Koupě iphonu 3G
-
- Host
Koupě iphonu 3G
Zdravím, jakož to nováček mám několik pro mnohé nejspíš hloupých otázek. Mnohé jsou jisto jistě zodpovězeny v jiných vláknech.
I přez to všechno si dovoluji založit toto téme s následujícímy dotazy :
- plánuju nákup iphonu (použitého) zatím pokukuji po 3g otázka se má na snadě má ještě v současné době kupovat 3g??
Předem říkám že jediný "dotykový" tel. který jsem vlastnil byl SE w950i poté několik nokii poslední e71
proto věřím že budu rychlostí unešen ale i přezto bych rád slyšel Váš názor
- dále jsem se zde dočet několik vesměs rozdilných názorů na ios rád bych měl v tel. všechny standartní funkce které má ios 4 a výše (nechci plácat ale doručenky, plnohodnotnou fnkc. "blůtů" odečítání znaků atd..) ale zase mám obavy z rychlosti neboť na internetu jsem viděl několik ne příliš lichotivých videi se zminovaným ios 4 x.x otázka proto zní zda tel. 3g zvádne ios 4 x.x popřípadě jaký je ideální
- iphon jsem v ruce vždy držel jen několik chvil proto nemám zažité žádné tvary, rychlost, prostředí ptám se jelikož tel. budu kupovat po internetu a následně se snažit o osobní shledání a násedné předání (nějaké záchytné body jak zjistit aktuální verzi ios a jestli se o iphon skutečně jedná)
- ještě jestli by jste mohli uvést čím Vás iP po koupi například zklamal
- byl bych velice rád kdy byly možné odpovědi k tématu
s tím že mi sem suše plácnete "hledej" mi moc nepomůžete - přeci jen když už si dáte tu práci si to po mě přečíst tak mi věnujte i tu chvilku na odpověď.
- neberte mě jako hlupáka ale jako člověka, který žádá Vaší pomoc a rád by o tomto rozvedl diskuzi, která by se mi v mrtvých tématech nejspíš nezdařila.
I přez to všechno si dovoluji založit toto téme s následujícímy dotazy :
- plánuju nákup iphonu (použitého) zatím pokukuji po 3g otázka se má na snadě má ještě v současné době kupovat 3g??
Předem říkám že jediný "dotykový" tel. který jsem vlastnil byl SE w950i poté několik nokii poslední e71
proto věřím že budu rychlostí unešen ale i přezto bych rád slyšel Váš názor
- dále jsem se zde dočet několik vesměs rozdilných názorů na ios rád bych měl v tel. všechny standartní funkce které má ios 4 a výše (nechci plácat ale doručenky, plnohodnotnou fnkc. "blůtů" odečítání znaků atd..) ale zase mám obavy z rychlosti neboť na internetu jsem viděl několik ne příliš lichotivých videi se zminovaným ios 4 x.x otázka proto zní zda tel. 3g zvádne ios 4 x.x popřípadě jaký je ideální
- iphon jsem v ruce vždy držel jen několik chvil proto nemám zažité žádné tvary, rychlost, prostředí ptám se jelikož tel. budu kupovat po internetu a následně se snažit o osobní shledání a násedné předání (nějaké záchytné body jak zjistit aktuální verzi ios a jestli se o iphon skutečně jedná)
- ještě jestli by jste mohli uvést čím Vás iP po koupi například zklamal
- byl bych velice rád kdy byly možné odpovědi k tématu
s tím že mi sem suše plácnete "hledej" mi moc nepomůžete - přeci jen když už si dáte tu práci si to po mě přečíst tak mi věnujte i tu chvilku na odpověď.
- neberte mě jako hlupáka ale jako člověka, který žádá Vaší pomoc a rád by o tomto rozvedl diskuzi, která by se mi v mrtvých tématech nejspíš nezdařila.
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- Moderatorka fóra
Re: Koupě iphonu 3G
Osobně bych v dnešní době už 3G nekupovala, spíše bych se poohlédla po 3GS. Je rychlejší a navíc na několik let dopředu ještě vydrží. Ale záleží hlavně na tobě a asi také financích.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
- rony
- Klub čistého iOS
Rozhodni sa podla ceny.
