli si vlasy,ale kdo z vas se vyfoti v zrcadle v A3 Sportu?
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 729&ref=ts
EDIT:Zkuste trumfnout tady toho frajirka?Ten je z vedlejsi tridy,fotbalista,nagelovana palice,nalakovana,zehli si vlasy,ale kdo z vas se vyfoti v zrcadle v A3 Sportu?
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 729&ref=ts
Naposledy upravil(a) Sedyman dne stř srp 25, 2010 1:29 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Já stále čekám na ta krásná těla a vy jste všeci nová kategorie a to páprdové.
-
- Mírně pokročilý
Nepokousej "hada" bosou nohou
-
- Moderatorka fóra
r.a.c.e.k že ty se ozýváš, však jsi poslal drsné háro.
-
- iPhone expert
Metagirl: Nejmenovat, však se taky ukaž!! No Julek doufám nespadá do kategorie "páprda".
Jinak tohle mě (nevím proč) strašně rozesmálo:
Jinak tohle mě (nevím proč) strašně rozesmálo:
Julek na svém bločku píše:Žádný soud, žádná policie, prostě řemdlichem přes hlavu a hotovo.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
Jen co najdu tu nejdůležitější rekvizitu, tak postnu svoji fotku
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderatorka fóra
Julek do té kategorie nespadá samozřejmě, on svou fotku už zveřejnil. To bylo na ty pány, co se zde stále ostýchají. Já sebecvakačskou fotku nemám, páč sama sebe nefotím a ostatní mají taky zakázáno mě fotit.
-
To je asi nějaká hodně rozšířená nemoc u ženských. Manželka taky vždycky dělá ksichty, když na ní namířím objektiv. Nebo minimálně zavře oči
Před časem jsme se myslím bavili že taky fotíš, koupil jsem teď na dovču nový sklo Nikkor 16-85VR a CPL filtr, rozdíl proti předchozímu seťáku 18-70 jako hrom
Před časem jsme se myslím bavili že taky fotíš, koupil jsem teď na dovču nový sklo Nikkor 16-85VR a CPL filtr, rozdíl proti předchozímu seťáku 18-70 jako hrom
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
prvni vec co sem rano udelal bylo ze jsem si z postele precetl tohle vlakno (par novych prispevku) a rikal sem si.. ale tak proc ne.. ikdyz nemam facebook ani nelibimseti tak budu mit fotku na iphone foru
takze popis situace.. jeste nateklej si sednu vezmu iphone do ruky "sebecvakamse".. mrzi me ze to nedopadlo se zrdcadlem ale u nas doma vsichni uz od cca pul 7 jsou na nohou takze v koupelne bylo plno proto se omlouvam za absenci zrdcadla :/
http://a.imageshack.us/img715/6489/img0002ow.jpg
takze popis situace.. jeste nateklej si sednu vezmu iphone do ruky "sebecvakamse".. mrzi me ze to nedopadlo se zrdcadlem ale u nas doma vsichni uz od cca pul 7 jsou na nohou takze v koupelne bylo plno proto se omlouvam za absenci zrdcadla :/
http://a.imageshack.us/img715/6489/img0002ow.jpg
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
-
- patron iPhone.cz
Tak až po přečtení tvých článků jsem konečně pochopil Julku co jsi mi to poslal na ICQ. Do tý doby jsem pochyboval o tém zdravém rozumu a bál jsem se za tebou na motorce přijet.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
Dobrý jackherrer... Dal si my dobrý nápad keď uvidis moje foto za 2 týždne neoholeny a černý odfotený hneď zrana to bude vytazna fotka