3G je urcite pomalsi ako 3GS a to viditelne. To neznamena, ze sa neda normalne pouzivat.
Musis vziat na vedomie, ze este tak rok bude Apple vydavat firmware aj pre 3G a potom to skonci rovnako ako s predoslym modelom z roka 2007, skonci poslednym firmware (povedzme, ze fw 4.x este ano ale cojaviem v buducom fw 5.x uz mozno Apple neumozni ho aj pre 3G) a nasledne dlhsi cas budes cim viac narazat na to, ze applikacie z AppStore budu vyzadovat novsie fw. Ak ti to nebude vadit, aj s 3Gckom vydrzis dost dlho. Ja sam mam hlinikovy iphone, mam 3G a mam novy i4. Prostredie je horedole to iste, hry funguju, videa pozeram, hudbu pocuvam, na tom sa vela nezmeni do buducna. Ramcovo pocitaj, ze aspon rok bude s 3G este vsetko v pohode.
Ak nepoznas iPhone a mas nan chut, ja presadzujem system - kup si lacnejsi z bazaru, uvidis ci ti vyhovie a podla toho zariadis svoj buduci telefon.
3G je urcite pomalsi ako 3GS a to viditelne. To neznamena, ze sa neda normalne pouzivat.
Musis vziat na vedomie, ze este tak rok bude Apple vydavat firmware aj pre 3G a potom to skonci rovnako ako s predoslym modelom z roka 2007, skonci poslednym firmware (povedzme, ze fw 4.x este ano ale cojaviem v buducom fw 5.x uz mozno Apple neumozni ho aj pre 3G) a nasledne dlhsi cas budes cim viac narazat na to, ze applikacie z AppStore budu vyzadovat novsie fw. Ak ti to nebude vadit, aj s 3Gckom vydrzis dost dlho. Ja sam mam hlinikovy iphone, mam 3G a mam novy i4. Prostredie je horedole to iste, hry funguju, videa pozeram, hudbu pocuvam, na tom sa vela nezmeni do buducna. Ramcovo pocitaj, ze aspon rok bude s 3G este vsetko v pohode.
Ak nepoznas iPhone a mas nan chut, ja presadzujem system - kup si lacnejsi z bazaru, uvidis ci ti vyhovie a podla toho zariadis svoj buduci telefon.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
Tak po přečtení Vašich reakcí bych se tedy přikláněl k 3gs nicméně jsem omezen cenou. (no omezen.. nechci vyhazovat tolik korun za founa)
Co jsem ale prozatím pobral tak v současné době 3g zvládá všechno bez větších problémů..
Podívám se jaká je nabídka a uvidím co se s tím dá dělat..
Díky Vám za Váš čas![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co jsem ale prozatím pobral tak v současné době 3g zvládá všechno bez větších problémů..
Podívám se jaká je nabídka a uvidím co se s tím dá dělat..
Díky Vám za Váš čas
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- iPhone expert
Já bych volil 3GS. Navíc v této době kdy vyšel iPhone 4 šly ceny GSek dost dolu, dá se podle mě dostat od 8 tis. výš. (u VF momentálně dokonce nové za 10 tis, jen s roční zárukou) Každému kdo se mě ptá doporučuji GS, protože 3G už nyní nezvládá několik funkcí nového os4 a např. multitasking je škoda nemít. 3G se dá pořídít kolem 5tis a já bych si asi ty 3 tisícovky připlatil a měl GS, což je dle mého názoru pořád telefon bez konkurence co se týká rychlosti. iPhone 4 už se v rychlosti nijak neliší, má hlavně lepší displej. 3G už bych prostě v dnešní době nekupoval.
iPhone už není jen "foun", ale použitelné (oproti jiným smarfounům) multimediální zařízení které využiješ několikanásobně víc na jiné věci než telefonování. Každopádně pokud jsi omezen hranici např. 5 tisíc, nic jiného než 3G ti nezbyde a určitě je to stále telefon se kterým leckeré HTC nebo Samsung strčíš do kapsy.
iPhone už není jen "foun", ale použitelné (oproti jiným smarfounům) multimediální zařízení které využiješ několikanásobně víc na jiné věci než telefonování. Každopádně pokud jsi omezen hranici např. 5 tisíc, nic jiného než 3G ti nezbyde a určitě je to stále telefon se kterým leckeré HTC nebo Samsung strčíš do kapsy.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Host
na 3g sem si dal hranici 6k a na 3gs 8k ale to je už maximální strop.. mám ještě jiné výdaje a težko bych to pak finančně snášel.. jak sem psal v prvním příspěvku měl sem e71 a maximální spokojenost na iphona přecházím kůli změně zaměstnání a s tím spjatou dlouhou ale klidnou pracovní dobou kde využiji připojení na internet ale halavně nabídku odreagování v podobě her... Přeci jen sem neshledal jako ideální řešení tahat po kapsách telefon a ještě konzoli.
Ještě k cenám 3gs například na aukru je pár nabídek s cenou okolo 8k.. neřežu si tímto však vlastní větev?
Ještě k cenám 3gs například na aukru je pár nabídek s cenou okolo 8k.. neřežu si tímto však vlastní větev?
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- Senior uživatel
Měl jsem 3G i 3GS a 3G už bych dnes nekoupil !!! Rychlost 3GS je opravdu mnohem větší. Vidíš já nedávno svůj iP3GS prodal v záruce za 7 tis Kč, takže určitě sháněj 3GS ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Host
tak 3g tedy vylučuju uplně... po příspěvku kolegy a prodejní ceně 7k a ještě se zárukou
...
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- Moderatorka fóra
To 3GS se dá sehnat i do 8,5 tis. Tu pětistovku navíc dát, to už tě nezabije, pokud sis dal strop 8 tis. Já to měla stejně, říkala jsem si max. 8 tis. a stejně to vyšlo na 8,5 tis. Koupila jsem teď 3GS necelého půl roku starý, je z 99,9% jak nový. Kupovala jsem ho na aukru i s veškerým příslušenstvím.
-
- Klub čistého iOS
A ve výborném stavu s kompletním příslušenstvím ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chce to jen hledat, doporučuji čekat na nějáký inzerát nejlépe na fóru, protože tady jsou nejlepší ceny. Na Aukru je cena mnohem vyšší.
EDIT: Když jsem se teď díval na inzeráty 3GS, tak se dá sehnat ihned za 8,000Kč i s roční zárukou.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chce to jen hledat, doporučuji čekat na nějáký inzerát nejlépe na fóru, protože tady jsou nejlepší ceny. Na Aukru je cena mnohem vyšší.
EDIT: Když jsem se teď díval na inzeráty 3GS, tak se dá sehnat ihned za 8,000Kč i s roční zárukou.
-
- Host
budu se tedy řídit tvojim doporučením a zkusim štěstí na místním bazaru
už jen aby přišla výplata ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to Metalgir: snad se na té ceně ale už zastavím.. teďka zpytuju svědomí a uvědomuju si jak šla moje cena nahoru![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
to Metalgir: snad se na té ceně ale už zastavím.. teďka zpytuju svědomí a uvědomuju si jak šla moje cena nahoru
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- Moderatorka fóra
Zkus se podívat i na aukro, tady poslední týden moc nabídek 3GS není, spíše 3G. Ale sleduj i zde, možná někdo bude chtít prodat.
-
- iPhone expert
2Kokabura: S 3GS nebudeš litovat, uvidíš! Ber to tak, že s ním vydržíš (pokud nesáhneš po iPhone 4) nejmíň o rok déle než s 3G.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Host
po 4řce sahat nebudu.. známý mi jí měl dovest ze SA ale ceny moc příznivé nejsou..proto jsem sáhl do zdejších vod a začal laborovat i s cenou.. ale podle dnešních přízpěvků zjištuji že by to byla úsporu spíše nešikovná.. peníze čekám každým dnem a poté hrdě vstoupím do Vašeho spolku
(samozřejmě s rozumným výběrem aparátu)
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- iPhone expert
Každopádně zkus jestli nekoupíš GSko tady fóru. Lidé jsou zde přecijen spolehlivější.
-
- Administrator
taky bych už 3G nekupoval ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
@Kokabura: Po upgrade na iOS4.1 se rychlost 3G výrazně zlepšila, ale stejně bych ti nedoporučil nákup toho telefonu, protože za rok ho pravděpodobně přestane Apple podporovat.
Možná bych ti nedoporučil ani 3Gs (i když se budou zdejší prodejci 3Gs zlobit), protože ten telefon má prakticky stejný procesor jako 3G a o polovinu větší RAM (iPhone4 je oproti 3Gs po stránce HW úplně jiná liga).
A nebo koupit 3Gs za opravdu nízkou cenu (cca. 3 až 4 tisíce), tak aby se vykompenzovala případná možnost, ža Apple v příštím roce utne i 3Gs.
A nebo si počkat pár měsíců (až vyjde iPhone5) a lidi, co si kupujou každý rok nový telefon, budou prodávat svoje IP4. Navíc příští rok bude ekonomicky zlomový pro střední vrstvu (masivní propuštění úředníků státní správy), která ovlivní poptávku po takovémhle (zbytném) zboží.
Jinými slovy: Ten, kdo bude mít příští rok dostatek peněz, si bude moct koupis spoustu věcí "za hubičku".![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Možná bych ti nedoporučil ani 3Gs (i když se budou zdejší prodejci 3Gs zlobit), protože ten telefon má prakticky stejný procesor jako 3G a o polovinu větší RAM (iPhone4 je oproti 3Gs po stránce HW úplně jiná liga).
A nebo koupit 3Gs za opravdu nízkou cenu (cca. 3 až 4 tisíce), tak aby se vykompenzovala případná možnost, ža Apple v příštím roce utne i 3Gs.
A nebo si počkat pár měsíců (až vyjde iPhone5) a lidi, co si kupujou každý rok nový telefon, budou prodávat svoje IP4. Navíc příští rok bude ekonomicky zlomový pro střední vrstvu (masivní propuštění úředníků státní správy), která ovlivní poptávku po takovémhle (zbytném) zboží.
Jinými slovy: Ten, kdo bude mít příští rok dostatek peněz, si bude moct koupis spoustu věcí "za hubičku".
Naposledy upravil(a) Zahradník dne čtv zář 09, 2010 12:28 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
A nebo počkat až bude iPhone 8 a pak půjdou šestky s cenou dolů
Ach jo, to jsou rady
Prostě pokud chceš iPhona, kup si toho, na který máš (myslím že 3Gs je dobré doporučení). Rozhodně nečekej na iPhone 5, jehož vydání jsou jen spekulace. Když budeš čekat na další a další verze, tak si nikdy nic nekoupíš. Udělej to podle sebe.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Senior uživatel
To crusader:
, naprostý SOUHLAS, taky nemám rád tyhle váhavé střelce ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Host
čekat na další a další modely s tím že ty starší jednou klesnou s cenou nebudu.. to bych si opravdu nepořídil nic
(nic ve zlém samozřejmě)
už si dopisuju s jedním prodejcem tady z fora 3gs 16gb roční záruka a nějaké příslušenství a cenou 8k...
doufá tedy že to dopadne dobře a iP mi začne říkat pane ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
už si dopisuju s jedním prodejcem tady z fora 3gs 16gb roční záruka a nějaké příslušenství a cenou 8k...
iphone 3g
iphone 3Gs
iphone 6 plus
iphone 3Gs
iphone 6 plus
-
- iPhone expert
Šel bych do toho !
Kokabura píše:čekat na další a další modely s tím že ty starší jednou klesnou s cenou nebudu.. to bych si opravdu nepořídil nic(nic ve zlém samozřejmě)
už si dopisuju s jedním prodejcem tady z fora 3gs 16gb roční záruka a nějaké příslušenství a cenou 8k...doufá tedy že to dopadne dobře a iP mi začne říkat pane
Možná potřebuješ vlastní zkušenost. Tak hodně štěstí!